- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пребихаме заради нея!
Въпреки идиотизма си и понякога доста импулсивното си поведение в подобни ситуаций...бих казал че 2/3 от форума са идиоти...ще събирал 10 приятеля да ги бие...хубаво ще ги пребиеш...ама после пак ще те фанат някъде в тъмното и ще те бият бият бият после ще те наебът и свирки ще правиш та накрая и ще си платиш за всичко...тъй е в днешно време не се ли имаш с тия най отгоре на хранителната(мутренската) верига по добре не се замесвай с боеве трепаници и кланнници....апф не въри ги бий там трепете се...мноо филми гледате бе деЦа...
Не си заслужава да бъдеш потрошкан заради някакво момиче.Ще те боли извесно време че си я зарязал ама не бива така.Подавай жалбицата и 4енгетата да се оправят от там на татък.Не дей слуша какво ти говорят да сабираш хора и да ходиш да ги биеш нема смисал.В някой случай е най добре да си гледаш здравето и да се пазиш.Че си бил зарязал едно момиче което обичаши си ял бой заради нея не си струва(на 16 години не може да се каже че е истинска обич това е някакво временно чувство.Може да кажеш,че я обичаш когато се ожените и ти роди деца.)
Така , че пасувай си и си живей живота в крайна сметка не е единствената на този свят ... момичета бол като весниците само да има кой да ги чете (Това го казвам в кръга на шегата за весниците)
Това е моето мнение по темата.
\Първоначално написано от MiMcHeToOo
/ \
/ \
/ \
/ \
/
според мен .. не дей да ходиш в полицията .. не се прави на К***а ами иди и са опрай с тях ... може и сам 1 по 1 ... а за момичето ако найстина е виновна .. повече не я поглеждай никога. .. това бих направил аз .. за момчетата 1 бата ще ти свърши перфектна работа ..![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
hahah policiqta li ve ? v taz korimpirana dyrjava ba6 pa 6te postigne6 ne6to![]()
![]()
dokato gi namerqt teq da gi hvanat 6te sa te prebili taka 4e ot vas nqma da iska6 da izleze6
![]()
![]()
ima edna prikazka -ako iska6 ne6to da se syr6i naprai si go sam (ili ne6to takova be6e ) be shvana mi ideqta otivah hva6ta6 edna buhalka i o6te 2-3 fr i gi razkatavate
Оххх не днешната младеж е съставена от олиговци все повече се убеждавам от постовете ви в това...къде ще оди да ги бие бе идиотиии щом тоя ги е пратил се предполага че е "връзкар"...а с тях шега не бива...хоиш биеш и после те пребиват щял да събира тайфи и ако отишел в полицията бил Курва...ми хубвао да ви кажа с не един съм се сбивал и никога не се е свършвало след боя...после ще ти се разкатае фамилията от тва мерене на "батите" може техните да се окажат по големи или пък повече...и тогава не в болница ми в моргата...поне в моя край ако се заяждаш с не когот трябва ще издам един случай за дискотеката...ако се заядеш с некогот трябва става зле...случая е следния: Влиза един пийва си прилично и почва да се задява с някфа..да де ама тя гадже на един от "голямото доброутро" следва шамар от гаджето на момичето и оня нали е як изкарва го отвън бой бой бой...пръсва го...другата вечер го хващат... 3ма баяджа якички 25-30 годишни изроди ненормални в багажника газ към едно село на 10км...пръсват го от бой изнасилват го и го оставят чисто гол на 10км от града...
защо да е гей ти никога ли не си се бил за момиче бе1.Ти си гей.
2.Как може да се биеш за момиче бе...![]()
![]()
Мой познат ... преби 6 човека ... само за дето ... закачаха .. момиче точно пред дискотеката .. уж бяха кустюмари уж бяха .. връзкари ама ... след боя .. имаше общо 6 счупени и 8 натъртени ребра .. 2 счупени ръце и 1 крак .. ( общо 6-те човека )Първоначално написано от GregoryHouse
а по темата мога да кажа .. че ако искаш най добре да са разбереш с човека .. по д0бре отиди и говори лично с него .. оправете нещата без да се стига пак до бой .. ( ако е найстина връзкар ) по някога просто трябва да преглътнем и да продължим ... има твъреде големи залъци за нас .. но .. ако не е връзкар го хващай и го смилай според мен си заслужава ... и коментарите от сорта гей си не се бии заради момиче не са въобще умесни ... зависи какво изпитва към момичето и зависи .. как се развиват работите .........![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Ostavi q taq kurva i gi smeli ot boi oniq![]()
![]()
![]()
абе пич незнам обаче адски тъпо тъи като и аз сум го преживял двама доидаха набиха ме здраво и аз се прибрах завъртя ми се свят паднах и счупух голямото стъкло на вратата и ми направиха 12 шева и като се възтанових доидоха да ми се извинят аз им показах среден пръст и те казаха еми ше видим и после ги набих и двамата по отделно и пак ми скочиха ама бях с приятели и неможаха да ми направят нищо
Няма смисъл да ги биеш.Какво ще спечелиш от това?Ти ще ги набиеш и те пак ще те набият няма смисъл.Просто се пази повече и дано бързо се оправиш.![]()
Малоумноста у днешните деца е максимална просто...пребил 6 човека...мдада ай аз ще дойда с 5 човека и ми посочи кй да пребием и ти гарантирам че просто комата и обезобразяването ще са мъ най малкия проблем...не на мен тоя на който да му скочат 6 човека къфто и да си нямаш никъф шанс освен ако ти не им скачаш и те да ти седят като бухали...незная как е у тупото село София ама в Ловешка област закачш някой дето се има с мутрите и после те търсят или в болницата или в моргата...идват 7-8 човека с тръби бухалки и боксове и те правят на кайма ако ще нинджа да си...стига глупости бе деца с бой до никъде не се стига...
Съгласен съм с Хаус че з бой нищо не се постига! От личен опит знам....
Първоначално написано от GregoryHouse
Тъкмо щях да напсувам малоумния автор на темата, когато прочетох тоя пост и за малко да се разплача от смях.
П.П. Аз цял ден се хиля като умираща сФиня, така че...![]()