.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Червения...help

umff..hora kejete mi kakvo da napravq..na mn studeno vreme mn sum bqla i cqlata stavam 4ervena..sushto taka i na mn goreshto vreme..no prez zimata ujass..napravo se mrazq...kajete mi neshto 4e da ne po4ervenq tolkozz.. nqkuf krem..maska au mersi predvaritelno shte sam vi mn mn blagodarna

ами, едва ли има някакъв крем, от който да не почервеняваш , това си е до типа кожа, аз например никога не почервенявам, изглеждам бледа дори в най-студените зимни дни, когато би трябвало поне да съм леко порозовяла... ами, освен да не ползваш допълнително руж, друг съвет не мога да измисля. Все пак ползвай хидратиращи кремове, от тях кожата ти няма да се изсушава, а това може и да повлияе леко на почервеняването.
    SMILE FOR ME NOW

Град
    Варна
    аз пък много си се кефя като ми почервенее камбата слагай нещо ружове със светли нюанси може да помогне

Има кремове за тая работа,поне така знам,питай в някой козметичен магазин.Даже и на мен скоро ще ми се наложи да отида

Има кремове "против студ" аз съм виждала на Avon, но има и други сигурно. Обаче немога да ти кажа дали имат някакъв ефект
    Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от katttia
    Има кремове "против студ" аз съм виждала на Avon, но има и други сигурно. Обаче немога да ти кажа дали имат някакъв ефект
    кремовете "против студ"не са за да не почервеняваш,те са за да не ти се изсушава кожата при студовете
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Уффффф!!!И аз имам същия приблем - носа и бузите стават мн гадно червено понякога даже и брадичката.Много се нервирам ама до ся не съм открила начин да го премахна тоя проблем
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен
    Град
    София
    Е кво като ставаш червена Няма лошо.Румени буэки,якооо То бива бинва суета,ама чак пък толкова..
    [size=7][b][u]fosse cos

Фен
    Град
    вкъщи
    Аз пък много се кефя като ми почервенеят нослето и бузките пък лицето ми е бяло Presley`n`Sum го каза добре...не обръщай ЧААААК такова внимание на това просто....

е и ??
    просто кожата ти е по-чувствителна и тънка най-вероятно и от студа почервенява..

пробай бузите/носа и изобщо местата, които се зачервяват да им сложиш светъл фон дьо тен, може би ще помогне до някаква степен

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Nqma nujda da se pritesnqvash ot tova no shtom ti prechi tolkova syvetvam te da izpolzvash po tymen niuans fon diu ten i nqkakyv po svetyl niuans ruj edna moq priqtelka e s podoben problem i edinstveno tova i pomaga do nqkakva stepen

Да, и аз точно това си мислих за фон дьо тена. \/ Ще стане, на мен ми почервенява повечко носа.попринцип избягвам да му слагам фон дьо тен, но през зимата слагам.

Избелващи кремове
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

slagai si nqkva pudra ili ruj

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    фон дьо тен, пудра... и Все пак мисля, че няма нищо гадно в това, мен даже ме кефи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си