- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Дявола
poneje moqta priqtelka e metylka i dneska s edna daskalka po4naha da sporqt
daskalkata koqto da otbeleja e evangelistka smqta 4e v metylskie i rock pesnite nqma ni6to dobro
te karali horata da se 4ustvat zle i kogato otidat na koncert te izpadali v depresii a samite 4lenove ot grupate ne peeli i ne svireli a dqvola se vselil v tqh i gi karal da svirqt i peqt ...
moita priqtelka podkrepq tezata 4e vseki si slu6a kakvoto iska i da se obli4a kakto si iska 4e nikoi nqma pravo da se mesi v re6eniqta na drygite i vapreki 4e tq e edinstvenata metylka v klasa i da ne kaja v daskaloto ne i puka da se obli4a taka
4e metyl ili rock tekstovete sa smisleni e vqrno e 4e ima stilove deto sa svyrzani sas satanata death; black no drygite ne sa i te sa prosto klasiki
i sa sas mn smisleni tekstove i te karat da se zamisli6 za smisalala na jivota
nz vie kak msilite dali taq daskalka 6toot e evangelistka za tva msili tazi myzika za dqvolska![]()
![]()
![]()
![]()
ae i az sum metul i az kazvam 4e daskalkata ne e v red.makar 4e slu6am nqkoi takiva moje da sekaje ludi grupi t.e ot deat i black metula mene me kefqt tui 4e vsi4ki da si gledat rabotata nikoi ne moje da ti kaje kakva muzika 6te slu6a6 (razz)
Аз подкрепявам даскалката на твойта приятелка! Всичко това, което казва е истина!
Самият аз понякога съм изпадал в неописуемо състояние по време на концерт, дяволът се беше вселил в мен, не можех да се контролирам!
А не мисля, че е нужно да споменавам и жертвоприношенията, горенето на църкви и останалите сатанински ритуали, които практикувам.
Дааааааа бе, по време на концерт винаги е суууууупер депресия, всеки застанал мълчаливо и апатично в някой ъгъл...![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от Orono
![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Мисля че това в което вярваш не е сатанизъм а дяволопоклонничествоПървоначално написано от Orono
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
The stupidity is strong in that one..Първоначално написано от No_Limit
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
тя е права...аз за другото говорих :Р
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Май на твоята даскалка и хлопа дъската
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
О,Сатана ти си нашият водач...![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
^На някои просто не им се получават![]()
Тази даскалка е с малко остаряло мислене... и родителите ми разсъждават понякога така, дори по отношение на световно признати групо отпреди 30 години примерно... Това за сатаната е вярно за песните на някои блек метъл групи... а колкото до депресиите по концертите - абсолютни глупости... един хубав концерт може да ми осмисли живота за поне месец напред![]()
Дълбоко си в грешка, най-сатанински послания има в песните на Coldplay!Първоначално написано от zloto
мисля че приятелката ти е много готина мацка!
кажи й го :P
Както се пееше в една песен:
Devil is a loser and he's my bitch
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
Не мисля, че причината е в това, че е евангелистка. Просто отстрани погледнато може би изглежда така. Когато видиш например някои, който е целият в черно и с шипове и пиърсинги по цялото тяло, разбира се, че е си помислиш, че има някакви отклонения от "правия път". Просто си зависи от човека, който я слуша и от групите. Някои банди може да внасят в контекста на песните си някои символики от Библията свързани със 666, Дявола или нещо подобно, но едва ли някои е истински последовател на Сатаната. Просто един начин на изява и бунтартво.А музиката въобще няма нищо общо с дявола.
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
оффф мн ме дразнят ей такива хора е....кфо са бъркат момичето си е мн право всеки ще си слоша квото си иска....