.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66
    Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Пребихаме заради нея!

Здравейте!Споделям с вас страданието си...аз съм на 16 и обичам едно момиче до полуда!Но днес се случи най-гадното в живота ми пребиха ме!Бяха 4 и ми скочиха в гръб!Аз съм човек който не е серджия или надут тъпак да търся само с кой да се сджънкам но те ме пребиха заради нея!Носа ми е счупен и в неделя ме приемат в Пирогов за операция няма да ме режат но ще ме упоят за да ми наместят носа!От това си представете какъв е бил ударът от тяхна страна!Всичко беше неочаквано 4ма в гръб какво повече мога да кажа!Но азне можех да направя нищо защото ме бяха обградили и ме налагаха!Тя сега ми реве и ми казва колко много ме обичала аз не и вярвам вече..вярвам само на фактите и случилото се по-рано!Незнам какво да правя с любовта но ще се откажа от нея!Моляви който е бил на такава операция на носа да каже какво правят за да съм споскоен!Благодаря за отделеното време и че прочетохте моята кратка но жестока история!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Добре, чакай сега, успокой се първо и отговори на селдните въпроси:
    1. Каква е връзката на твоето момиче онези 4мата?
    2. Защо са те пребили, каква е точнота причина? Заради еня, ясно, ама какво точно? Бившето й гадже ревнува, че си с нея ли, какво?
    3. Защо според теб тя е виновна, че са те пребили. Не е ли по-вероятно ония да са действали по някакви си свои мотиви ( които ти трябва да разкриеш в предишния въпрос), а тя не само, че не е знаела, ами и няма нищо общо. Съмнявам се, че го уредила или подобно.
    4. Отиди в полицията!! Сериозно ти казвам! Отиди в полицията!

Поздрави!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Добре, чакай сега, успокой се първо и отговори на селдните въпроси:
    1. Каква е връзката на твоето момиче онези 4мата?
    2. Защо са те пребили, каква е точнота причина? Заради еня, ясно, ама какво точно? Бившето й гадже ревнува, че си с нея ли, какво?
    3. Защо според теб тя е виновна, че са те пребили. Не е ли по-вероятно ония да са действали по някакви си свои мотиви ( които ти трябва да разкриеш в предишния въпрос), а тя не само, че не е знаела, ами и няма нищо общо. Съмнявам се, че го уредила или подобно.
    4. Отиди в полицията!! Сериозно ти казвам! Отиди в полицията!

Поздрави!
    не знам кой каде е намесен сега много съм объркан но ще разнищя всичко!

Град
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    1.Ти си гей.
    2.Как може да се биеш за момиче бе...
    1 не съм гей
    2 те ми скочиха аз незнаех дори и че ще ми скачат

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Ех колко си изчерпателен..и как рещи,че тя го е поръчала....А ако е бил ревнивия бивш?КАква вина има тя?Може найстина да те обича и заради тва,че са те пребили с неясни мотиви ще я разкараш и на всичко отгоре ще я обвиняваш...ха
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Объркан бил. Не, бе, сериозно, защо хленчиш тук. Закона си измислил прцедура за такива случаи. Отиваш в полицията и подаваш жалба. Виждат какви са ти пораженията, а твоите явно са сериозни, и на ония им се търси отоговрност. ПО СЪДЕБЕН РЕД. Така се прави, моето момче, така ни защитава законът. И ако не искаш като ти се оправи нсоа да бъдеш отново пребит, потърси закрилата му. Туко - виж оия наистина си платили. Такова държание като тяхното не трябва да се толерира нито активно, нито пасивно. Родителите ти не направиха ли ТОВА?! Или решиха, че си паднал по стълбите?!
    Но в тоя случай момичето наистина май няма нищо общо.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен
    Град
    София
    Май май не си особено раэтревожен эа чувствата си и эа нейните действия ,а эа предстоящата ти операция...еми миличък има раэдел эа эдраве и болести-там пусни темичка.И споко мамин момко,няма да боли.
    [size=7][b][u]fosse cos

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Май май не си особено раэтревожен эа чувствата си и эа нейните действия ,а эа предстоящата ти операция...еми миличък има раэдел эа эдраве и болести-там пусни темичка.И споко мамин момко,няма да боли.

Съвсем така!!!
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Супер фен
    ти мъж ли си бе, требваше поне едно ухо да отхапеш или да извадиш едно око ако не може да счупиш и ти нос...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ама за какво може 4 момчета да те хванат в гръб и да те пребият жестоко заради едно момиче? Смисъл те кво общо имат с нея, с теб и с вашите отношения като цяло? И с какво е заслужила тя недоверието ти? Каква вина има тя за случилото се, че да не й вярваш вече? Айде първо отговори на тея въпроси и след това да си правим изводите...
    The reasons of love... <3

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от assd
    ти мъж ли си бе, требваше поне едно ухо да отхапеш или да извадиш едно око ако не може да счупиш и ти нос...
    А така!
    Око эа две,эъб эа чене!
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Blondeland
    Хвани някой и им спукайте ши*аните задници от бой....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от MaXy_GiRL
    Ех колко си изчерпателен..и как рещи,че тя го е поръчала....А ако е бил ревнивия бивш?КАква вина има тя?Може найстина да те обича и заради тва,че са те пребили с неясни мотиви ще я разкараш и на всичко отгоре ще я обвиняваш...ха
    Наистина може да е ревнивия бивш и може наистина да те обича момичето но само щото го знае какъв е и кво може да ти направи да не ти е обърнала внимание или каквото е станало

Re: Пребихаме заради нея!

