.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Рзрешително не трябва...само това ще кажа...ти останалото ще го разбереш...и ако те нападнат имаш право да го гърмиш...после само даваш обяснения в полицията...споделям от личен опит...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    И на мен ми се бе случило подобно нещо....само че последиците бяха счупена ръка и напукан череп....мхм....излезнах от болницата....отне ми 9 месеца за да проследя кой къде живее кога излиза и тн (от тези който ме пребиха)....след това в период от 4 дена един по един ги пребих толкова жестоко,че в момента единият е просто инвалид......Сори,но да не са го правили.......един по един по един.....ако бяха пробвали да се съберат пак....щяха да имат само 1 опция-да ме ликвидират,защото ако остана жив след 2 нападение,директно ще ги ликвидирам....предложението ми е....ако си запомнил как изглеждат,накрай ги да се порадват на болницата от вътрешна страна
    Знам, че мисленето ти не е правилно, но ти се кефя как си постъпил! Знам и че моето мислене не е правилно, но и аз бих постъпила така! Браво!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от Ани
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    И на мен ми се бе случило подобно нещо....само че последиците бяха счупена ръка и напукан череп....мхм....излезнах от болницата....отне ми 9 месеца за да проследя кой къде живее кога излиза и тн (от тези който ме пребиха)....след това в период от 4 дена един по един ги пребих толкова жестоко,че в момента единият е просто инвалид......Сори,но да не са го правили.......един по един по един.....ако бяха пробвали да се съберат пак....щяха да имат само 1 опция-да ме ликвидират,защото ако остана жив след 2 нападение,директно ще ги ликвидирам....предложението ми е....ако си запомнил как изглеждат,накрай ги да се порадват на болницата от вътрешна страна
    Знам, че мисленето ти не е правилно, но ти се кефя как си постъпил! Знам и че моето мислене не е правилно, но и аз бих постъпила така! Браво!
    Аз искам да ви благодаря че ме излушахте и че дадохте съвети пуснах жалба срещу единия и мисля че ще испее и за другите?

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Братлета аз не съм единствения с който ходи в момента смисъл тя ходи с още и затова ядох бой заради нея!!!!
    Малеее...ако съм на тебе..няма я погледна повече! Ама то тва май е най-малкото което те вълнува сега ...
    М да ама нали се сещаш че въшреки всичко още я обичам!!!Но ние си говорихме по тоя въпрос тя незнаела нищо и вече сме само приятели с нея!!!
    Е да... Не може просто така да се забрави..ама ... Все някак си ще го преживееш!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Братлета аз не съм единствения с който ходи в момента смисъл тя ходи с още и затова ядох бой заради нея!!!!
    Ааа, еми трябваше с това да започнеш... Тогава възстановявай се бързо и изобщо не мисли за нея! Явно е мераклийка... Не й стига един... Да си ходи на майната...
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..

Re: Пребихаме заради нея!

[quote="Valento"]Здравейте!Споделям с вас страданието си...аз съм на 16 и обичам едно момиче до полуда!Но днес се случи най-гадното в живота ми пребиха ме!Бяха 4 и ми скочиха в гръб!Аз съм човек който не е серджия или надут тъпак да търся само с кой да се сджънкам но те ме пребиха заради нея!Носа ми е счупен и в неделя ме приемат в Пирогов за операция няма да ме режат но ще ме упоят за да ми наместят носа!От това си представете какъв е бил ударът от тяхна страна!Всичко беше неочаквано 4ма в гръб какво повече мога да кажа!Но азне можех да направя нищо защото ме бяха обградили и ме налагаха!Тя сега ми реве и ми казва колко много ме обичала аз не и вярвам вече..вярвам само на фактите и случилото се по-рано!Незнам какво да правя с любовта но ще се откажа от нея!Моляви който е бил на такава операция на носа да каже какво правят за да съм споскоен!Благодаря за отделеното време и че прочетохте моята кратка но жестока история![/qu moq nos sa6to e s4ypen spox 6tom 6te ima ypoika nqma da boli na men mi go namestvaha bez bole6e no ko da praq tei e.zaradi momi4e sam ql boi ama 4ak da mi s4ypqt nosa

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    1.Оправи си носа
    2.Намери някои верни приятели намерете ги онея шибаняци и ги пребийте
    3.Не се занимавай с оная курва

Вах чоееек ако съм на тебее един по един ше ги фащами не 4в1 ми 20в1 и ще ги смачкааам !!!
    Fuck It !! No More Mr. Nice Guy !!!

