.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Лизане-Желание

Моля за помощ от момичетата....
    Може ли да ме посъветвате относно лизането...работата е там ,че с приятелката ми , която си я обичам много както и тя мен... не разбирам защо
    не иска да я лижа..същност иска, но все ми повтаря по-нататък не сега ....иска секс...желае и свирки.....но от лизането нещо се дърпа не мога да си го обясна това....обичам си я много и не искам да правя нещо без нейно желание за това се обръщам към вас...каква може да е причината ,че се дърпа от лизането.....макарче си каза сега ,че иска но мисля ,че го каза заради мен , не по нейно желание....какво ще ме съветвате как да постъпя....

Moje bi si misli 4e posle 6te ti e dlajnica da ti pravi s....i ili se strahuva dali 6te ti haresa.Ne q karai na sila,no i obqsni za6to iska6,4e kato kaje spri i 6te spre6.Govorete za tova predi da si legnete...

Цитирай Първоначално написано от svm1987
    Moje bi si misli 4e posle 6te ti e dlajnica da ti pravi s....i ili se strahuva dali 6te ti haresa.Ne q karai na sila,no i obqsni za6to iska6,4e kato kaje spri i 6te spre6.Govorete za tova predi da si legnete...

говорим си за това..никой от двана ни не се притеснява от това....но незнам нея нещо я тревожи с такова впечатление останах аз

moje bi se pritesnqva ot ne6to ot tova dali na teb 6et ti xaresa ili ot novoto use6tane koeto 6te po4uvstva prosto pogovori s neq i i obqsni za6to go iska6 kasmet
    Никога няма да се предавам,
    дори сама да оставам!
    С момченца ще се заигравам,
    после нагло ще ги заебавам!
    Не ми трябват газари или идеали,
    те са само за Не'кви П***и заспали.
    Трябва ми едно сърце,което да Обичам и във вярност да му се вричам !!!

Може би се притеснява от това,че на теб може да не ти хареса и затова да се дърпа.Иначе какво друго може да е...всяко момиче обожава това.

И аз така мисля,че може би си мисли,че ти не го желаеш,а го правиш само,защото искаш да й хареса на нея,а не защото самият ти го желаеш.А може би не иска да ти бъде длъжница.Поговори направо с нея..
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Цитирай Първоначално написано от Mishity
    И аз така мисля,че може би си мисли,че ти не го желаеш,а го правиш само,защото искаш да й хареса на нея,а не защото самият ти го желаеш.А може би не иска да ти бъде длъжница.Поговори направо с нея..
    напротив аз директно съм си й казал ,че го желая и тя го знае много добре....

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Ама сте мозъци ... тя всъщност си мисли че и мирише пичката и за да не те от отблъсне затова не ти дава ... срахува се от миризмата на риба ... предложи и да я лижеш по душа и па к ще си говорим ..
    от къде го измисли туй бе?!

Ама сте мозъци ... тя всъщност си мисли че и мирише пичката и за да не те от отблъсне затова не ти дава ... срахува се от миризмата на риба ... предложи и да я лижеш по душа и па к ще си говорим ..

евала!!! поредното недоразумение на природата.........

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Защото се притеснява дали не е пропуснала някой косъм, дали не понамирисва или просто защото не е свикнала. Как на някои момчета им е гнусно да им бъде лапана пишката?

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Защото се притеснява дали не е пропуснала някой косъм, дали не понамирисва или просто защото не е свикнала. Как на някои момчета им е гнусно да им бъде лапана пишката?
    Не говори така че и на теб ще ти кажат че си недоразомение на природата! Искат мнение оставят и после пищят че не е така ... ходи че ги разбери
    Не съм в насртоение и ме мързи да им показвам кой е недоразомение просто !!!
    Айде бандата на екзекуторите отлитайте на юг да си душите пичоците и се спасявайте след като недоволствате на отговорите!!!!!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Когато иска да я лижеж сама ще ти каже
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Град
    Shumen
    Emi ..........moje da ima nqkak1v problem tam dolu ....znam li.Pitay q :P
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Абе аре бе,кво ша и са обясняваш....вържи и ръцете за леглото и лижи,ко толкоз?!?!Кажи си мъжката приказка ве ъъъй.
    На нея и са иска,ма......притеснява са момичето нормално

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Eli>>>
    Абе аре бе,кво ша и са обясняваш....вържи и ръцете за леглото и лижи,ко толкоз?!?!Кажи си мъжката приказка ве ъъъй.
    На нея и са иска,ма......притеснява са момичето нормално
    Аз така направих като разбрах какъв е проблема. Просто белезничките, вижето за леглото, че да са й зад главата и толкова. Не съм фен на връзване на крака, ама ще се пробва

Ами както всички знаят вагиналните сокове имат слаба и леко неприятна мизрима и странен вксуц .. може дая притесняват тевзи неща да си мисли че няма да ти хареса или нещо подобно ..

Re: Лизане-Желание

Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPa`
    иска секс...желае и свирки.....но от лизането нещо се дърпа не мога да си го обясна това....
    А аз не мога да си обясня какво повече искаш - нека лапа и да мълчите и двамата - тоя форум не е направен за да си решавте отношенията в него, а за да има къде аз да си демонстрирам простотията. Кажи и, че или ще ти даде да я лижеш или ще идеш да лижеш друга :P щом си такъв фен!
    Удри, Пешо, сиренье без леп!

Супер фен
    Град
    Венера
    Иди на врачка.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Иди на врачка.
    Кефиш!

Има момичета , които си мислят , че въпреки отличната си хигиена може да не миришат на душгел там долу...чувала съм така де , но нз...

Град
    #mainatown
    Притеснява се... А тва за под душа наистина е идея
    Обичам само един човек и това съм аз.

Град
    Plovdiv
    a ti kfo tolkova napirash da q lijesh Kato ne iska momi4eto na4i ne iska.. pfy :P

Град
    Plovdiv
    Може да се притеснява

Град
    Там, където има ракия.
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Ами както всички знаят вагиналните сокове имат слаба и леко неприятна мизрима и странен вксуц .. може дая притесняват тевзи неща да си мисли че няма да ти хареса или нещо подобно ..
    Може би е така , аз като лизах за първи път вкуса ми се видя странен , но после се свиква и сега много ме кефи

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Не говори така че и на теб ще ти кажат че си недоразомение на природата! Искат мнение оставят и после пищят че не е така ... ходи че ги разбери
    Не съм в насртоение и ме мързи да им показвам кой е недоразомение просто !!!
    Айде бандата на екзекуторите отлитайте на юг да си душите пичоците и се спасявайте след като недоволствате на отговорите!!!!!
    malko kraino kazano no sum mn suglana i s dvamata
    be a good boy!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си