- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Руски език
много го мразя тоз език...![]()
![]()
имаме да учим едно стихотворение наизуст но мн ме дразни тоз тъпия език с тез ГАДНИ И ПРОКЛЕТИ ПАДЕЖИ!!!!![]()
![]()
![]()
Я тези,който учат Руския да кажат те кви мъки имат с него![]()
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
6 и 7 точка от правилника!
Не съм учила руски, ама... не е гаден,бе.
Кое стихотворение имате да научите?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
казва се
падежная игра
ама ме мързи да го пиша мн е дълго![]()
![]()
![]()
![]()
aiii tva mi e liubimiq ezik lele mnogo mi xaresvapredi kato ne go y4ex i az mnogo go mrazex oba4e sega kato go y4aaa iii mnogo po4na da me kefi
![]()
![]()
![]()
Ne e Vajno Kakvo Govorqt Zad Gurba Ti,Vajno e Kato Se Oburnesh Vsichki Da Mulchat
тва наистина е мноо гаден език ... аз у4а руски в моито даскало отжратителен е ... мноо мъки миналата година като у4ехме падежите и 4асовете се ми се караха 6то не следа урока ама то е толко тъпо и ску4но 4е какво може да прави6 освен не6то свързано с някоя глупост![]()
![]()
аз през 4асовете се си
или пук
не6то
и такам
skate or die ... ride and fly ... fuck you haters ... long live skaters ...
Хахахах....Не съм го учила, но и нямам проблеми с него, защото ми е роден...![]()
И аз нямам проблем с него...Много е лесен![]()
Хах какво се оплакваш от едно стихотворение, учат се точно за 5 минути... дори се сещам за кое стихотворение говориш... иначе аз уча руски, но нямам кой знае какви проблеми с него... а падежите и аз не ги знам добре, по едно време ги бях научилиа супер, ама сега с тази ваканция ги позабравих![]()
ти предполагам си 8ми клас? Нас в 8ми клас редовно ни караха да учим стихотворения и песнички и това бяха единствените неща които ми повишаваха успеха, защото ми бяха супер лесни и винаги имах 6
xaxa az go u4a ot 1vi klas i mi e mn lesenve4e 10godini go u4a nqmam problemi si4ko e do jelanie da go u4i6
![]()
Руския е супер език![]()
Учил съм го 8 години и на всичкото и отгоре съм живял и в Москва.![]()
Не е от най-лесните,макар че ми е роден.Това поне ми помага да усещам кой падеж къде се слага![]()
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
По принцип го харесвам. Наистина, с падежите става сложен, но е хубав и интересен език. Но след като ни смениха госпожата, почвам да го понамразвам...![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ти да не си в 6-ти клас? Аз тогава го учих това.Първоначално написано от shialabeouf_sexy
Вече 3-та година уча руски... С езика нямам проблеми, ама даскалката ми уврежда здравето.
![]()
А стихчетУ не е толкова дълго... И е римувано, кое му е трудното? Аз си спомням, че не го бях чела изобщо и като го казаха двама преди мен и аз след тях си изкарах 6-цата.![]()
Now I've told you this once before
You can't control me
If you try to take me down you're gonna break
абе не е толкова лош езика,даже на мен ми харесва горе долу,обаче е трудно да научиш един език,когато не ти се преподава добре,намразваш часовете по руски,оттам и самия език...а пък иначе той си е хубав и тн ...
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
Не не съм 6ти.8ми съм.Първоначално написано от LuCiFeRs AnGeL
![]()
![]()