Фен
    Град
    Burgassssss
    и аз имам личен опит и да ти кажа мисля че постъпих правилно правиш малко праучване разбираш кой е бил сабирате се 10 приятели жадни за адреналин и ги прабивате с метални тръби в тъмното важното е да не разберат кои е бил за тва не треа говорите...
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Град
    Там, където е сърцето...
    Според мен в случая не е тя виновна.Едва ли би поръчала да те пребият, но виж някой нейн бивш или пък някой,който я харесва ... по-вероятно е това.Недей веднага да я обвиняваш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Цитирай Първоначално написано от dinkisa
    и аз имам личен опит и да ти кажа мисля че постъпих правилно правиш малко праучване разбираш кой е бил сабирате се 10 приятели жадни за адреналин и ги прабивате с метални тръби в тъмното важното е да не разберат кои е бил за тва не треа говорите...
    много е просто ... оставяш бележка .... много поздрави от еди кой си и ги смилаш ... на мен ми се беше случило подобно нещо ... налетяха ми 3 ма заради момиче ... (не че се гордея) но ги размятах ... защитавах се ... и съм само .. 1.83 и 85 кг ... не е важно да имаш в ръцете за да се защитиш ... важно е да имаш на 2 рия етаж ( за не разбралите в главата )
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    Цитирай Първоначално написано от dinkisa
    много е просто ... оставяш бележка .... много поздрави от еди кой си и ги смилаш ... на мен ми се беше случило подобно нещо ... налетяха ми 3 ма заради момиче ... (не че се гордея) но ги размятах ... защитавах се ... и съм само .. 1.83 и 85 кг ... не е важно да имаш в ръцете за да се защитиш ... важно е да имаш на 2 рия етаж ( за не разбралите в главата )

Бе бъди си гений 1.60 45-50 кила пък като ти скочат 3ма 1.90 по 100 кила тъпи кът галоши...да вийм кое е важно...аз за туй кът съм 185 и съм има няма 70 кила си одя с пищова и като скочат стрелям...да не са скачали...а към автора за саморазправата забрави...тъй кривата няма да я докарате до никъде...цакай го с полиция с такиз работи...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Пловдив
    В България всичко е на ниво.... Като подаде тази жалба, ще има доста да почакаш
    РУТИ ДОВАРО!

Цитирай Първоначално написано от Плякам Майки
    В България всичко е на ниво.... Като подаде тази жалба, ще има доста да почакаш
    ДА!?!?!Те пак ще те пребият

2 думи: Отеби я!

Variant 1-Otivash v policiqta kakto ti kazaha (ako imat 18 shte e perfektno)
    Variant 2-Sabirash Talpata i gi spukvash ti ot boi...she lejat malko v bolnica she izleznat i she te prebiqt...she lejish v bolnica..shte se opravish,pak sabirash talpata pak gi prebivash....sled tova te te prebivat...i t.n. sled vseki boi shte te boli po malko(zashtoto si sviknal)..shte doide vreme i kogato shte po4ne da ti haresva da se biesh

taaa vijdash 4e Variant 2 ne e nai-dobriq taka 4e...MARSH V POLICIQTA!!!!!

Град
    somewhere over the rainbow
    Абе ти олигофрен ли си или си гей????Тя е плакала страдала е за теб а ти....Абе правилно зарежи я

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Хвани някой и им спукайте ши*аните задници от бой....
    а така вика6 10 4овека и ги нагЪзвате
    НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
    po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Mmmda dobra ideq e da se otkaje6 ot neq drygiq p1t moje da ne e samo nos1t
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Спокойно пич ако ти е счупен вече едвали ще боли повече като ти го оправят от колкото като са ти го счупили И при мен наскоро имаше такава случка няма да е расказвам ся щото неми се пише

Много си зле,не знаеш изобщо защо с ате прибили,но веднага гаджето ти е виновно! Хайде преди да осъдиш някой на смъртна присъда,разнищи мъглата и намери доказателства!

Град
    Ми незнам ама вече жалбата ми е задействана и са започнали да ги дирят кои са били!!!Стискайте палци да ги намерят!!!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    Цитирай Първоначално написано от yordan.
    Спокойно пич ако ти е счупен вече едвали ще боли повече като ти го оправят от колкото като са ти го счупили И при мен наскоро имаше такава случка няма да е расказвам ся щото неми се пише
    Аз само за операцията мисля,но си намерих сродна душа която ми дъхва кураж че ще мине гладко дано!!!!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ми незнам ама вече жалбата ми е задействана и са започнали да ги дирят кои са били!!!Стискайте палци да ги намерят!!!
    Стискам! \/
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    1.Оправи си носа
    2.Намери някои верни приятели намерете ги онея шибаняци и ги пребийте
    3.Не се занимавай с оная к***а
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване