- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Червения...help
umff..hora kejete mi kakvo da napravq..na mn studeno vreme mn sum bqla i cqlata stavam 4ervena..sushto taka i na mn goreshto vreme..no prez zimata ujass..napravo se mrazq...kajete mi neshto 4e da ne po4ervenq tolkozz..nqkuf krem..maska au mersi predvaritelno
shte sam vi mn mn blagodarna
![]()
ами, едва ли има някакъв крем, от който да не почервеняваш, това си е до типа кожа, аз например никога не почервенявам, изглеждам бледа дори в най-студените зимни дни, когато би трябвало поне да съм леко порозовяла... ами, освен да не ползваш допълнително руж, друг съвет не мога да измисля. Все пак ползвай хидратиращи кремове, от тях кожата ти няма да се изсушава, а това може и да повлияе леко на почервеняването.
SMILE FOR ME NOW
аз пък много си се кефя като ми почервенее камбатаслагай нещо ружове със светли нюанси може да помогне
![]()
Има кремове за тая работа,поне така знам,питай в някой козметичен магазин.Даже и на мен скоро ще ми се наложи да отида![]()
Има кремове "против студ" аз съм виждала на Avon, но има и други сигурно. Обаче немога да ти кажа дали имат някакъв ефект![]()
Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!
кремовете "против студ"не са за да не почервеняваш,те са за да не ти се изсушава кожата при студоветеПървоначално написано от katttia
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Уффффф!!!И аз имам същия приблем - носа и бузите стават мн гадно червено понякога даже и брадичката.Много се нервирам ама до ся не съм открила начин да го премахна тоя проблем![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Е кво като ставаш червенаНяма лошо.Румени буэки,якооо
То бива бинва суета,ама чак пък толкова..
[size=7][b][u]fosse cos
Аз пък много се кефя като ми почервенеят нослето и бузките пък лицето ми е бялоPresley`n`Sum го каза добре...не обръщай ЧААААК такова внимание на това просто....
е и ??
просто кожата ти е по-чувствителна и тънка най-вероятно и от студа почервенява..
пробай бузите/носа и изобщо местата, които се зачервяват да им сложиш светъл фон дьо тен, може би ще помогне до някаква степен![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Избелващи кремове
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
фон дьо тен, пудра...и Все пак мисля, че няма нищо гадно в това, мен даже ме кефи
![]()