..наясно съм 4е сигурно има още 1000 такива теми, но..все тая. идеята е че с едно момиче решихме да го направим (и за двамата трябваше да е първи път..). всичко ми изглеждаше съвсем нормално - просто излязах купих си презервативи..говорихме някакви глупости, метнахме де..бях спокоен мога да кажа...и бах му майката - как тогава и защо подяволите не ми се получи..просто бях слабо еректирал така да се изразя..не бях надървен напълно..все тая. пробвах два пъти..тъпия ми полов орган категорично отказа да се покаже в цялата си светлина..и съответно нямаше как да наложа комдома. реших че след втория няма смисъл въпреки че продължихме да се натискаме..мислех си че просто за момента ми е спаднал и след малко няма да има проблеми..но не. такъв сдух няма!..знам ли, няколко дни преди това си говорехме любезности, адски близки сме..не само гаджета, но и приятели..познаваме се добре..разбира се тя ме възбужда адски много..но все пак се проявих като кретен, който не може да го вдигне пред приятелката си. стурва ми се че това е на психологическа основа, притеснение и т.н. (надявам се т.е.) - не съм правил секс с друго момиче, но си мисля че нямам физически проблеми де...разбира се тя 48574пъти ми повтори че е нормално и всичко е ок..просто както и да го погледна си е сдух за мен...и дори след няколко дни примерно отново да опитам..мисля че вече ще бъда притеснен и скован заради първи неуспешен дубъл. имам опасения че ще съм още по-зле..

не бих отказал..ъъмм..съвети, идеи защо така аджаба се случва ? предложения как да редуцирам стреса..или нещо подобно..

поздрави