- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прителката ми има киста,има ли риск за мен
да, но има венерически болести, които увеличават риска от образуване на злокачествени образувания в половата система, така че е хубаво и двамата да си направят по едно тестчеПървоначално написано от krem4et0
![]()
MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl
излеседванията са направени...кистата е от тези които се лекуват и не водят до сериозно проблеми.Но ми беше интересно за мен.Първоначално написано от krem4et0
Благодаря!![]()
И какво лечение ще й изпишат. Аз съм в момента с 5-та киста и нищо не ги маха. 3 пункции са ми правили през влагалището, 1 се махна от противозачатъчните, а сега 5-тата седи и чака моето върховно решение. Знам, че може оперативно, но ми препоръчват да стане това при раждане, защото по друга причина трябва да родя с Цезарово сечение. попитай момичето с какво ще я лекуват, за да знам какво да предложа и аз на гинеколожката ми, която се вижда в чудо с мене!Първоначално написано от soult
Бтв. и гаджето ми се притесняваше да не й направел нещо, ама аз му казах, че и да иска пенисът му ням как да стиге яйчникът. Даже редовният полов живот помага-кистата ми последната доста понамаля от това!