- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кой готви у вас
През седмицата майка ми, а през почивните дни и баща ми.
[b][i]Je t'aime au-del
Мама по принцип ... ама много често се случва и аз да готвя=D> =D> =D> =D> =D>
![]()
да живеят магазините и ресторантите![]()
е и мама готви 1-2 пъти в седмицата...и аз понякога си готвя сама...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
mi maika mi moite opiti za gotvene vinagi sa bili dosta jalki (s malki izklu4eniq)![]()
майка ми готви у нас и аз понякога...а пък баща ми готви много хубаво даже по-добре от майкаама много рядко се хваща да свърши нещо в кухнята,все се измъква че не било мъжка работа
![]()
...And he asked if I could teach him, once,
To "Feel Life", in that way.
I had told him that, "Yes I would".
No easy road to take...
poprincip mama...ama ponqkoga kogato tq ne moje ili ne si e v kushti az poemam kuhnqta..vse pak ima da se izhranvat 3 mujki....![]()
![]()
У нас готви мама![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Майка ми, поне така мисля. По-голямата част от деня съм сама и ям каквото успея сама да си спретна. По чудо още съм жива![]()
paska
Гласувах за мама, защото предимно тя и дядо готват... има случай когато тях ги мързи или си имат някаква неотложна работа и аз трябва да готваТака че общо взето всички ...
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Майка ми...Уморявам я тая жена ама така е като ражда лакоми деца сега да си се оправя![]()
![]()
Ми в нас не се готви много , защото все пазим талии , но ако се случи да се готви в повечето случаи майка ми прави нещичко . Аз се навивам изключително рядко , но някои неща са ми се получавали много добре .
МамаАз каквато съм саката зема да подпаля нещо или да отровя всички без да искам
![]()
И баба и мама![]()
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
Ами мама , ама някой път аз и то само за мен и за нея![]()
Като напрамер снощи и сгових пържен доматен сос със яйца (доматено шумере)
Беше много вкусно![]()
![]()
![]()
![]()
Баба и мама по принцип готвят у нас , но понякога се случва и тате да се включи.![]()
нЯма кфО Се прОбвАш С мЕн..нАй-мНоУ мА имАш За ЕдИн дЕн ! сЪрцетУ ми Е нА хилЯдА ПърЧенцА...зАРадИ нАкОнтЕни моМчЕнцА...И пРосТу разбЕрИ , нЯма дА имА с Кфо тЕ обичАм и зА мАлКо доРи !!!
Майка ми е експерт,няма равна,баща ми нищо си неможе,веднъж направи "отровен" омлет,но пък скарата му е велика :P
Всечки готвим...Които има времеНай-често аз готвя...Печено пиле от мазазина
![]()
Доста често това ядем,защото няма време за готвене и ходя да купувам..
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Готви най - често баща ми,и аз също готвя.[/i]
Баба
мама
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Мама![]()
![]()
''..And so the lion fell in love with the lamb...''he murmered.I looked away,hiding my eyes as I thrilled to the word
''What a stupid lamb'', I sighed.
''What a sick,masochistic lion''