- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лизане-Желание
Моля за помощ от момичетата....![]()
Може ли да ме посъветвате относно лизането...работата е там ,че с приятелката ми , която си я обичам много както и тя мен... не разбирам защо
не иска да я лижа..същност иска, но все ми повтаря по-нататък не сега ....иска секс...желае и свирки.....но от лизането нещо се дърпане мога да си го обясна това....обичам си я много и не искам да правя нещо без нейно желание за това се обръщам към вас...каква може да е причината ,че се дърпа от лизането.....макарче си каза сега ,че иска но мисля ,че го каза заради мен , не по нейно желание....какво ще ме съветвате как да постъпя....
![]()
Moje bi si misli 4e posle 6te ti e dlajnica da ti pravi s....i ili se strahuva dali 6te ti haresa.Ne q karai na sila,no i obqsni za6to iska6,4e kato kaje spri i 6te spre6.Govorete za tova predi da si legnete...
moje bi se pritesnqva ot ne6to ot tova dali na teb 6et ti xaresa ili ot novoto use6tane koeto 6te po4uvstva prosto pogovori s neq i i obqsni za6to go iska6 kasmet
Никога няма да се предавам,
дори сама да оставам!
С момченца ще се заигравам,
после нагло ще ги заебавам!
Не ми трябват газари или идеали,
те са само за Не'кви П***и заспали.
Трябва ми едно сърце,което да Обичам и във вярност да му се вричам !!!
Може би се притеснява от това,че на теб може да не ти хареса и затова да се дърпа.Иначе какво друго може да е...всяко момиче обожава това.![]()
![]()
![]()
И аз така мисля,че може би си мисли,че ти не го желаеш,а го правиш само,защото искаш да й хареса на нея,а не защото самият ти го желаеш.А може би не иска да ти бъде длъжница.Поговори направо с нея..
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
от къде го измисли туй бе?!Първоначално написано от ubuntu
Защото се притеснява дали не е пропуснала някой косъм, дали не понамирисва или просто защото не е свикнала. Как на някои момчета им е гнусно да им бъде лапана пишката?
Не говори така че и на теб ще ти кажат че си недоразомение на природата! Искат мнение оставят и после пищят че не е така ... ходи че ги разбериПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не съм в насртоение и ме мързи да им показвам кой е недоразомение просто !!!
Айде бандата на екзекуторите отлитайте на юг да си душите пичоците и се спасявайте след като недоволствате на отговорите!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато иска да я лижеж сама ще ти каже
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Emi ..........moje da ima nqkak1v problem tam dolu ....znam li.Pitay q :P![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Аз така направих като разбрах какъв е проблема. Просто белезничките, вижето за леглото, че да са й зад главата и толкова. Не съм фен на връзване на крака, ама ще се пробваПървоначално написано от Eli>>>
![]()
Ами както всички знаят вагиналните сокове имат слаба и леко неприятна мизрима и странен вксуц .. може дая притесняват тевзи неща да си мисли че няма да ти хареса или нещо подобно ..
А аз не мога да си обясня какво повече искаш - нека лапа и да мълчите и двамата - тоя форум не е направен за да си решавте отношенията в него, а за да има къде аз да си демонстрирам простотията. Кажи и, че или ще ти даде да я лижеш или ще идеш да лижеш друга :P щом си такъв фен!Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPa`
![]()
Удри, Пешо, сиренье без леп!
Иди на врачка.
Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
![]()
Кефиш!
![]()
Има момичета , които си мислят , че въпреки отличната си хигиена може да не миришат на душгел там долу...чувала съм така де , но нз...
Притеснява се... А тва за под душа наистина е идея![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
a ti kfo tolkova napirash da q lijeshKato ne iska momi4eto na4i ne iska.. pfy :P
Първоначално написано от Dark_Angel_F
Може би е така , аз като лизах за първи път вкуса ми се видя странен , но после се свиква и сега много ме кефи
![]()
malko kraino kazano no sum mn suglana i s dvamataПървоначално написано от ubuntu
![]()
be a good boy!!!