- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво искате да получите като подарък за Коледа?
Дааа! Именно! И аз такъв си издирвам, ама... защо няма и в нашите ПикадилитаПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Е как къде ще го сложиш? Някъде из стаята и ще се гушкате с него, когато не можеш с приятеля си ^^
едит: всъщност бях намерила някъде голям мечок, но 1во, че не беше толкова колкото на мен ми се искаше и 2ро, че имаше мн грозна муцуна... все едно го бяха блъскали с тухли... пък аз искам да е сладурчест няк'ъв апф![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Тоя мечок в Пикадили е от ония най-мекичките... като на Ници плюшките, сещаш ли се... БОЖЕСТВЕН Е!!!Знам, че отдавна ми е минало времето за плюшени играчки, ама този е невероятен. и без това имам само една играчка и тя е мъничка. Сега в квартирата в София ще ми отмъкват диванчето и може да го сложа на негово място
Ама все пак 200 лв за мечка са си много
![]()
Искам нещо,което не е материално..
искам просто да съм здрава,както и хората,които обичам.
Не искам плюшено магаре,нов телефон или няква джа-джа..
но това,което си го искам е най-скъпото за мен![]()
Walk go home boy...
Em iskam samo da ne mi se karat za typite ocenki v daskalo , a i nem da e losho nekoq qka dreshkaXixiiii abe ni6ty ne iskam samo vsi4ko da si e ok i bebko da si me obichkaa
![]()
Akcent - delight (music)
пфф... аз още не мога да измисля какво да кажа на нашите, че искам..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
мен никой не ме и пита..пак пари,че било по-лесно О_оПървоначално написано от Lady Death
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Е какво по-хубаво от това?Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
По-добре пари, отколкото пижама/блузка/половер и т.н.Нашите подаряват супер кофти подаръци и ми иде да ревна, като ги видя.
По-добре без подарък в моя случай...
Собственост на Canis_Dirus
Майка ми ме пита винаги![]()
ще искам карта памет за фотоапарата.. епилатор ще си избера.. хм.. т'ва се сетих за ся.. и май ще си е това ;д
а отделно рождения ми ден е точно след т'ва и тогава ще си събера пари за другите неща, които искам.. :P
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Епилатор е яко-тва беше част от подаръците ми миналата Коледа \Първоначално написано от Lady Death
/
What you give is what you get!
Мммм аз не съм на същото мнение..пари си изкарвам,не съм умряла за тея на наще..предпочитам нещо,от което ще ми остане спомен,пък и наще имат вкус,никога не са ми подарявали нещо,което да не мога да го използвам впоследствиеПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Първоначално написано от ABSOLUT`me
Е, то и аз си използвам пижамата, ама не е оферта... пък и не изкарвам пари.
Различни позиции. Сигурно и аз като тръгна на работа ще разсъждавам така.
Собственост на Canis_Dirus
Аз искам същото ,което исках и миналата година...Не е материално.![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
за 200 лв. си вземи пушка и си застреляйПървоначално написано от CooL^GirL^^^
Аз вече съм казала,че искам цифров фотоапарат...и те като по чудо се съгласиха..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Искам просто да съм с семеиството ми и фр ми и да си изкараме мн добре.. материални неща не ми трябват..мина времето когато мислих само за тях
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Хехе (: Аз съм глезено детенце
Искам:
@личен лап топ с инсталиран фотошоп последен вариант и място за мнооого снимки и филми...о, и музика![]()
@сапунерка с която да щракам просто ей така когато нямам друго под ръка или просто искам да снимам онзи учител, онази лампа, оня вход, това даскало, клуба в този квартал, кафенето в онзи, с една дума фотоапаратче за не артистичните снимки, които обичам не по-малко (:
@шоколадово бяла акустична китара![]()
@който и да е стар фотоапарат, независимо дали бачка или не![]()
@огромно количество шоколадови дядо мраз и зайчета![]()
А ако няма тези неща, едно захарно бастунче и диск със нарисувани снежинки, съдържащ коледен филм няма да имат равни ('=
Боже с този сняг още от сега се чувствам тооолкова коледно...да не забравям и вечната ми зимна ангина![]()
Куче или коте,но определено няма да го получатака че почти съм сигурна какво ще ми подари баща ми,а мама винаги ми праи някви яки изненади!А самото готино изкарване ми е достатъчно,макар и на 24-ти вечерта винаги да плача както и да е
пълен комплект спортен екип на Aлън Айверсън , но май ще ми се размине щото наще ми купиха нов телефон преди 1 месец![]()
I am what I am !!!
Нематериални неща, които не смятам да споделям.![]()