- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Финландец извърши масово убийство
Боже накъде отиде темата?
Някакви взели да се самоизтъкват и да казват колко умни са. Ми хубаво и аз съм по-умен от масата общество. Виждам го в последните година, година и нещо. И аз виждам, че останалите имат доста прост начин на мислене. И какво? За сметка на това съм бездействен. Умът и начинът на мислене са важно нещо, но не и най-важното. Важни са и волята, немързелът (знам, че няма такава дума), умението за взимане на дългосрочни решения, съобразяване с моментната ситуация, умение за контактуване с хора, действането и т.н. Те са по-важни и човек с не особено голям мозъчен капацитет може да ги притежава и да е повече от вас, мили ми умници. А пък вие не бъдете в "заблуда от обществото", бъдеде "запознати с доста различни въпроси". Демонстрирайте го, давайте.
Освен всичко друго вие самите не се смятате за толкова умни. Иначе нямаше да се хвалите, защото "пичът си знае, че пич" и не е нужно да го изтъква сам. За това говорят делата му, не думите или мислите.
Е като е бил толкова тъжен и отчаян що просто не се е заврял в някоя стая да си гризе лака и да пише стихотворения вместо да се брави на Олд Шетърхенд?Първоначално написано от RAWRRR
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
A не трябва ли да е обратното? Има прекалено много хора, на които не им пука и доста от тях са в парламента. Младите слепци бягат да, бягат от океан с възможностти, забравили водните си очила. Като не искаш да работиш за жълти стотинки, работи за себе си - аз така ще направя.Първоначално написано от ^Sam90^
Повечето хора не подлагат начина си на живот под съмнение, приемат го за ясна даденост. Как може да е правилно нещо, което никога не е подлагано под съмнение?Първоначално написано от CooL^GirL^^^
ThankYouVeryMuch - ник'во еваладържавата не ти е същевременно родина - двата термина са коренно различни като същност. Приятелите и семейството са достатъчни. Има много държави, които са по - зле от нашата.
Fuckin'Hostile, тогава как някой дава оценка за живота на другите?!?
Дами и господа!
Не спорете с Fuckin'Hostile по-добре си пуснете радиото.
Light The Universe
Никой не може да ти отнеме правото да се гордееш с миналото на страната си, но все пак един народ, който му е останало да се гордее само с това определено е с проблемно настояще и с несигурно бъдеще.Първоначално написано от ATAKABG
С няколко думи описа нашето настояще, представи си какво ще е и бъдещето. А между другото какво против интеграцията имаш? Дори в момента тя да не става по правилния път, поне има начало. По нататък в коментара въпроса ще е от полза.Първоначално написано от ATAKABG
Добре, а сега какво. Нима си променил и останалите? От къде извира тази гордост, какво значимо си направил за всички, за да докажеш искреността на твърдението си. Успехите в личен план са най-важни, ако ти е широко около врата естествено, че ще ти остане време и за патриотизъм. Ако обаче в смисъла на патриотизма виждаш това, коетоПървоначално написано от ATAKABG
за жалост доста хора смятат за правилния път в днешно време, то далеч не си нещо повече от част от самото стадо, както вече каза.
И какво за теб е патриотизъм? Да скандираш "смърт за всички малцинства","България над всико" и т.н.? Това са идеите на плебса, от който и ти си част. Това не е нищо повече от мнението на много други тесногръди хора, така че не виждам какво толкова си разбрал и от какво си се измъкнал.
А теб това те успокоява ?Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...
Съдейки по свояПървоначално написано от CooL^GirL^^^
, като резултата е нулев. Ясно е че няма характеристики, които пълно да покриват "пълноценен живот". Но да си убит в делнична рутина, да мислиш само за пари и плът... определено не. Абе малкият човек си е малък човек...
Валар - вместо празни приказки ми дай достатъчно добра аргументация и винаги ще се откажа от тезата си...
Е, това не знам как го измислиА теб това те успокоява ? d'oh!Но теб би трябвало да те накара да мрънкаш по умерено :P
Нямам илюзии, че ще се оправи от днес за утре - най - малко 40 години, но ако след тях е дори малко по - добре ще съм горд, че съм останал и съм бил част от този процес... Айде сега бягайте за Холандия да си живеете пълноценно, щото т'ва тук си е пилеене на живота.
Wasted Youth Crew
Презадоволяването води до такива ексцесии.
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
тука стана голяма патаклама обаче..хахах
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Моите теми винаги стават такива.Първоначално написано от _SL_
![]()
Не съм свещеник да оплаквам всички.И защо пишете за некви финландци вместо за българи примерно.Жалите ли повече чужденците?
Защото сме метъли, а Финландия е държавата на метъла. Ако се беше случило в Германия нямаше да направя тема.Първоначално написано от soldier_rdc