.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    Danny's heart ;-)

Руски език

много го мразя тоз език...
    имаме да учим едно стихотворение наизуст но мн ме дразни тоз тъпия език с тез ГАДНИ И ПРОКЛЕТИ ПАДЕЖИ!!!!
    Я тези,който учат Руския да кажат те кви мъки имат с него

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    6 и 7 точка от правилника!
    http://www.youtube.com/watch?v=1tRhi_aqDiA

Графа ft. Нора - Именно ти

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Не съм учила руски, ама... не е гаден,бе.
    Кое стихотворение имате да научите?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    Danny's heart ;-)
    казва се
    падежная игра
    ама ме мързи да го пиша мн е дълго

aiii tva mi e liubimiq ezik lele mnogo mi xaresva predi kato ne go y4ex i az mnogo go mrazex oba4e sega kato go y4aaa iii mnogo po4na da me kefi
    Ne e Vajno Kakvo Govorqt Zad Gurba Ti,Vajno e Kato Se Oburnesh Vsichki Da Mulchat

тва наистина е мноо гаден език ... аз у4а руски в моито даскало отжратителен е ... мноо мъки миналата година като у4ехме падежите и 4асовете се ми се караха 6то не следа урока ама то е толко тъпо и ску4но 4е какво може да прави6 освен не6то свързано с някоя глупост аз през 4асовете се си или пук не6то и такам
    skate or die ... ride and fly ... fuck you haters ... long live skaters ...

Хахахах....Не съм го учила, но и нямам проблеми с него, защото ми е роден...

И аз нямам проблем с него...Много е лесен

Супер фен
    Град
    в килера
    Хах какво се оплакваш от едно стихотворение, учат се точно за 5 минути... дори се сещам за кое стихотворение говориш... иначе аз уча руски, но нямам кой знае какви проблеми с него... а падежите и аз не ги знам добре, по едно време ги бях научилиа супер, ама сега с тази ваканция ги позабравих
    ти предполагам си 8ми клас? Нас в 8ми клас редовно ни караха да учим стихотворения и песнички и това бяха единствените неща които ми повишаваха успеха, защото ми бяха супер лесни и винаги имах 6

xaxa az go u4a ot 1vi klas i mi e mn lesen ve4e 10godini go u4a nqmam problemi si4ko e do jelanie da go u4i6

Руския е супер език
    Учил съм го 8 години и на всичкото и отгоре съм живял и в Москва.

Не е от най-лесните,макар че ми е роден.Това поне ми помага да усещам кой падеж къде се слага
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Град
    Pink Paradise
    По принцип го харесвам. Наистина, с падежите става сложен, но е хубав и интересен език. Но след като ни смениха госпожата, почвам да го понамразвам...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Цитирай Първоначално написано от shialabeouf_sexy
    казва се
    падежная игра
    Ти да не си в 6-ти клас? Аз тогава го учих това. Вече 3-та година уча руски... С езика нямам проблеми, ама даскалката ми уврежда здравето.

А стихчетУ не е толкова дълго... И е римувано, кое му е трудното? Аз си спомням, че не го бях чела изобщо и като го казаха двама преди мен и аз след тях си изкарах 6-цата.
    Now I've told you this once before
    You can't control me

If you try to take me down you're gonna break

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз го уча от първи клас...Вече седма и последна година...Обичам този език...Ако можех щях да върна времето назад и да го науча както трябва!!!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

абе не е толкова лош езика,даже на мен ми харесва горе долу,обаче е трудно да научиш един език,когато не ти се преподава добре,намразваш часовете по руски,оттам и самия език...а пък иначе той си е хубав и тн ...
    You said that if you could fly,you'd never come back down.
    You only have eyes for that blue,blue sky...

www.sofistik.dir.bg

Град
    Danny's heart ;-)
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFeRs AnGeL
    Цитирай Първоначално написано от shialabeouf_sexy
    казва се
    падежная игра
    Ти да не си в 6-ти клас? Аз тогава го учих това. Вече 3-та година уча руски... С езика нямам проблеми, ама даскалката ми уврежда здравето.

А стихчетУ не е толкова дълго... И е римувано, кое му е трудното? Аз си спомням, че не го бях чела изобщо и като го казаха двама преди мен и аз след тях си изкарах 6-цата.
    Не не съм 6ти.8ми съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си