.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от DeVoi4eTo
    Цитирай Първоначално написано от adaptation
    как очаквате да реагира? Прояви разбиране Пф нензам но ще е жалко просто виагра на 18 години.. срам.. Даже в ерекция не ми е изключително твърд немога да стигна до желаната възбуда, за сега плана е 69 :> дано помогне.
    Ся като го прочетох това..бившия ми приятел имаше подобен проблем..и извода беше че се самозадоволяваше честичко...и затва беше по-мек и в някакви ключови моменти пада..
    i as za kratko bqh s edin koito na den po nqkolko si bie6e a posle kato da e s men onaq mu rabota be6e kato gradinski marku4 na slunce

It's all about chemistry
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Re: Ужасен проблем при момче.. (мен)

Цитирай Първоначално написано от Flooder
    Цитирай Първоначално написано от adaptation
    ...завифките.. срам срам.. съснанието... хелп.. Принипно..
    "Принипно" ти си абсолютен неграмотник.... Кой клас си - втори ли, че още правиш елементарни правописни грешки? А иначе - проблема е в "съснанието" ти... Няма къде да е...
    Ето го на извъди се тъпия български философ-"гошо" да раздаде правда с правописа... Сори човек но явно не се досещаш, че когато пиша тук съм под напрежение и евентуално съм допуснал доста грешки, (бързане, невнимание) Просто адски много се нервирам от такива хора като теб, дето търсят кусуруте на другите а не гледат себе си първо. Скапана нация.. комплекс до комплекс... обиди наляво надясно.. втори клас ли си.. ,ако ти беше малко по интелигентен надали щеше да употребиш израз "Кой клас си - втори ли" и нямаше да тръгнеш с обида.

едит: "Принипно" .... принЦипно съм изпуснал една буква, при писането (механична грешка) Принципно се нервирам от хора като теб, които срещам всеки ден за жалост и броят им расте с всеки изминал ден.
    Страхотна гледка

как очакваш да ти е напрегнато и да успееш да се възбудиш???? Имал си проблеми през деня и сте решили да правите секс....ако искаш да ти стане трябва да си напълно спокоен и в кондиция. На мен понякога ми се е случвало да ми се прави секс, а след като го направим да не ми е било особено приятно щото съм мислила за куп други неща през този ден и се е натрупало някакво напрежение. И не се притеснявай, едва ли има мъж който да е правил секс и да не му се е случило това...ако има вероятно лъже или предстои да му се случи.
    SMILE FOR ME NOW

Следващия път ще се справиш...на всеки се случва

Аве пич знам че ще прозвучи банално ама наистина не се е случило само на теб спокс щом момичето проявява разбиране значи е наясно за какво става въпрос.Др. е наистина че при стрес уплаха умора и т.н. дори и да успееш да получиш ерекция няма да е на макс ... затова земи дръпни 2 бързи шота и се успокой
    П.С. Може после да лапнеш дъвка че да не блъксаш на бъчва на гаджето докато я целуваш

pi4 tova mi se sluchi predi 2 dena kakto i tazi sutrin....dobre che momicheto e tochno i proqvi razbirane.....ne sym nito destrven nito da sym imal takyv problem nqkoga dosega...spored men prichinata lichno pri men e che posledniq mesec-dva;....che moje i poveche se zadvovolqvah mnogo....ama mnogo ti kazvam..i nz pich.....uspeh sledvashtiq pyt kakto i na men ..dano da uspeem da vdignem platnata/...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си