.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Град
    Там,където най-малко очакваш....

?!? Шампоан-оцветител ?!?

Iskam da vi popitam tezi det ste polzvali :
    1.ima li efekt?!?!
    2.dali 6et mi hvane 6tot az s1m kestenqva a iskam da e ne6to sredno mejdy 4erno i t1mno kestenqvo ?!?
    3.tezi 6ampoani mn li vredqt na kosata ?!?
    aei 10x predvaritelno
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Не вредат на косата.Знам че има на палете.Не вярвам да хване на кестенява коса.Червеното ще ти хване според мен.Една приятелка с тъмно руса коса и хвана само червеното.. като цяло е голяма селания.не ми харесва
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен
    Град
    София
    Не вредят много на косата,но се съмнявам да получиш това,към което се стремиш.Може евентуално да ти стане малко по-тъмна косата,но ще е почти неэабележимо..
    По-добре давай с боя ,най-сигурно е ,но и доста вредно эа косата (пф эвучи смешно от мен точно.. ).
    [size=7][b][u]fosse cos

Не вредят на косата. Аз съм се правила червена. И ми хвана, но моята коса е светлокестенява. Пишеше, че цвета пада при третото-четвуртото измиване, но при мен стоя няколко месеца. Но после си се махна. Доволна съм общо взето. Исках да попитам, дали има лилави такива шампоани и дали бихте ми препоръчали някакъв...?

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Не вредят на косата. Аз съм се правила червена. И ми хвана, но моята коса е светлокестенява. Пишеше, че цвета пада при третото-четвуртото измиване, но при мен стоя няколко месеца. Но после си се махна. Доволна съм общо взето. Исках да попитам, дали има лилави такива шампоани и дали бихте ми препоръчали някакъв...?
    Твоят на Палете ли беше?

Не. Беше на някаква безизвестна за мен марка

казва се балсам-оцветител..защото ако кажеш шампоан може да не те разберат и да ти дадат някакъв грешен продукт сигурно..
    амиии по принцип хващат добре, ако не се щади количеството..и са само за потъмняване/подсилване на цвета.
    всмисъл, не може да се изрусиш със тях или от червено примерно да стане светъл цвят..
    ако естествената ти коса е руса/светло кестенява/кестенява..
    тъмен или черен цвят ще хване перфектно
    купи си 2-3 опаковки (защото ако е малко количеството рискуваш да станеш на петна)
    за да се получи най-дпбър ефект в корените може да нанасяш с четка за зъби
    стои се около 20-30 минути и измиваш..
    не, не ти преебава косата

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    казва се балсам-оцветител..защото ако кажеш шампоан може да не те разберат и да ти дадат някакъв грешен продукт сигурно..
    амиии по принцип хващат добре, ако не се щади количеството..и са само за потъмняване/подсилване на цвета.
    всмисъл, не може да се изрусиш със тях или от червено примерно да стане светъл цвят..
    ако естествената ти коса е руса/светло кестенява/кестенява..
    тъмен или черен цвят ще хване перфектно
    купи си 2-3 опаковки (защото ако е малко количеството рискуваш да станеш на петна)
    за да се получи най-дпбър ефект в корените може да нанасяш с четка за зъби
    стои се около 20-30 минути и измиваш..
    не, не ти преебава косата
    Взе ми думите от устата .. но едно ще потвърдя не вреди на косата както боята ..
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Не,не вреди на косата.
    Както Ери каза,казва се балсам-оцветител,а не шампоан.

Голям фен Аватара на thirteen
    Има и шампоани!!!!

Да. Сигурно трябва да има и шампоан. На опаковката на моя, пишеше "шампоан оцветител"

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    EmMMmMMiii moga da kaja samo edno golqmo BLAgOdaRq
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

:)

Zdraveite !Ot tva koeto pro4etoh razbrah,4e ot kestenqva nemoje6 da stane6 rusa s 6ampoan ocvetitel,ili balsam .... Moita kosa e dulga do krusta i e kestenqva....neznam kolko 6ampoana da si kupq za da mi se ocveti hahha....A sled kato nemoga da si q izsvetlq ...iskam da q potumnq,oba4e da popitam...kolko vreme durji??Sled izmivaneto ostavat li petna po kosata i dali moga da si vurna estestveniq cvqt??

tozi 6ampoan ti var6i rabotta v smisal 4e darji max mesec i se izmiva no tvoq cvqt to4no nqma da e a 6te e s 1 ton po tamna samo koren4etata 6te sa si 100% tvoi za6toto kolkoto i da se izmiva tozi 6ampoan vse pak e vid himikal i ne se maha napalno!!!

Голям фен Аватара на thirteen
    Ами не съм ползвала.. шампоан, но за русо имах един балсам, с който постигах ефект като с обливка..,което няма връзка с темата де...
    Но за потъмняващ - да ви кажа на една от моя клас не и се изми... Направи се април 2007.. и в момента още има бая...

Re: ?!? Шампоан-оцветител ?!?

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Iskam da vi popitam tezi det ste polzvali :
    1.ima li efekt?!?!
    2.dali 6et mi hvane 6tot az s1m kestenqva a iskam da e ne6to sredno mejdy 4erno i t1mno kestenqvo ?!?
    3.tezi 6ampoani mn li vredqt na kosata ?!?
    aei 10x predvaritelno
    ima...kratkotraen boqdiswah sa taka (rusa sam po rojdenie po boq-4erwena) izblednqwa cweta i e gadno :/ zemi si kana nai dobre ili pyk ot oniq boi4ki deto sa bezwredni za kosata:}
    ОсВеН чЕ ЗавИждаШ нИщО дРугО нЕ вИжДаМ...НарИчАш Ме КуЧкА,нО аЗ нЕ сЕ оБижДаМ...НенАвИждАм ЗабРанИ - пРи МеН нИщО нЕ вАжИ...КогАтО мЕ гЛедАш Не оТкАчАш Ли КажИ...?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си