.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Въпросче?

Въпросче?

s edno mom4e sam ot izvestno vreme, no toi ne iska da pravim seks, za6toto za iska mejdu nas de izleze ne6to seriozno i zatova ne iska da izburza, strah go e da ne sam si pomislila, 4e mu bilo za ednoto e**. ta vuprosa mi e spored vas naistina li e taka ili prosto sam mu samo za razvle4enie i ni6to pove4e?
    Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
    Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!

Повече от фен
    Мисля, че това твоето не е икакъв проблем.Браво, мацка, намерила си идеалното гадже, не иска секс от теб а сериозна връзка.Ако му беше само за развлечение, щеше да спи с теб без много да му пука.Тай че, според мен той държи на теб и наистина иска сериозна връзка.Много малко са тези момчета.Наистина те обича според мен
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

da no, strannoto e 4e iz kvartala mu se nosi slavata na playboy i ot tva me e strah, vupreki 4e tvurdi, 4e otkakto e s men se e promenil i nz.

Град
    *in a pink dream*
    emi prmoenil ne promenil shte razberesh , no tova , che ne iska da izbyrzva sys sexa i spore men e seriozno otnoshenie kym teb ... pyk za slavata - ako se chue , che sestra ti e kurva , idi razpravqi , che nqmash sestra ako pyk vrqvash an takiva sluhove - kakvo si mislish - che s tova izkazvane iska samo da te zabludi ili
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

еми щом му се носи слава на Playboy и си с него от извесно време и тои не е правил още секс с тебе и нете е оставил начи наистина се е променил ))
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Явно иска да му имаш повече доверие. но, за да се изгради сериозна връзка не е задължително да се пазите като ощипани моми 3 години. Можуе и на първата среща да си легнее и пак да се получи нещо сериозно, а може след дълго и мъчително чакане(особено, ако нкоя от страните не е девствена), да се окажете, че секщсуално не си пасвате, да имате проблеми и това да ви раздели.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Мисля, че това твоето не е икакъв проблем.Браво, мацка, намерила си идеалното гадже, не иска секс от теб а сериозна връзка.Ако му беше само за развлечение, щеше да спи с теб без много да му пука.Тай че, според мен той държи на теб и наистина иска сериозна връзка.Много малко са тези момчета.Наистина те обича според мен
    Така е и се пише Въпросче

Според мен момчето иска нещо по сериозно.

ние откъде да знаем какви са му намеренията, като дори не го познаваме? Трябва сама да прецениш дали да му вярваш или не.
    SMILE FOR ME NOW

Ем радваи се каквоти пречи 4е не иска да бърза и аз съм така , 6тот му пука за теб но вие понякога не го разбирате :P

Може би наистина дъвжи на теб,щом не избързва със секса.А може би си има няколко,които си чука редовно (извини ме за израза,ама...) и ти си му наистина за развлечение.Но чесно казнао,май е първото...обича те или просто е хлътнал.
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Добре ве да го ева... Тука чета и само тъпотии. И какво щом не спи с нея - иска сериозна връзка, а щом спи - не... Много тъпо разсъждавате... Манталитетът ви си личи... Аз като спя с приятелката си, а ходим от скоро значи не искам нищо сериозно така ли ?!?! Порастнете малко. СЕКСА си е нещо естествено и даже скрепява връзката !
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
    А. Хитлер

Град
    Варна
    Е то какво развлечение ще е кат няма да има игра Момчето сигурно е сериозно
    а бтв пише се "въпросче" без "т"

tochen e picha
    BMW POWER

Цитирай Първоначално написано от NiksaN4e
    Добре ве да го ева... Тука чета и само тъпотии. И какво щом не спи с нея - иска сериозна връзка, а щом спи - не... Много тъпо разсъждавате... Манталитетът ви си личи... Аз като спя с приятелката си, а ходим от скоро значи не искам нищо сериозно така ли ?!?! Порастнете малко. СЕКСА си е нещо естествено и даже скрепява връзката !
    suglasna sum s tova, i za tova mi e stranno

Град
    FuckyLAnD
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    тоо е некав странен
    момиче да му вика да правят секс и той не...накъде отива светът
    Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
    К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си