Цитирай Първоначално написано от Valento
    Здравейте!Споделям с вас страданието си...аз съм на 16 и обичам едно момиче до полуда!Но днес се случи най-гадното в живота ми пребиха ме!Бяха 4 и ми скочиха в гръб!Аз съм човек който не е серджия или надут тъпак да търся само с кой да се сджънкам но те ме пребиха заради нея!Носа ми е счупен и в неделя ме приемат в Пирогов за операция няма да ме режат но ще ме упоят за да ми наместят носа!От това си представете какъв е бил ударът от тяхна страна!Всичко беше неочаквано 4ма в гръб какво повече мога да кажа!Но азне можех да направя нищо защото ме бяха обградили и ме налагаха!Тя сега ми реве и ми казва колко много ме обичала аз не и вярвам вече..вярвам само на фактите и случилото се по-рано!Незнам какво да правя с любовта но ще се откажа от нея!Моляви който е бил на такава операция на носа да каже какво правят за да съм споскоен!Благодаря за отделеното време и че прочетохте моята кратка но жестока история!
    Пикльо. Лигльо.
    И намали мелодраматизма, моля.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Пич, съчуствам ти ..ама не разбрах къде е виновна тя в тая цялата ситуация?!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Re: Пребихаме заради нея!

Е заради такива шитни си нося аз пистолет...да скачат 10тима като искат то кът гръмнеш първия се разбягат...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Фен
    Град
    sofia
    hey samo s4upen nos...6te se opravi6...ne razbiram kak taka re6i 4e tq e vinovna za vsi4ko...i 4e ima ne6to ob6to...ne pomisli li 4e moje da si si go zaslujil tova... ako naitina q obi4a6e 6te6e da se bie6 za neq... ako 4uvstvata ti bqha istinski nqma6e da i obra6ta6 grab...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    В много големи филми се вкарвате.
    Уоу, уоу , уоу...
    Накъде отива този свят?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    Братлета аз не съм единствения с който ходи в момента смисъл тя ходи с още и затова ядох бой заради нея!!!!

Цитирай Първоначално написано от ANGEL4E
    hey samo s4upen nos...6te se opravi6...ne razbiram kak taka re6i 4e tq e vinovna za vsi4ko...i 4e ima ne6to ob6to...ne pomisli li 4e moje da si si go zaslujil tova... ako naitina q obi4a6e 6te6e da se bie6 za neq... ako 4uvstvata ti bqha istinski nqma6e da i obra6ta6 grab...
    ОВЦА...как да се бие ма...4ма срещу един дори да знае че ще му скочат къф шанс има? Ако е 190 и 100 кила пък те са метровки по 30 кила ? Мноу ясно че ще те пръснат...малей че сте и виме умници...

Lupus in fabula

Град
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от ANGEL4E
    ОВЦА...как да се бие ма...4ма срещу един дори да знае че ще му скочат къф шанс има? Ако е 190 и 100 кила пък те са метровки по 30 кила ? Мноу ясно че ще те пръснат...малей че сте и виме умници...
    Подкрепям те!!!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Братлета аз не съм единствения с който ходи в момента смисъл тя ходи с още и затова ядох бой заради нея!!!!
    Малеее...ако съм на тебе..няма я погледна повече! Ама то тва май е най-малкото което те вълнува сега ...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Малеее...ако съм на тебе..няма я погледна повече! Ама то тва май е най-малкото което те вълнува сега ...
    М да ама нали се сещаш че въшреки всичко още я обичам!!!Но ние си говорихме по тоя въпрос тя незнаела нищо и вече сме само приятели с нея!!!

Т'ва не е по нейна вина (донякъде), а на оня кретен гаджето й...решението просто stay away от нея...иначе може да има повторение...а дума да не става да търсиш оня...и да го пръснеш пак ще те фанат някъде тъй...просто се махни...и вземай пример от мен...отиваш в оръжейния един пищак и другия път да видим дали ще има толкова куражлий...

Lupus in fabula

Град
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Т'ва не е по нейна вина (донякъде), а на оня кретен гаджето й...решението просто stay away от нея...иначе може да има повторение...а дума да не става да търсиш оня...и да го пръснеш пак ще те фанат някъде тъй...просто се махни...и вземай пример от мен...отиваш в оръжейния един пищак и другия път да видим дали ще има толкова куражлий...
    За пищак нема да си зема щото няма разрешително и ако гръмна някой после съм с часовници сейко(белезници)!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си