- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Rihanna v BG???????
епа браво като ше идва..
ама мен не ме кефи гъза й и няма да и ходя на концерта.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
нищо не е сигурно докат не стане.. мое и нея да я тръшне некой "грип" (пинк) или да забременее (дженифър дупес, която бту още не е родила, а беше във втория месецПървоначално написано от mon4eto
)..НО ако дойде ауууууууууу дааааааааааааа там съм копелетаааааааааааааааааа ааааааааааааа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()
Стига сте злобяли, бе... хубаво е, че идват актуални изпълнители, а не само некви, дето се опитват да си излъскат старата слава. Няма значение дали ще е тя или някой друг. Бахти.
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Абсолютно! Ако бях от София най-вероятно щях да отида там с някакви приятели.Първоначално написано от пор
Че тя певица ли е?Някои й дава пари там да си показва прелестите и да грачи...Туй то...Изсипана фешънка...Дано на концерта да вали да се подхлъзне и да падне и да бъде с 10-сантиметрови токове...Дейба американската чалгарка...Пък и е актуална щото комерсиална...Идиотка...
London Tipton
концерта е безплатен.честито на тези,които са от София и ще ходят.аз за съжаление ще пропусна...Първоначално написано от p4elata_brumze
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Абе... я се осъзнай.Първоначално написано от Your Nightmare
![]()
Не говорим за това, а че времето, в което ни подминаваха като малка гара, е към своя край. Радвам се на всеки чужд изпълнител, който минава през скъпата ни държавица, докато е още актуален, а не като стане на 70 години и никой не го слуша... освен наборите на баба ми.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Абе... я се осъзнай.![]()
Не говорим за това, а че времето, в което ни подминаваха като малка гара, е към своя край. Радвам се на всеки чужд изпълнител, който минава през скъпата ни държавица, докато е още актуален, а не като стане на 70 години и никой не го слуша... освен наборите на баба ми.[/quote]
Прав/а си...Но просто мразя всичко комерсиално+пачата Рияна...
London Tipton
Въпреки, че не съм и фенка, се радвам че ще идва... надявам се обаче концерта да не е провал, да изпее 3 песни на плейбек и нещо да не е както трябва, само защото е безплатен... представям си каква тъпканица ще бъде... аз няма да ходя, а и не умирам от желание![]()
Някви с Найтуиш в подписа да не ми говорят за комерс...![]()
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Под моя чаДъЪъЪъЪр,хе-хе,ела под моя чаДъъЪър,хе-хе-хе-хе-хе-хе-хе!![]()
Ахаха,или Ънфейтфул,дето ми втръсна до немай къде.
Не,бе,нека си идва жената,ама тъй и тъй не съм от Сф,леко мааай ше попропусна![]()
Ходил съм на техен концерт...не струват. Само ще си дадеш парите.Първоначално написано от Your Nightmare
Може да е комерс,но е адски сладка.![]()
Даже мога да кажа 2рата най-красива жена след Моника Белучи.![]()
Но понеже съм късогледа,и с добър слух няма да ида на концерта.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Evanescenece не се ли води за комерсПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Чесно,още не мога да повярвам!!!Иначе ще намеря информация от доста достовечен источникПървоначално написано от the sad girl
... Аз съм от Велико Търново,но ще бъда там!
![]()
![]()
Благодаря за инфото все пак.От тук разбрах първо,че ще идва!Уж гледам новини пък все пропускам интересното!!!
![]()
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир
http://zazz.bg/play:415fa7f6
eto vi cqloto info Риана пее в София на 30 ноември - без пари!
Домакин е компанията "Вивател", която организира шоуто заедно с "Болкан ентъртейнмънт къмпани"
Риана - най-популярната певица в света в момента, ще пее безплатно за публиката на площад "Княз Александър Батемберг" в София на 30 ноември, петък.
Домакин е компанията "Вивател", която организира шоуто заедно с "Болкан ентъртейнмънт къмпани" и "Вирджиния рекърдс". (Снимки от представянето на концерта)
19-годишната звезда, родена на остров Барбадос в Карибите, ще изпее знаменития хит "Umbrella" (Чадър) и другите си популярни песни от последното лято. Програмата й е около 1 час.
"Вивател" свързва "Umbrella" с рекламните клипове на телекомуникационния оператор с оранжевите чадъри, които напоследък заливат българските тв канали.
Музикалното събитие е част от голямата национална кампания за покритието на мобилния оператор, която върви под мотото "Under the Orange Umbrella".
На 2 декември Би Ти Ви ще покаже специален филм от посещението на Риана в България, включващ няколко от изпълненията й на живо, както и най-доброто от българската част на концерта "Под оранжевия чадър".
i vidqh nqkolko komentara nqkoi mn sa napraiha![]()
И защо 'да не струват'? Мога да ти кажа,че Ейми има хиляди по-хубав глас от някои фльорци,които само се правят,че пеят на сцената.Първоначално написано от p4elata_brumze
Първоначално написано от maiki
mmm az do kolkoto razbrah BTV 6te davat na jivo koncertaaa
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Не знам за Рияна, обаче концертът ще бъде АД - лигавите пикли 6-9 клас от цяла София ще се изсипят там да крякат... аз там не отивам![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
безплатен концерт е.Първоначално написано от p4elata_brumze
по темата яко...ще отида... риана е сладурана
Е, и?![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
е то на тфа ''събитие'' ще се изсипят де що има фешъни и кифли от цяла България... ама понеже живея на няколко метра от ''Батенберг" и да искам , и да не искам ,ще чувам сичко сигурно ще се покажа да я видя![]()
Zero Order ! I'm just a fucking dope princess...