- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможна бременост?!Тест?!
Та значи въпроса ми е следния с приятелят ми правим доста рядко секс но аз съм супер голяма параноичка всеки път е с предпазни мерки ,но напоследак забелязвам,че съм напълняла а и имам някви супер гадни киселини на стомаха...някои фр ми казаха че е защото почти не се храня от нерви...Та притеснява ме следното последните пати когато правихме секс с приятеля ми си позволихме в самото начало и съвсем за кратко да бъдем без предпазни средства и след това вече си имаше презерватив които си беше наред....за огромно щастие до сега цикълът ми не е закъснявал но все пак се плаша...възможно ли е да е станала някаква беля?А относно тестовете за бременност ще мога ли да знам точен резултат 10 дена след последния ми полов контакт,който се пада седмица преди дата в която би трябвало да съм неразположена?!И ако ще е точен резултата бихте ли ми казали някои марки тестове и горе долу някакви цени?
НяМа ЛюБоВ,иМа СеКсУаЛнО пРиВлИчАнЕ!
НяМа ПрИяТеЛи,ИмА оБщИ ИнТеРеСи!
НяМа ЖиВоТ,ИмА СъЩеСтВуВаНе!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
DeAtH LeAvEs A HeArTaChE nO oNe CaN HeAl,LoVe LeAvEs A MeMoRy No OnE CaN sTeAl!
Хората са си го казали: "Като нямаш проблеми, измисли си!"
Ти си дебил. Как е възможно да си бременна предвид това, което си написала?
Щом си параноичка, спри да правиш секс.![]()
Собственост на Canis_Dirus
+1Първоначално написано от CooL^GirL^^^
mn se 6a6ka6 za ni6to! kakto pisah i v nqkolko drugi temi: ne moje da se zabremenee tolkova lesno. samo si pomisli kolko mn mladi hora po sveta se mu4at da imat deca i se opitvat s meseci i godini, i pak ne mogat. taka 4e spokoino
e moje da si bremenna
be a good boy!!!
Ами преди 3 месеца пак го бяхме правили презерватива се скъса не пих хапче но цикълът ми дойде на време и редовен преди месец и нещо пих и хапче и пак всичко беше наред просто се притеснявам да не е станала някоя беля и сега си мисля да си направя тест или да ида на лекар или и аз не знам....даите някакви мнения защото аз много се плаша и се притеснявам...
еми в петък стват 10 дена от последния пат тогава ще направя теста пък до тогава мога само да се надявам и да се моля да не е полойителен...
Само едно ще ти кажа-ти си луда!
Изчакай 14 дни от последния ти акт и си направи. А относно това дали си бременна отпреди това-няма начин. не при всеки полов контакт със свършване в момичето се получава бебе. да не говорим, ако той не е еякулирал във влагалището ти!
Аз съ6то бях пуснала подобна тема така 4е не се притеснявай 4ак толкова
Ami vzemi si test i si go napravi za da ti e mirna glavata ... i ne se pla6i tolkova badi po otpusnata ... tova vnushenieto e golqma rabota da znaesh..zatova ako si sig v nego nqma mqsto za pritesneniq![]()
{}{}{} ObIcHaM PiPiTy {}{}{}
Нищо ти няма. Това е просто параноя.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!