.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Амазонки

Амазонки

zdraveite mnogo xaresvam amazonkite,ako imate texni kartinki 6te se radvam da gi pokajite

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Не съм правил скоро. Виж тези в гугъла които ще се покажат

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Амазонките си режат 1 цица, за да могат да стрелят по-точно с лък...
    кретенска история
    Първо не го вярвам, второ, мила, защо са ти амазонски снимки? Не ми се вярва да ти харесат, те са далеч от европейските представи за красиво... Прди месец разглеждах мнооого стар брой на списание за Африка и имаше амазонка на една снимка. Ако държиш ще я сканирам. Жена с голям корем, не дебела ми от типа овчи кореми, провиснали малки гърди, прапасана с нещо, без много коса, тъмничка, с грубовато лице. Но и историята им не е много ведра. Ако може да се врва на източника, някъв африканец си хванал 2/3 и ги взел да си има семейство с тях, а те горките са му подчинени.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Сладичко_bi
    Амазонките си режат 1 цица, за да могат да стрелят по-точно с лък...
    кретенска история
    Първо не го вярвам, второ, мила, защо са ти амазонски снимки? Не ми се вярва да ти харесат, те са далеч от европейските представи за красиво... Прди месец разглеждах мнооого стар брой на списание за Африка и имаше амазонка на една снимка. Ако държиш ще я сканирам. Жена с голям корем, не дебела ми от типа овчи кореми, провиснали малки гърди, прапасана с нещо, без много коса, тъмничка, с грубовато лице. Но и историята им не е много ведра. Ако може да се врва на източника, някъв африканец си хванал 2/3 и ги взел да си има семейство с тях, а те горките са му подчинени.
    може ли да ти се смея
    Разбира се (= Смеха...е едно от нещата, които когато видя разграфени и обсъждани ми причернява. Лично аз се смея в ужасни моменти, до сега никой не ми направил забележка. Според мен извратени трактати за смеха могат само комунистите да пишат. Никога, никога не се иска разрешение да се смеш. Това е абсурд.

My heart is broke but I have some glue

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си