.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    епа браво като ше идва..
    ама мен не ме кефи гъза й и няма да и ходя на концерта.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    не там където ми се иска..
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    http://www.dnes.bg/article.php?cat=26&id=43431

Eto 4etete koncerta e napalno bezplaten i idvaneto i e 100% sigurno
    нищо не е сигурно докат не стане.. мое и нея да я тръшне некой "грип" (пинк) или да забременее (дженифър дупес, която бту още не е родила, а беше във втория месец )..НО ако дойде ауууууууууу дааааааааааааа там съм копелетаааааааааааааааааа ааааааааааааа
    love hurts, but it's worth it =)

Стига сте злобяли, бе... хубаво е, че идват актуални изпълнители, а не само некви, дето се опитват да си излъскат старата слава. Няма значение дали ще е тя или някой друг. Бахти.

Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Стига сте злобяли, бе... хубаво е, че идват актуални изпълнители, а не само некви, дето се опитват да си излъскат старата слава. Няма значение дали ще е тя или някой друг. Бахти.

Абсолютно! Ако бях от София най-вероятно щях да отида там с някакви приятели.

Че тя певица ли е?Някои й дава пари там да си показва прелестите и да грачи...Туй то...Изсипана фешънка...Дано на концерта да вали да се подхлъзне и да падне и да бъде с 10-сантиметрови токове...Дейба американската чалгарка...Пък и е актуална щото комерсиална...Идиотка...
    London Tipton

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Интересно ми е какви цени ще се праснат на билетите.
    концерта е безплатен.честито на тези,които са от София и ще ходят.аз за съжаление ще пропусна...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    Че тя певица ли е?Някои й дава пари там да си показва прелестите и да грачи...Туй то...Изсипана фешънка...Дано на концерта да вали да се подхлъзне и да падне и да бъде с 10-сантиметрови токове...Дейба американската чалгарка...Пък и е актуална щото комерсиална...Идиотка...
    Абе... я се осъзнай.
    Не говорим за това, а че времето, в което ни подминаваха като малка гара, е към своя край. Радвам се на всеки чужд изпълнител, който минава през скъпата ни държавица, докато е още актуален, а не като стане на 70 години и никой не го слуша... освен наборите на баба ми.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Абе... я се осъзнай.
    Не говорим за това, а че времето, в което ни подминаваха като малка гара, е към своя край. Радвам се на всеки чужд изпълнител, който минава през скъпата ни държавица, докато е още актуален, а не като стане на 70 години и никой не го слуша... освен наборите на баба ми. [/quote]

Прав/а си...Но просто мразя всичко комерсиално+пачата Рияна...
    London Tipton

Супер фен
    Град
    в килера
    Въпреки, че не съм и фенка, се радвам че ще идва... надявам се обаче концерта да не е провал, да изпее 3 песни на плейбек и нещо да не е както трябва, само защото е безплатен... представям си каква тъпканица ще бъде... аз няма да ходя, а и не умирам от желание

Някви с Найтуиш в подписа да не ми говорят за комерс...

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Някви с Найтуиш в подписа да не ми говорят за комерс...

Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Под моя чаДъЪъЪъЪр,хе-хе,ела под моя чаДъъЪър,хе-хе-хе-хе-хе-хе-хе!
    Ахаха,или Ънфейтфул,дето ми втръсна до немай къде.
    Не,бе,нека си идва жената,ама тъй и тъй не съм от Сф,леко мааай ше попропусна

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Безплатно ? Все пак неможе да струва нищо..Нещо което ще си струва парите ще са ...Evanescnece...
    Ходил съм на техен концерт...не струват. Само ще си дадеш парите.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Може да е комерс,но е адски сладка.
    Даже мога да кажа 2рата най-красива жена след Моника Белучи.
    Но понеже съм късогледа,и с добър слух няма да ида на концерта.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен
    Град
    София
    Безплатно ? Все пак неможе да струва нищо..Нещо което ще си струва парите ще са ...Evanescnece...
    Evanescenece не се ли води за комерс

