.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Има ли смисъл да си влюбен

Kakav e smisala na lubovta? Za6to ni e? tq samo naranqva i kara xorata da stradat Izma4va gi i gi travmira.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Да, така е кара да страдаш до един момент когато вече срещнеш човека за тебе и който да е до теб винаги така че аз мога да кажа че по хубаво от любовта няма всеки който изпита истиснката любов и изпитва ще ема друго мнение

Град
    СофиЯ
    Да си влюбен..... Та това е най-хубавото чувство....

Мега фен Аватара на koalka
    Не е така, когато любовта е споделена и има толкова хубави моменти.А когато не е-боли повече, така е, но пък по-лесно минава, ако не си бил с този човек, според мен.

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Еее ти разкриваш лошите страни на любовта,но не забравяй,че всяко нещо има и добри и лощи страни.. Да си влюбен,говорим за споделени чувства,знаеш ли колко е хубаво.. Не излишну хората казват "сладка болка",но всеки би искал да опита от тази болка.. Все пак след една любов остават много спомени и все изпълнени с приятни мигове.. Но и кой е казал,че да обичаш е лесно?
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

pi4 verno 4e boli kat si vluben no ako ne riskuva6 da se vlubi6 tva ozna4ava 4e riskuva6 da si ni6to da ostane6 ni6to i zavinagi da si ni6to... lubovta moi 4ovek e nai prekrasnoto ne6to na sveta :P

Мега фен
    Град
    София
    Ами смисъла е ,че когато си влюбен и любовта ти е споделена си щастлив.Любовта не е болка,стига толкова филми
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Братле здравей!Вчера ме пребиха заради тази дума любов!Такаче ти си рпав тя ни наранява!Сега съм със счупен нос и 3 избити зъба!Направи си сметката от това!!!

Xm nz az nemoga da se vliubiuq. Moje da sam na 21g no do sega nikoga ne sam izpitval kakvito i da bili 4uvstva kam momi4e

Мега фен Аватара на koalka
    Тогава откъде знаеш, че боли?

виж кви големи разбирачи се извъдихте

Супер фен Аватара на Qnchety
    Миии аз няма да говоря като професионалистка, тъй като съм само на 13 и не мога да преценя дали изобщо някога съм се влюбвала/хич не е смешно /. Но иначе примерно сега, когато любовта ми е несподелена ми е адски гадно и ми е кофтиии ... Абе като се влюбя и любовта ми е споделена ше говора за тфа

Град
    FuckyLAnD

Re: Има ли смисъл да си влюбен

Цитирай Първоначално написано от Franki
    Kakav e smisala na lubovta? Za6to ni e? tq samo naranqva i kara xorata da stradat Izma4va gi i gi travmira.
    абе и аз не съм усетил чак любив още но гаранция , че смисъла е огромен \/
    Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
    К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

Болката е майката на еволюцията
    Ето виж африканските племена - цял живот си лежат на сянка под някое дърво и си ядат банани,никви пролеми,никви грижи...и досега в Африка където не е стъпил бял човек не са открили дори електричеството
    Живота без болка не е живот,то е просто съществуване,болката ни кара да осъзнаеме грешките и да се самоусъвършенствме...'Това което не ни убива ни прави по силни'.Think about it
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от Phenomenon
    Това което не ни убива ни прави по силни'.Think about it
    Тфа кой го е измислил

Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Цитирай Първоначално написано от Phenomenon
    Това което не ни убива ни прави по силни'.Think about it
    Тфа кой го е измислил
    Ницше.
    Що се отнася до темата... напълно безсмислена е.

Град
    село Злидол
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Братле здравей!Вчера ме пребиха заради тази дума любов!Такаче ти си рпав тя ни наранява!Сега съм със счупен нос и 3 избити зъба!Направи си сметката от това!!!
    Ехеее женчо нали ще се оправи тоя нос зъбите може да ги няма но имаш още 29 . Явно изобщо не обичаш тва момиче,щом се отказваш от него заради 1 пребиване ...

Сега по темата: Както казаха другите като си влюбен и любовта ти е споделена е супере готино.Защо си мислиш,че тя не ни е нужна? Разбираемо е да боли но това не е края.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Има, защото когато сме влюбени (взаимна любов) се чувстваме много щастливи...
    The reasons of love... <3

abe vzaimna liubov....ima do edno vreme..sled vreme si4ky se iz4erpva...az ne vqrvam v golqmata liubov...zas6toto tq ne sa6testvuva!si4ky zablujdenie i prekalno silni strasti ot na4alototo...a posle idva momentat v koity boli....

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Смисъла е голям,ще го разбереш след време.
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    6to pak da ne si zaslujava.... vqrno e ima i lo6i momenti no si struva zaradi hubavite!!!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

prepora4vam vi da se vlubvate no li4no az pove4e ne6ta da se vlubvam v pove4e mi doide posledniq pat taa kakto i da e jivota prodaljava lubovta sa6to!

NiKoI nE e KaZaL,cHe LiUbOvTa E lEsNa...ZaShTo TyJiM Li???AmI pOnQkOgA ImAmE gOrChIvAtA nAsLaDa Da StRaDaMe Po ToZi KoGoTo HaReSvAmE iLi ObIcHаМе..ТоGaVa NaI-cHeStO sI zAdAvAmE tOzI vApRoS..nO kOgAtO SrEsHtNeSh cHoVeKa KoItO nAiStInA kArA sArCeTo Ti Da PrEsKaChA HiLqDi PaTi V MiNuTa,Da Te PoBaRkVa,Da Ne ZnAeSh KaDe Se NaMIRASh I dA sE cHuDiSh VaZmOjNo Li E tOcHnO nA tEbE dA Se SlUcHi... ChAk ToGaVa RaZbIrAsH zAsHtO e TrQbVaLo Da IzTaRpIsh VsIcHkO ToVa... ZaShToTo PoVqRvaI,KogAtO sReShTnEsH IsTiNsKaTa Si LIuBoV vEcHe NqMa ZnAcHeNiE kOlKo Si sTrAdAl ..DoRi PoNqKoGa ChOvEk TrQbVa Da MiNaVa PrEz TaKivA nEsHta,zaShToTo ChAk ToGaVa RaZbIrA cHe IdVa NeShTo Mn Po HuBvAo Ot PrEdIsHnOtO ))
    {}{}{} ObIcHaM PiPiTy {}{}{}

Наистина боли да си влюбен. Но нима не трябва да изпитаме онова чувство, където всеки говори за него? Нима не трябва да знаем какво е чувството на любовта, загрижеността, заинтересоваността и всички други чувства свързани с нея? Няма нищо по хубаво от това да изпиташ една любов, споделена и красива от двете страни. Няма нищо по хубаво от това да знаеш, че значиш нещо за някого..но няма и нищо, с което да се сравни болката, която остава след всяка раздяла. Всяко нещо си има край ! Всяка връзка има своя край, но не се знае кога ще настъпи. Има и връзки, които никога не стигат до своя край, но са много малко - но и истински ! Нека всеки изживее любовта, защото аз я изживях и не съжалявам за това, защото както казват хората 'Любовта променя..'

ami spored men e 50 na 50 kogato si vliuben prekarva6 mn xubavi momenti s 4oveka do tep oba4e kato se skarate i se razdelite kolkoto xubavi 4uvstva si prekaral tolkova gadosti ispitva6
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си