.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Ужасен проблем при момче.. (мен)

Значи днес с приятелката ми в нас.. решихме да го направим.. Целувахме се и.т.н. когато бяхме вече голи под завифките.. И какво стана.. работата овяхна.. Загубих момента на ерекция.. пениса ми спадна.. ужасно беше.. направо срам срам.. незнам, не се притеснявах за нищо но явно нещо в мен под съснанието знам ли.. ми изгира лоша шега.. моля за съвети или нещо.. хелп.. Принипно.. всичко си става на 6 но точно днес.. неможах и ми е много гадно сега
    Страхотна гледка

Град
    софия
    леле горкия 4естно казано не знам какво то4но да ти кажа ...
    Have a nice dey

Дам полужението е плачебно.. също така имам и следния глупав проблем.. като си взимам кондоми.. вече се убеждавам за 2ри път че тези дюрекси плодчетата.. са адски тесни .. едвам мога да надена такова чудо.. някакви размери нещо при тия работи няма ли..
    Страхотна гледка

Е случва са ве следващия път ше стане,споко само

Ако ти е за първи път е съвсем нормално
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

За съжаление за 3ти път... 2рият път всичко си мина на точно но сега ето пак съм пред гадния проблем а мислих че съм се отървял..
    Страхотна гледка

Град
    над морето
    хахах и как реагира момичето

Цитирай Първоначално написано от Чайка
    хахах и как реагира момичето

мда,и аз бих искала да знам

е?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Eli>>>
    Е случва са ве следващия път ше стане,споко само
    \/

как очаквате да реагира? Прояви разбиране Пф нензам но ще е жалко просто виагра на 18 години.. срам.. Даже в ерекция не ми е изключително твърд немога да стигна до желаната възбуда, за сега плана е 69 :> дано помогне.
    Страхотна гледка

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    Цитирай Първоначално написано от adaptation
    как очаквате да реагира? Прояви разбиране Пф нензам но ще е жалко просто виагра на 18 години.. срам.. Даже в ерекция не ми е изключително твърд немога да стигна до желаната възбуда, за сега плана е 69 :> дано помогне.
    Ся като го прочетох това..бившия ми приятел имаше подобен проблем..и извода беше че се самозадоволяваше честичко...и затва беше по-мек и в някакви ключови моменти пада..
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

или стрес, умора, напрежение
    BMW POWER

"или стрес, умора, напрежение" Мисля че отговора е това. Днес бях под адски напрежение поради други проблеми.. и секса ми беше последната грижа на главата но явно и това стана грижа... а не удоволствие..
    Страхотна гледка

да не ти пука!!!! щото ако се претесняваш всеки път преди секс дали ще стане ще получиш сериозен проблем на психическа основа!Просто бъди спокоен и се наслаждарай на момента!успех!!!!
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Цитирай Първоначално написано от ivancho pe6ehodeca
    Единственото,което мога да кажа е:
    АХХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХХАХАХАХА
    импотентен ли си ма .....тцтцтц-добре незнам за тебе,но Моя стърчи като статуята на свободата.....Never Fall :P

ауууу......

Мега фен Аватара на koalka
    Еее, голяма работа, няма да умреш...
    Случват се и такива неща, пък и щом всичко минава по принцип добре - какъв е проблема?А и приятелката ти предполагам ще те разбере.

Това е нормално! Стреса и напрежението от деня и дори месеца може да ти изиграе такава шега. За това когато правиш секс се отпускай повече и не пренебрегвайте любовната игра НО има и друго нещо.

Имай предвид че пениса се пълни с кръв, за да стои в твърдо състояние той се изпълва с кръв след което вената която трябва да отведе кръвта се свива и почти не пропуска кръв обратно към сърцето. Тогава пениса е най-твърдо състояние. По време дори на секс в определен момент вената се отпуска за малко за да изпусне кръвта и на нейно място да дойде нова кръв богата на кислород (все пак тая кръв трябва да храни тъканите с кислород а не само да ти го държи в изправено положение). Презервативите често могат да ти изиграят лоша шега защото ако наистина стягат както ти казваш то могат да ти притиснат кръвоносните съдове и в резултат или да намалиш притока на кръв или да предизвикаш отпускане на събраната кръв. Не пропускай и това нещо като вариант.

И като за финал - честото самозадоволяване не може да доведе до внезапно спадане.

Alex- мерси за изчерпателния отговор, беше ми доста полезен
    Страхотна гледка

Re: Ужасен проблем при момче.. (мен)

...завифките.. срам срам.. съснанието... хелп.. Принипно..
    "Принипно" ти си абсолютен неграмотник.... Кой клас си - втори ли, че още правиш елементарни правописни грешки? А иначе - проблема е в "съснанието" ти... Няма къде да е...
    Удри, Пешо, сиренье без леп!

"или стрес, умора, напрежение" Мисля че отговора е това. Днес бях под адски напрежение поради други проблеми.. и секса ми беше последната грижа на главата но явно и това стана грижа... а не удоволствие..
    и на мен ми се е случвало точно от това. няма никакъв проблем, освен че не трябва да мислиш за затормозяващи неща, с мацката се отпускате и плющите с усмивки на уста
    BMW POWER

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Към отговорите ще напиша само за презервативите. Понеже и при мен се получи кофти момент с едни от тях. Сега използвам Durex Elite и да ти кажа ми е много добре, пробвай ги. А иначе не се стягай за случилото се, вече е минало. На всеки се случва, не сме машини.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Вярно, че тия презервариви с плодчетата са теснички. Пробвай нещо друго - Tingle, например,пак на Durex.

хихи още ми е смешнп(Виагра)
    Nope...i can't

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    Цитирай Първоначално написано от DeVoi4eTo
    Ся като го прочетох това..бившия ми приятел имаше подобен проблем..и извода беше че се самозадоволяваше честичко...и затва беше по-мек и в някакви ключови моменти пада..

ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ЛЪСКАМ

Много хора вече станахте където не им става първия път с приятелката... и моя приятел се поизложи първия път с мен
    [img][/img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си