.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

сладка сперма

какво трябва да направи гаждето ми да има сперва с вкус на шоколад имали такава възможност спермата му да буде сладка не солена :roll:

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    S vkus na sladoled Tiramisu ne iskash li ?! Znam,che ako izpie okolo lityr ananasov sok spermata stava sladka.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

колко време преди да правим секс трябва да изпие 1 сок ананас?

Град
    In your dreams ;)
    Predolagam nqkolko chasa predi tova.A,i plius tova ako si mislish,che toi shte sedne,shte si hapne stabilno luchec i vsqkakvi takiva,posle shte izpie edna chasa sok i spermata mu shte e sladka,ne vqrvam da vi se poluchi.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Град
    Sofia
    ти да не си решила да гълташ, че пък си я и избираш )

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от MegaLud
    ти да не си решила да гълташ, че пък си я и избираш )
    Ami ne moga samo da razbera i da e reshila kakvo tolkova im da go misli... A,ako e leko gorchiva da ne bi da te otrovi ?

аз си гълтам но рядко тъй като не ми доставя голямо удоволствие и не обичам соленото, и съм сигурна че гаджето не би имало ништо протвих 1 литар наторален сок секс и после да се натупче :) стига да помага :))
    тъй като аз искам му върна жеста двоен ако примерно в 10 го пие и в 12 правил и преди това не е закусвал дали ще се получи :roll:

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от kleopatraa
    аз си гълтам но рядко тъй като не ми доставя голямо удоволствие и не обичам соленото, и съм сигурна че гаджето не би имало ништо протвих 1 литар наторален сок секс и после да се натупче стига да помага )
    тъй като аз искам му върна жеста двоен ако примерно в 10 го пие и в 12 правил и преди това не е закусвал дали ще се получи
    Predpolagam.Chestno kazano ne sym opitvala tochno sys sok,no sym zabelqzvala naprimer kato sme navynka nqkyde vecher i kato pie edna,dve biri i kato se priberem sled okolo 2-3 chasa i spermata mu e dosta po-rqdka ot birata.
    Eto kak se promenq vkusa na spermata ot slednite pitatelni i lekarstveni veshtestva:
    1)chesyn(golqma glava)-kiselo,gorchivo,s gnil miris;
    2)aspirin(5 tabletki)-gorchivo,silen lekarstven privkus;
    3)ananasov sok(1,5 litra)-sladko,vkusno;
    4)bira(2,5l)-vodnisto,nepriqtno.

Град
    Испания.
    Баси глупостите. Това което казваш не може да бъде истина !!
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    А има ли възможност компютъра ми да работи без ток или поне като използва електричеството от електрокомпанията да ми плаща за това?
    Все едно лимона да е оранжев, кръгъл и сладък...аз му казвам мандарина в този случай

А с вкус на плодова торта не искаш ли
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да хапне повечко течен шоколад. И как така не ядеш солено? Само вафли, торти и шоколади ли консумираш?

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Изсипи си в устата пудра захар точно преди да свърши, и така ще "убиеш" горчевината...
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    намажи му оная раота с шоколад и си представяй и,че спермата има такъв вкус

А би ти/тя си много гнусно човешко същество бе

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    А има ли възможност компютъра ми да работи без ток или поне като използва електричеството от електрокомпанията да ми плаща за това?
    Все едно лимона да е оранжев, кръгъл и сладък...аз му казвам мандарина в този случай
    Стига се заяжда навсякъде бе лешпер!

Град
    varna
    m/u drugoto qdeneto vliqe i na momi4etata. vednaj maika mi be6e napravila nqkva salata s mn luk. hubavi4ko si pohapnah. i ve4erta priqtelq mi kaza 4e imam vkus po4ti kato luk. tai 4e ne samo na mom4etata vliqe tova, i ponqkoga moje da se naloji da si podbirame meniuto.

Аз по принцип не съм забелязала спермата на приятеля ми да има друг вкус освен солена.Той по принцип хапва доста сол.Само веднъж ми направи впечатление , че беше леко на лук и като го избъзиках после той умря от срам.хаххаха.Мисля някой път да пробваме тва с ананаса и да видиме ко ще стане.После ще си споделя впечатленията.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Mnogo сте специални ве....ако го обичаш ако ще й на най-умразното ти ядене да е вкуса пак ще се пожалиш да го направиш /макар че не виждам кой те кара на сила щом нямаш желание........../

xaxa, a puvarnq s vkus na qgogki ne iska6 li..?
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Да хапне повечко течен шоколад. И как така не ядеш солено? Само вафли, торти и шоколади ли консумираш?
    Едва ли. Сигурно и лятото не се поти и никаква сол не отделя...и не оринира
    Цитирай Първоначално написано от fleit4ica
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Стига се заяжда навсякъде бе лешпер!
    По мое мнение не си ти нещото което ще ми определя кога, какво, и как ще правя

Град
    *in a pink dream*
    emi probvaite sys sokcheto i s shokoladcheto , ama ako ochakvash nqkakva grandiozna promqna si v greshka - tova si e sprema se pak , ne e nektarche ot praskovki
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Ама че тъпотии

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Браво на момичето. Някакви други желания да имаш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си