- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво искате да получите като подарък за Коледа?
Нищо...Каквото ми подарят-това,пък и да не ми подарят...Не ми пука!
хахаххах тва ме изкефиПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
))
мен пък днес ми подариха лаптоп![]()
а пак преди 1 седмица шофьорски курс![]()
мисля, че не мога да искам повече за Коледа)) ... иначе .. съвсем честно ... искам щастие и искрени приятели...
(всеки иска това, което няма или мисли, че не му стига...
)
П.П. не бих отказал една кола... която може да е комплект с подаръка ми за именния ден(след 1 месец) и рд-то ми - след 2 месеца и половина (<--- това човече пише списъка с желаните подаръци на Дядо Коледа ) ах как искам кола... писна ми да вървя и да се размъквам из целия град за цял ден , кат мога да си свърша работата за 2-3 часа... а и тая зима ...ах... как е студено...и това лято.ах как горещо... Тъкмо ще мога да отида по лесно на море до Варна
![]()
Ем'......аз не за Коледа, но ще кажа какво ми трябва...
Тати вече ми е обещал кола към февруари-март(или когато взема да мина през шофьорски).
Поръчала съм си лаптоп, за когато ме приемат журналистика.(не съм алчна, просто моите спестявания ще ми стигнат само за диктофон
)
Бих се зарадвала на едно Тати-мече.(или друг плюшен любимец, на който да се радвам)Харесала съм си една поредица книжки, които се издават само в Щатите(и Австралия)
Оу, а колко искам една снежна Коледа в Париж.(примерно)
А ВИП-карта за всички театри ми звучииии..... ще изпълнявам желания цяла година![]()
Но най-много искам приятелите ми винаги да са наблизо и да не се променяме прекалено фрапиращо...
Hehe,колежка.Първоначално написано от be_true
То повече от диктофон няма да ти трябва..а лаптопа е неудобен.Аз като отидох да правя репортаж за балотажа,имаше толкова много журналисти събрали се около кандидат-кмета,че тези които са най-слабички и напористи само успяха да вземат интервю,и те бяха с диктофони от телефоните си.Просто няма шанс да се вредиш там с този голям лаптоп.
А и диктофон не ти трябва от първата година,в която ще учиш журналистика.Не знам как е в СУ,но в ПУ стажа ни е 3тата и 4тата година.До тогава на упражнения по полиграфия само ходим в печатниците на вестниците за да видим как става процеса на отпечатване на вестниците и списанията.
Това,че искаш лаптоп по принцип,а не за журналистиката,си е друга работа и не трябва да ги бъркаш.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
aбе квот ми фонесе добрия белобрад старецне съм алчна ....не алчна съм ,ама точно за повод нищо не искам по-скоро за безповод нахалствам
![]()
аа най-ще се радвам така пред коледно да изкарам веднъж за 3та година 1 шестица по математика ,че .....абе и 5ца може![]()
Като гледам колко сте "скромни"- горките ви родители!Но може би ако семейството ми имаше по-добра финансова възможност и аз щях да искам много неща. Затова засега искам само да сме живи и здрави... другото- няма значение
![]()
не е задължително да се ръга да взима интервюта с лаптопа,това направо абсурдно ми звучи..Първоначално написано от RAWRRR
![]()
аз с моя лаптоп и ходя на лекции и си разцъквам всичко с него,тъй че да - голям + си е![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ти и без лаптопа биеш хора и издаваш звуциПървоначално написано от exploitedteen
![]()
на Хелоуин може би,инак няма как да ни заблудишПървоначално написано от exploitedteen
![]()
искам кат подарък да ме пуснат за нова година с гаджето тогаа мн ше се искефя![]()
OnLy God CaN Judge Me !
ще използвам един твой израз "шексииии"Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
..не схванахте ли идеята бе..тази с лаптопа иска да си пише сутрин някфи статиики в леглото по бельо като Кари Брадшоу...![]()
edit: иначе по темата..ще навивам мама да ми отпусне финанси или за кола (която след като ми мине мерака ще продам и ще си купя рокерски мотор, който пляка) или за китара![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
да бе, башПървоначално написано от Momchence
![]()
Няколко билета за екскурзия до някое много далечно и екзотично място,бих се зарадвала доста
Уфф за Коледа искам само да се върна в Бг за да видя всички ,а тва май няма да стане М*МКА мууу![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Искрено ти го пожелавам !Първоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
А иначе аз за Коледа искам ... искам да бъда със семейството си и да си изкараме добре![]()
Живот и здраве има време
Light The Universe
Подаръкът,който очаквам не е материален.Искам просто да спази обещанието си и да си дойде за Коледа.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
A! Сега се сетих! (пък аз искам още нещо материално) - искам... огрооомен плюшен мечок, ама като фотьойл дето е... мноого голям.да мога да се сгушвам в него...
![]()
лиготиии, ама...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
това, което искам, няма да го получа..
Ъмм... Ай-под... като гледам може и да се уреди.
Другото, нематериалното, си е моя работа .
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
В Търново в Пикадили има един ОГРОМЕН!!! Струва 199 лв и аз като го видях, направо се влюбих. Приятеля ми иска да ми го вземе, но къде по дяволите да го сложа?!? Той е 3 пъти по голям от менПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()