С приятеля ми сме средно статистически тийнейджъри съответно на 16 и 17 години. Нито аз, нито той работим, съответно разчитаме на джобните пари от родителите ни, които са между 2 и 3 лева дневно.

Проблема идва от там, че не достигат за презервативи. В смисъл използвали сме Sportex но след като се скъсаха 2 пъти се отказахме от тях. За нас цена от 2лв. за 3 презерватива беше приемлива, но риска-не. За това минахме на Durex с които не сме имали проблеми (да чукам на дърво), но понеже си падаме малко нимфоманчета правим секс всеки ден средно по три пъти. Проблема е, че Durex са по 3.30-3.50лв. в зависимост от аптеката, а това ни идва малко множко, защото не искаме да намаляваме количеството на секса, но и на нас като на млади хора ни се ходи по кафети и дискотеки, а не е оферта да искаме от родителите допълнителни пари за такива неща, защото и моите и неговите са консервативни хора... Сещате се

Въпроса ми е да ни препоръчате по-евтинки, но все пак качествени кондоми. Предваритено благодаря!