- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво искате да получите като подарък за Коледа?
Какво искате да ви подарят ваште?
My heart is broke but I have some glue
Честно казано - нищо, мисля че порастнах достатъчно за да спрат с подаръците и пари си изкарвам сам, така че, ако искам нещо ще си го купя сам.
Шоколадов Дядо Коледа :P (ако може на Линд)
Эамислям се и да ти кажа нямам нужда от абсолютно нищо материално.Но таэи Коледа с наще ще эаминаваме эа Щатите и смятам,че това е достатъчен подарък.Ще посетя и Лас Вегас,а това ми е едно голяма мечта..е какво повече да иска човек ?Искам само една хубава Коледа с блиэките си/каэах ви аэ ,че се раэнежвам в тоя период на годината
/
[size=7][b][u]fosse cos
Kojeno palto do glezenite (ot mama i tati), Sony Ericsson V630i (az 6e si go zema), 6okolad... mnogo 6okolad... ot babite i dedovcite iskam pari, drugo ne iskam, za da moga osven telefona da si zema i kubinki za 300 kinta
No nai-mnogo bih se zaradval na podaruka ot priqtelkata mi, ni6to 4e si nqmam na ideq kakvo 6te mi podari, a ne me i vulnuva osobenno... e stiga da ne mi podari 4orapi de... ako e nekoi prusten, grivna, sindjir ili ne6to takova bih se zaradval super mn(mn pove4e ot kolkoto na paltoto i na telefona i na kubinkite)
Amiiiii ne znam kakvo iskam...Iskam ne6to hybavo i simvoli4no koeto da mi napomnia za tozi den...A da i parfiym iskam![]()
Аз пък искам шоколадов коледен календар.
И т.к. не го получавам от никой - си го купувам и опаковам сама и после се правя на изненадана![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ами, тази Коледа сигурно ще празнувам във Франция, при брат ми - тук нищо не ме задържа вече. Билет и джобни ми стигат за подарък...![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Харесах си една плюшена мечка от каталога на Орифлейм и доста се чудя дали да не си я "подаря". Сладурска е. Ама 15 кинтааааа....![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Подаръци за Коледа... не искам, защото не я празнувам.
Иначе получих разни доста предварителни, но по-скоро Коледа е извинение. Просто подаръци са си. Без повод да кажем
Иначе винаги си пожелавам нещо нематериално и егоистично. И за тази Коледа съм си намислила ааадски егоистичното желание.
Saatana vittu perkele hate crew!
главата на Дядо Коледа набита на кол
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Абе, Коледа е готин празник, к'во ми се правите на хейтъри всички!
Обаче Нова Година, ооох, Нова Годинаааа...![]()
![]()
Дано не си гръмна крака, като на миналото парти, че пак ще пропусна всичко.![]()
не бих отказалПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Мъжа ми ми каза,че трябва да "започна да пия хапчета и да ходя на фитнес",после съжаляваше много де,но аз няма да спра да му го натяквам,така че очаквам карта за фитнес и някоя книга,подобна на тази.
Или билет за концерта на Рияна в България.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Искам един г-ъ-з да ми звънне и аз да го отрежа точно на коледа,изпитала чувството на превъзходство..![]()
Не бе,да ми купуват..нищо не искам..квото искам са ми го взели,или аз сама съм си го купила..
Искамммм да си взема всички изпитиии(дори и с 10ки,все ми е тая),ааа всичките да са преди зимната ваканция,че да се върна за мнооооооого време вкъщи.....иии нз.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Велоаргометър!
Аз пък искам кола. Градския транспорт ме убива бавно и мъчително.![]()
Да си дойде за по дълго във Трг! [-o<
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Не празнувам Коледа.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Искам наще да ме оставят на мира и да изчезнат от живота ми,ооо да как го искам..![]()
пфу, знам, че ще получа телефон, щот тоя ще ми се разпадне в ръцете някои ден, сигурно и някви пари
кво искам - прекрасна Нова година, организирана, изпипана и всички хора, които искам да са там, без навлеци без пропадняци, без противни лица от моя пол
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ЕЕЕ, то така не е интересното. Мама на мен винаги ми купува към 6-7 декември, обаче никога не се сдържам да ги ям по едно на ден. Ужасно е.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Така че като малка получавах към 20-ти още един, та да си отворя последното на 24-ти.
![]()
Каквото ми подаряват всяка година - парички![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love