Винаги е до мен, за ме изслуша и да ми помогне. Писал е стих за мен. Писал е приказка за мен (където аз съм в главната роля) един ден ми извади от една машина за ирачки една играчка, подари ми подарък след като се върнах от едно пътуване и акртичка, с пожелания да не пътувам много вече Бяхме на пикник в парка. канил м е в тях д агледаме романтични филми. Правил ми е вечеря на свещи. Подарявал ми е изнендващо цветя. Водил ме е на театър. Мина 500 км до морето, за да прекара с мен няколко романтични горещи дни. Подарявал ми е 17 червени рози за рой ми ден. правил ми е диск с възможно най- хубавото ретро. Подаръка за Коледа ми го подари, точно когато ссе качвах в колата , за да заминава....Говорил ми е толкова нежни неща....Подарявал ми е изненадващо плюшено зайче. Дойде с емн да гледаме изгрева.Когато съм някъде далеч ми се обажда вс ден. Преавил ми е пица :P Сложил си е наша снимка на компа. Никога не би ме зарязал сама ( и в буквалия и в преносния случай)Зарязвал е приятелите си ,заради мен Накоро ми подари малко червено сърце, което да нося до сърцето си......