- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кой готви у вас
Мама или тати. Аз най-много да изгоря кухнята или да натровя хората, които ще ядат, ако почна да готвяА кака почти не си е в къщи
![]()
основно майка ми
Основно майка ми,но понякога и тати взема участие,а когато стане така неговите манджи и тем подобни стават по вкусни.![]()
Баба![]()
Some things are better left unsaid!
У нас винаги готви СуПеР мАмАПонякога и сестра ми готви (не се случва честичко но пак е нещо :P)
Принципно готвя веднъж на 2 дена но сега покрай ходенето ми на концерти готвя всеки ден щото иначе дъртите не ме пускат
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
ami az sum na kvartira s priqtelq mi i se reduvame s gotveneto.Na koito mu se gotvi... toi obi4a da pravi zakuskata. Az ve4eriata.
Майка ми.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
С мама се редуваме,един път тя един път азвсе пак тва го уча и няма как да се измъкна
![]()
аз и мама
Мама .. и тати някой път![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
ami mama koi dr. super vkusno e ama v4era se hvanah az i se polu4i dosta dobre![]()
Ми най-вече мама,апак и тя готви най-добре от всички![]()
Тати и той се сеща от време на време,но много цапа,и много време готви,и после като видя кво е забъркъл...захаросани орехи![]()
![]()
![]()
ама татко и на скарата много обича да готви,там му е силата.
Брат ми с двете си очи едното си око не може да извади,че камоли да готви нещо![]()
Аз правя само картофено пюре,бъркани яйца и таратор.
Тва като живеех с наще,сега жевея с приятелят си,и готвя повече неща,ама не е много вкусно![]()
Мамчето,а понякога и аз се включвам доста успешно![]()
по - принцип мама![]()
![]()
но когато се налага и аз влизам в нейно "величество" кухнята
![]()
I DoN`t WaNt EvErYtHiNg ...JuSt ThE BeSt !
predimno mama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз !![]()
Predimno maika i to za6toto obi4a da gotvi i ne ni dava,,, no ina4e az moga da gotvq dobre![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Майка ми, рядко баща ми и понякога аз, до колкото може да се нарече готвене.
Ми предимно майка ми... Но попринцип и баща ми готви понякога... И аз "готвя", ако може така да се нарече... Правя си пюрета, спагети, яица (всякакви видове
) ,салатки... и разни такива глупости...
![]()
Татиии .Мн хубаво готви човекаМайка ми и тя не готви ло6о ма докато чакаме да стане може да умрем от глад
![]()
оффф аз вече ми е писнало много е досадно![]()