.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен

ще се боря за него ама

i taka haresvam edno mom4e daje mislq 4e ve4e go obi4am no toi mn ne me tarsi vapreki 4e zn 4e i toi me haresva zatova sam re6ila da se borq za nego do posledno , no se pritesnqvam da ne mu stana prekaleno dosadna posavetbvaite me molqvi kak da ne stane taka

С кого или с какво ще се бориш?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен
    mi ne razbrali 6te se borq za nego za na6eto 6tastie lubov

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    опитай нищо не губиш
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен Аватара на sasha_90
    Само да разбере,че ще се бориш за него и ще му станеш нахална.

Голям фен
    sasha_90 hm za6to taka si misli6

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако беше момче как би реагирала,ако някое момиче ти ходи по петите?Разбирам той да тича след теб,но ти да го правиш....

pfu az pak ni6to protiv nqmam kat ti4at sled men daje se ostavqm da me dogonqt ako mi dopadat kato harakter de...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами, не се виждайте чак толкова често, и това не е чак толкова хубаво...
    Пък, и ако той така е решил - не можеш да му промениш мнението.Иначе излизайте, забавлявайте се и виж как ще потръгнат нещата.

Голям фен

Re: ще се боря за него ама

Цитирай Първоначално написано от lofff1991.f
    i taka haresvam edno mom4e daje mislq 4e ve4e go obi4am no toi mn ne me tarsi vapreki 4e zn 4e i toi me haresva zatova sam re6ila da se borq za nego do posledno , no se pritesnqvam da ne mu stana prekaleno dosadna posavetbvaite me molqvi kak da ne stane taka
    сори,че ти го казвам...ама щом знае,че го харесваш...ако и той те харесваше(както казваш) би трябвало да направи нещо
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: ще се боря за него ама

Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    Цитирай Първоначално написано от lofff1991.f
    сори,че ти го казвам...ама щом знае,че го харесваш...ако и той те харесваше(както казваш) би трябвало да направи нещо
    Точно... Щом не те търси, значи не те ще, което пък означава, че ще се бориш за вече изгубена кауза...
    The reasons of love... <3

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Ъъъъ той те харесва,но не прави нищо по въпроса..странно.. Но все пак не мисля,че би му харесало да се бориш и впрягаш толкова много - досадно е и то адски много... Пък и има момчета,които мразят тези момичета,които дори много малко се опитват по този начин с тфа "борене" да ги спечелят. и тогава даденото момиче дори става антипатично.. А щом не те търси,може би просто си леку закъсняла с намеренията си!?
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Пък, и ако той така е решил - не можеш да му промениш мнението.Иначе излизайте, забавлявайте се и виж как ще потръгнат нещата.
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    мда така е аз бях в същото положение това лято но се оказа че избщо не ме е харесвал тва ме натъжи мен , но се надявам при теб да не е така и да се получи
    Bring it on baby.. I taste good!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си