Аватара на ***(=+ ~ pi$ank@ ~ +=)***
    Град
    Старата столица
    Цитирай Първоначално написано от the sad girl
    Цитирай Първоначално написано от ***(=+ ~ pi$ank@ ~ +=)***
    КАКВОООООООООООО???????Олеле! !!Като го прочетох се разтреперах!!!Сигурно ли е???Къде го казаха???Ей тва в подписа ми е точно за това!Мале направо не съм на себе си!!!
    ПС.-Сега няма да мога да спя!!!
    mi zna4i po nova go kazaha.Pi6elo go v oficialniq i sajt no pi6elo samo za datata-30.11.Drugo ni6to ne se znaelo
    Чесно,още не мога да повярвам!!!Иначе ще намеря информация от доста достовечен источник ... Аз съм от Велико Търново,но ще бъда там! Благодаря за инфото все пак.От тук разбрах първо,че ще идва!Уж гледам новини пък все пропускам интересното!!!
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    А от колко часа е концерта? Още не е сигурно. че ще ходя, защото не съм говорила с майка ми, но се надяам за сега поне сапнето там да си уредя... Ох...така искам да отида..Обожавам Рияна още от първата и песен..искам да отида

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

http://zazz.bg/play:415fa7f6
    eto vi cqloto info Риана пее в София на 30 ноември - без пари!

Домакин е компанията "Вивател", която организира шоуто заедно с "Болкан ентъртейнмънт къмпани"

Риана - най-популярната певица в света в момента, ще пее безплатно за публиката на площад "Княз Александър Батемберг" в София на 30 ноември, петък.

Домакин е компанията "Вивател", която организира шоуто заедно с "Болкан ентъртейнмънт къмпани" и "Вирджиния рекърдс". (Снимки от представянето на концерта)

19-годишната звезда, родена на остров Барбадос в Карибите, ще изпее знаменития хит "Umbrella" (Чадър) и другите си популярни песни от последното лято. Програмата й е около 1 час.

"Вивател" свързва "Umbrella" с рекламните клипове на телекомуникационния оператор с оранжевите чадъри, които напоследък заливат българските тв канали.

Музикалното събитие е част от голямата национална кампания за покритието на мобилния оператор, която върви под мотото "Under the Orange Umbrella".

На 2 декември Би Ти Ви ще покаже специален филм от посещението на Риана в България, включващ няколко от изпълненията й на живо, както и най-доброто от българската част на концерта "Под оранжевия чадър".
    i vidqh nqkolko komentara nqkoi mn sa napraiha

И защо 'да не струват'? Мога да ти кажа,че Ейми има хиляди по-хубав глас от някои фльорци,които само се правят,че пеят на сцената.

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    Цитирай Първоначално написано от maiki
    http://zazz.bg/play:415fa7f6
    eto vi cqloto info Риана пее в София на 30 ноември - без пари!

Домакин е компанията "Вивател", която организира шоуто заедно с "Болкан ентъртейнмънт къмпани"

Риана - най-популярната певица в света в момента, ще пее безплатно за публиката на площад "Княз Александър Батемберг" в София на 30 ноември, петък.

Домакин е компанията "Вивател", която организира шоуто заедно с "Болкан ентъртейнмънт къмпани" и "Вирджиния рекърдс". (Снимки от представянето на концерта)

19-годишната звезда, родена на остров Барбадос в Карибите, ще изпее знаменития хит "Umbrella" (Чадър) и другите си популярни песни от последното лято. Програмата й е около 1 час.

"Вивател" свързва "Umbrella" с рекламните клипове на телекомуникационния оператор с оранжевите чадъри, които напоследък заливат българските тв канали.

Музикалното събитие е част от голямата национална кампания за покритието на мобилния оператор, която върви под мотото "Under the Orange Umbrella".

На 2 декември Би Ти Ви ще покаже специален филм от посещението на Риана в България, включващ няколко от изпълненията й на живо, както и най-доброто от българската част на концерта "Под оранжевия чадър".
    i vidqh nqkolko komentara nqkoi mn sa napraiha

mmm az do kolkoto razbrah BTV 6te davat na jivo koncertaaa
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Град
    София
    Не знам за Рияна, обаче концертът ще бъде АД - лигавите пикли 6-9 клас от цяла София ще се изсипят там да крякат... аз там не отивам
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

безплатен концерт е.
    по темата яко...ще отида... риана е сладурана

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Е, и?
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

е то на тфа ''събитие'' ще се изсипят де що има фешъни и кифли от цяла България... ама понеже живея на няколко метра от ''Батенберг" и да искам , и да не искам ,ще чувам сичко сигурно ще се покажа да я видя
    Zero Order ! I'm just a fucking dope princess...

punk disaster ако е пънкарка,аз ще си прережа вените.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си