- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кой готви у вас
ами вкъщи и мама и тате готвят и то сууупер якотои сестрами прави много яки палачинки ама аз не знам на кой съм се метнала едно яйце не мога да сваря
![]()
Ами, най-често се случва майка ми да готви, понякога и бащата се включва .. пък когато ги няма, което ще рече по цял ден, ако няма нещо сготвено, аз съм принудена да си направя яденето..![]()
You are broken, I can fix you...
майка ми готви, а аз от време на време само помагам...хъх
пп: що няма в анкетата и таткото???....има и някои бащатковци, които си готвят редовно (пу моят не е от тези)
Майка,тате..основно те.
Понякога като се храня в нас може и аз![]()
Кака може би готви 1-2 пъти в месеца..
Walk go home boy...
az,6toto nqma koi dryg da gotvi jiveq sama...a pri maika kato sum hodim na restorant obed i ve4er a sytrin sme na kafe...ina4e predi 5-6godini kogato jiveehme zaedno tq gotve6e :P
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Колкото и смешно да звучи, ние живеем с родителите на мама. Баба готви вкъщи, тъй като мама е на работа от 7 сутринта до 5 вечерта, връща се изморена, но събота и неделя и когато е отпуска готви.![]()
Майка ми и баща ми (:
Мииии майка готви,когато е на работа по цял ден,аз се опитвам да направя нещо и с малко помощ става...А иначе татенцето,ако е ходил пак по някви скъпи ресторанти,после минава през някоя билла и зима си продуктите и у нас,прави чудесии
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Еми мамчето си готви в нас! То има ли кой друг?! Аз...не не!Бащата АБСУРД... Сестрата е на 3![]()
![]()
![]()
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
po 4esto mama a ako tate ima vreme toi gotvi
Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
Различно. Всеки експериментира в кухнята, най-вече аз и приятеля ми.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ми мама много ясно! [то няма кой друг.. мен ме мързи :P ] Макар,че и тати се изявява понякога.. [неуспешно]
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
Мама и тати понякога...най-често ядем готова храна щото и двамата са по цял ден на работа..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Аз, кака, мама..............който се случи.
Най често мама,понякога аз,тати прави риби,салати и такива някви...![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Ами най-често готви майка ми,баща ми е по нестандартното и пикантното,а аз не готвя (поне засега)-само си стоплям храната,когато съм самИ се чудя защо няма ОТГОВОр на анкетата Баща ми
![]()
а защо няма "баща ми", при нас е така - той готви много по-често от мама, а понякога и баба ни дава разни манджички, но все пак най-често баща ми
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Принципно мамито готви... Само, че в повечето случаи баща ми я наставлява(не, че има нужда, но го прави, щото го мързи той сам да сготви... иначе го бива, по-изобретателен е)... А пък аз... Аз съм ЖИВ ЗЯН!!!
Не, че не искам да се науча, ама за сега стоя далеч, че да не отровя някого.. Няма да си го простя!
![]()
И докато живеех с наще пак аз готвех. Сега като сме отделно е същото. Александър понякога се включва и определено се справя страхотно, майстор е на пици, спагети, сосове и изобщо италианска кухня. Прави и страхотни хамбургери, все едно са от МакДоналдс. В това съм го признала, но определено другите неща не му се отдават както тези. Затова си готвя аз. Сестра ми не прави опити, че съм й забранила да пипа друго освен тостера и робота. Сокове и сандвичи-това й е стихията (разбира се за лично ползване)![]()
Еми мама естествено че кой друг ще се захване с тва трудно изпитание![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Всеки път различно: по някога майка ми, по някога баща ми, а по някога и аз тровя семейството с моите манджи.![]()
Обикновено баба ми готви, тъй като мама се прибира късно от работа. Но когато мамито си е в къщи тя готви![]()