Ne moga da razbera kak ne vijdash kakvo iska toi ot teb ? Kak taka ne go osyznavash? Nima e tolkova trudno ? Tova,koeto iska toi e edno EBANE! I si gotova da bydesh tolkova gadno izpolzvana prosto za oshte nqkolko negovi pogleda ?! Spored men si mnogo kofti hlytnala.Tochno i zatova se kazva,che liubovta e slqpa(dokolkoto tova moje da se nareche liubov).
Predelno mi e qsno,che ne si dlyjna da se vslushvash v nasheto mnenie,no shtom go iskash qvno ima znachenie za teb.Prochetah mneniqta i na drugite po temata i mi se struva,che tova e edin ot naistina redkite sluchai,kogato pochti vsichki sa na edno mnenie i to e ako moga da obobshtq,che toi ne iska ot teb nishto poveche osven SEX!Spored men ne se vryshtai pri nego!!!Zabravi go(tova ne e nevyzmojno,kakto ti se struva na teb sega,tova e napylno postijimo!) i si nameri drug,koito da te obicha i da e gotov da te izchaka,kolkoto i vreme da ti e neobhodimo! Uspeh!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.