- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ще се боря за него ама
i taka haresvam edno mom4e daje mislq 4e ve4e go obi4amno toi mn ne me tarsi vapreki 4e zn 4e i toi me haresva zatova sam re6ila da se borq za nego do posledno , no se pritesnqvam da ne mu stana prekaleno dosadna posavetbvaite me molqvi kak da ne stane taka
![]()
С кого или с какво ще се бориш?
mi ne razbrali 6te se borq za nego za na6eto 6tastie lubov![]()
![]()
опитай нищо не губиш
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Само да разбере,че ще се бориш за него и ще му станеш нахална.
sasha_90 hm za6to taka si misli6![]()
Ако беше момче как би реагирала,ако някое момиче ти ходи по петите?Разбирам той да тича след теб,но ти да го правиш....
pfu az pak ni6to protiv nqmam kat ti4at sled men daje se ostavqm da me dogonqt ako mi dopadat kato harakter de...
Ами, не се виждайте чак толкова често, и това не е чак толкова хубаво...
Пък, и ако той така е решил - не можеш да му промениш мнението.Иначе излизайте, забавлявайте се и виж как ще потръгнат нещата.
сори,че ти го казвам...ама щом знае,че го харесваш...ако и той те харесваше(както казваш) би трябвало да направи нещоПървоначално написано от lofff1991.f
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ъъъъ той те харесва,но не прави нищо по въпроса..странно.. Но все пак не мисля,че би му харесало да се бориш и впрягаш толкова много - досадно е и то адски много... Пък и има момчета,които мразят тези момичета,които дори много малко се опитват по този начин с тфа "борене" да ги спечелят. и тогава даденото момиче дори става антипатично.. А щом не те търси,може би просто си леку закъсняла с намеренията си!?![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
+1Първоначално написано от koalka
Животът е адът описан в Библията!
мда така еПървоначално написано от koalka
аз бях в същото положение това лято но се оказа че избщо не ме е харесвал
тва ме натъжи мен , но се надявам при теб да не е така и да се получи
![]()
Bring it on baby.. I taste good!