.........
PreDai Se Na JelaNietO Da Me iMaSh , PreDai Se Ne JelaNietO Da Me LiuBiShHh ...
Използвайте овлажнител. На Durex има много хубави, а ако не ви се купува отделно, мисля че в кутиите на Sportex има по едно пакетче.
+ 1Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Може би защото си малка, на колко си ?
I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...
Не мисля, че имаш здравословен проблем. Според мен това е породено чисто и просто от напрежението, което пада върху теб - умора, стрес, недоспиване. Доказано е, че тези неща влошават сексуалния живот на човека. Както при мъжете има намалена потентност, то защо и при жените да не се среща подобен проблем. Не се притеснявай! Почини си през почивните дни добре, наспивай се повече когато имаш възможност и ще видиш, че нещата ще се нормализират бързо!Успех!
da,naistina mislq 4e moje da se polu4i i ot stres ili umora...iz4akai i moje ne6tata da se opravqt![]()
Явно не те възбужда достатъчно , или ти не можеж да се отпуснеш достатъчно
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Ползвайте лубрикант![]()
mislq 4e e ot stresa ...... za momenta pozvaite lybrikant dokato ne6tata se normalizirat![]()
bebok +1
Първоначално написано от MoHuTo
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
И аз съм за лубрикантитеПървоначално написано от Iv4eTy
![]()