Момче съм на 18 години от София . Имам си приятелка ,с която ходим близо 7 месеца.Тя е също на 18 и е наистина много красива.Но проблемът е че тя живее в Петрич и не сме близко един до друг .В началото се виждахме много често ,тя идваше в София за по 1-2 дни ,и аз също ходих в Петрич ,но след като почнахме училище ,срещите ни оредяха .Виждаме се 1 път в седмицата ,а понякога 2 пъти в месеца .Аз много я обичам ,обаче има един проблем . Миналата седмица, приятелката на най-добрия ми приятел минавала покрай нас и уж решила да дойде да ме види . Поканих я ,седнахме пихме кафе ,след 1 час разговори тя ми се нахвърли ...Направихме го ,тя свърши сравнително бързо за около 20 минути ,но не само го направихме ,но след 2 дена повторихме . Преди 2 дена ,една моя приятелка ми се обади да отида да гледаме филм в тях ,понеже вечерта била сама ,а техните били извън града .Както и да е ...отидох ,пуснахме си да гледаме някаква романтична комедия .По едно време тя прокара ръката си по оная ми работа ,аз само я погледнах ,но нищо не и казах .След 1-2 минути тя си вкара ръката в гащите ми ,изкара го и започна да си играе с него .Понеже тя е с 2 години по-малка от мен и още не е правила секс ,не мислих че аз трябва да съм първият човек ,с който се чука ,но тя продалжи да си играе с оная ми работа .Казах и това ,което мисля ,че не трябва да го правим и аз да съм първия човек ,с който спи ,а тя ми отговори ,че нямало да правим секс ,просто искала да ми направи свирка .За девствено момиче се справи много добре . Свърших след около половин час в устата и ...тя го преглътна и ми каза ,че от одавна е чакала този момент.Незнам проблемът не е там че преспах и с гаджето на най-добрия ми приятел и с 1 моя много добра приятелка ,а че изневерих на момичето ,което обичам.Незнам според вас правилно ли постъпих?В момента много съжалявам ,обаче миналото ...минало ,няма какво да направя че животът ми да се върне 10 дни назад.Пък знаеш ли ,без това сме далече един от друг и тя може да прави същите работи като мене.
М18 ,София
Редактирано от:ЦвЕтИт0-Заглавието на темата,трябва да бъде написано на кирилица.