- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета:Любовни картички?
Имам една идея - на надпиша някаква картичка за гаджето ми и да я пъхна из нещо негово - документи, джоб - без да забележи, за я намери после. Няма конкретен повод, просто така. Мислите ли, че е прекалено лигаво? Интересно ми е момчетата какво меслят по въпросаИли някое момиче ако е правило нещо подобно, гаджето й как е реагирало.
Ami az do sq ne sam pravila takova ne6to,no predpolagam,4e 6te mu haresa(momi4e sam)
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
На мен са ми го правили 2 пъти досега. Единият беше адси оргинаен - на 14-ти февруари, като си оправях леглото за спане и хоп под завивките картичка с яко споменче.
Еми ти прецени дали лигаво - според характера на приятеля ти.
На мен ми хареса \/
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
I az sam go pravila mnogo pati.Na priqtelq mi vinagi Mu haresva6e.Vse pak kato otide nqkade i brakne v djoba,se se6ta za men s usmivkaAko si ti nqma li da ti haresa...
як0- аз бих се зарадвал много![]()
Първоначално написано от Say It Right