.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Момчета:Любовни картички?

Имам една идея - на надпиша някаква картичка за гаджето ми и да я пъхна из нещо негово - документи, джоб - без да забележи, за я намери после. Няма конкретен повод, просто така. Мислите ли, че е прекалено лигаво? Интересно ми е момчетата какво меслят по въпроса Или някое момиче ако е правило нещо подобно, гаджето й как е реагирало.

Град
    ПрИ Теб
    Ami az do sq ne sam pravila takova ne6to,no predpolagam,4e 6te mu haresa(momi4e sam)
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

На мен са ми го правили 2 пъти досега. Единият беше адси оргинаен - на 14-ти февруари, като си оправях леглото за спане и хоп под завивките картичка с яко споменче.
    Еми ти прецени дали лигаво - според характера на приятеля ти.
    На мен ми хареса \/
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

I az sam go pravila mnogo pati.Na priqtelq mi vinagi Mu haresva6e.Vse pak kato otide nqkade i brakne v djoba,se se6ta za men s usmivkaAko si ti nqma li da ti haresa...

Супер фен
    Град
    Панацея
    як0- аз бих се зарадвал много
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си