.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Боже накъде отиде темата?

Някакви взели да се самоизтъкват и да казват колко умни са. Ми хубаво и аз съм по-умен от масата общество. Виждам го в последните година, година и нещо. И аз виждам, че останалите имат доста прост начин на мислене. И какво? За сметка на това съм бездействен. Умът и начинът на мислене са важно нещо, но не и най-важното. Важни са и волята, немързелът (знам, че няма такава дума), умението за взимане на дългосрочни решения, съобразяване с моментната ситуация, умение за контактуване с хора, действането и т.н. Те са по-важни и човек с не особено голям мозъчен капацитет може да ги притежава и да е повече от вас, мили ми умници. А пък вие не бъдете в "заблуда от обществото", бъдеде "запознати с доста различни въпроси". Демонстрирайте го, давайте.

Освен всичко друго вие самите не се смятате за толкова умни. Иначе нямаше да се хвалите, защото "пичът си знае, че пич" и не е нужно да го изтъква сам. За това говорят делата му, не думите или мислите.

Град
    Много често местят кофите в Младост и не мога да кажа точно
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Цитирай Първоначално написано от The Torn Prince
    Цитирай Първоначално написано от radito
    За да го направи трябва да има някаква причина (в никакъв случай не го оправдавам) може би е подтикнат за това му деяние. Току-така не се става убиец.
    Причина...ми пича сигурно е прекалил с якия норвежки блек метъл и се е юрнал да убива в името на Черния Господар под предлог че иска да прочисти човешкият род
    Моля те не се гаври с това.Финландците определено не са хедонисти и са нещастни по призумция.Живяла съм сред финландци,така че много добре знам колко са отчаяни от живота.Те живеят САМО в петък вечер.
    Е като е бил толкова тъжен и отчаян що просто не се е заврял в някоя стая да си гризе лака и да пише стихотворения вместо да се брави на Олд Шетърхенд?

Dance with the dead in my dreams
    Listen to their hallowed screams
    The dead have taken my soul
    Temptation's lost all control

Ебати пича!
    Light The Universe

Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Да. Когато на родината започне да и' пука за мен, тогава ще получи същото в замяна. Да се грижа за интересите на страна, която "награждава" труда на учениците с 20 лв? Страна, от която талантливите са принудени да бягат, за да не работят за жълти стотинки? Хммм... да, определено не ми пука за такава страна!
    A не трябва ли да е обратното? Има прекалено много хора, на които не им пука и доста от тях са в парламента. Младите слепци бягат да, бягат от океан с възможностти, забравили водните си очила. Като не искаш да работиш за жълти стотинки, работи за себе си - аз така ще направя.

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Идеята ми е, че според теб моя начин на живот, или на някой друг, е погрешен. Но за мен е правилен.
    Повечето хора не подлагат начина си на живот под съмнение, приемат го за ясна даденост. Как може да е правилно нещо, което никога не е подлагано под съмнение?

ThankYouVeryMuch - ник'во евала държавата не ти е същевременно родина - двата термина са коренно различни като същност. Приятелите и семейството са достатъчни. Има много държави, които са по - зле от нашата.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Fuckin'Hostile, тогава как някой дава оценка за живота на другите?!?

Дами и господа!
    Не спорете с Fuckin'Hostile по-добре си пуснете радиото.
    Light The Universe

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Аз не живея в блок

Само това е достатъчно да ти кажа за тесногръдието на вас,на обществото,на живеещите в гарсониерки в блоковете в крайните квартали,купени от новодошлите от провицнята ви родители,или техните родители (ваши дядовци и баби)... Хората от тъй нареченото общество,които тръбите,че "Важно е образованието,ще уча,ще преуспея,ще се оженя и ще си гледам живота"... Кой живот,този социално-програмирания? Вие истинския си живот отдавна сте го изгубили,както и родината си... Вие сте просто наемници в тая страна и неслучайно много от вас изпозаминаха по чужбина без изобщо да мислят да се връщат... Моята България е не е тази,която ме караш да погледна навън,моята България е в съзнанието,моята България е тази,в която Димитър Списаревски отнася със самолетчето си огромния британски самолет,пътуващ с мисия за унищожение на София,моята България е тази,в която при Сливница български младежи смазват сръбската сган,моята България е тази на Стефан Стамболов,на Княз Борис Трети,на Цар Фердинанд,на следосвобожденска София - балканската Виена... Моята България е всички,които са с различно,по-свободно и неподправено от социума мислене... Чието съществуване не е така дребно и е с някаква различна цел от личното благосъстояние,семействот ,жената и колата...
    Никой не може да ти отнеме правото да се гордееш с миналото на страната си, но все пак един народ, който му е останало да се гордее само с това определено е с проблемно настояще и с несигурно бъдеще.

А сега си пуснете БТВ да слушате за поредната престрелка на мафиот в София,за проблемите с тока и водата,за депутатите,за стачката на даскалите,за това как трябвало да интегрираме ромското население,щото и те са хора. И всички имат права... И бъдеще... И така нататък...
    С няколко думи описа нашето настояще, представи си какво ще е и бъдещето. А между другото какво против интеграцията имаш? Дори в момента тя да не става по правилния път, поне има начало. По нататък в коментара въпроса ще е от полза.
    Извинявам се,ако не може да ме разберете... Това,което го мисля и чувствам за съжаление не мога да го опиша с думи...
    Но и аз бях такъв като вас преди години,вярвах в глупостите на обществото,слушках мама и тате и си мислех,че като спазвам нормите на поведение,закона и като уча ще успея... Но се спасих от тази нелепост. Всъщност тва ми е най-голямото постижение в живота досега. Че си промених мисленето... Че се измъкнах от клопката на социалното-програмиране(създадено от световните богаташи,компании и сили за превръщане на хората в стадо),програмиране което ни съсипва живота на всички от най-ранна детска възраст,без да го осъзнаем,мислейки си че живеем добре и се развиваме... Номерът е да се осъзнаеш и да тръгнеш по ДРУГИЯ път. Малцина обаче го правят
    Добре, а сега какво. Нима си променил и останалите? От къде извира тази гордост, какво значимо си направил за всички, за да докажеш искреността на твърдението си. Успехите в личен план са най-важни, ако ти е широко около врата естествено, че ще ти остане време и за патриотизъм. Ако обаче в смисъла на патриотизма виждаш това, което
    за жалост доста хора смятат за правилния път в днешно време, то далеч не си нещо повече от част от самото стадо, както вече каза.
    И какво за теб е патриотизъм? Да скандираш "смърт за всички малцинства","България над всико" и т.н.? Това са идеите на плебса, от който и ти си част. Това не е нищо повече от мнението на много други тесногръди хора, така че не виждам какво толкова си разбрал и от какво си се измъкнал.

Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Има много държави, които са по - зле от нашата.
    А теб това те успокоява ?
    I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Fuckin'Hostile, тогава как някой дава оценка за живота на другите?!?
    Съдейки по своя , като резултата е нулев. Ясно е че няма характеристики, които пълно да покриват "пълноценен живот". Но да си убит в делнична рутина, да мислиш само за пари и плът... определено не. Абе малкият човек си е малък човек...

Валар - вместо празни приказки ми дай достатъчно добра аргументация и винаги ще се откажа от тезата си...

А теб това те успокоява ? d'oh!
    Е, това не знам как го измисли Но теб би трябвало да те накара да мрънкаш по умерено :P

Нямам илюзии, че ще се оправи от днес за утре - най - малко 40 години, но ако след тях е дори малко по - добре ще съм горд, че съм останал и съм бил част от този процес... Айде сега бягайте за Холандия да си живеете пълноценно, щото т'ва тук си е пилеене на живота.

Wasted Youth Crew

Супер фен Аватара на fake
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    За Мом4енце
    Димооо,не отбор,а подбор бе,дете!аре на сокче да ти обясня разликата
    естествен отбор е. не се заяждам, просто обичам биологията
    Boots and braces don't make racists!

Голям фен
    Град
    София
    Презадоволяването води до такива ексцесии.
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    тука стана голяма патаклама обаче..хахах
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    тука стана голяма патаклама обаче..хахах
    Моите теми винаги стават такива.

Не съм свещеник да оплаквам всички.И защо пишете за некви финландци вместо за българи примерно.Жалите ли повече чужденците?

Град
    Цитирай Първоначално написано от soldier_rdc
    Жалите ли повече чужденците?
    Защото сме метъли, а Финландия е държавата на метъла. Ако се беше случило в Германия нямаше да направя тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си