.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Момичета-помогнете!!!

Момичета,много съм притеснена,защото не ми е идвало вече 2 месеца (не съм бременна хах)моля ви,ако някоя е пила хапчета,които са безвредни и помагат да пише или някакви процедури,които да си правя,защото иначе ще трябва да отида на гинеколог,а много се притеснявам,защото никога не съм ходила!Мерси предварително!

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!

Ами първо ако ти е дошло от скоро е възможно да не ти е редовно и да ти прескача, ама баш пък два месеца И не можем да ти помогнем. Няма как да те прегледаме и да кжем защо ти става така... ще се наложи да отидеш на гинеколог. Знам, че първият път е малко притеснително, но всичко ще мине добре Все пак рано или късно ще трябва да отидеш, а сега щом имаш проблем отиди възможно най-скоро.
    П.С. Темата не е за тук!

na kolko si godini?ot kolko vreme ima6 cikal?i pri men se e slu4valo v na4aloto da ne mi doide 1 mesec.tova e normalko tqloto ti se nijdae ot vreme za da se prisposobi kam promenite-tova moje da prodalji 2 i pove4e godini.a kogato doide da prodalji do 10 dni taka 4e ne se pritesnqvai

Re: Момичета-помогнете!!!

Цитирай Първоначално написано от tAint3d`love
    Момичета,много съм притеснена,защото не ми е идвало вече 2 месеца (не съм бременна хах)моля ви,ако някоя е пила хапчета,които са безвредни и помагат да пише или някакви процедури,които да си правя,защото иначе ще трябва да отида на гинеколог,а много се притеснявам,защото никога не съм ходила!Мерси предварително!
    otidi na lekar

На 15 съм и имам цикъл от 2 години,но се притеснявам,защото бях правила лятото диети и ме е страх да нямам някакъв хормонален проблем!Мерси на тези,които писаха;]

Иди на гинеколог.

След диета е напълно възможно цикълът ти да пропусне и даже доста по-лочи последици може да има. Засега яж нормално, никакви диети! И най-добре иди на лекар, за да не се задълбочи проблемът!

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    На една позната не и беше идвало 4 месеца Но тя така и не отиде на гинеколог и се оказа че е заради рязкото намаляне на теглото беше се отдала на строга диета и тва беше резултата
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

moje da e tova koeto lof you kaza no ima i mn dr ne6ta s koito ne iskam da te pla6a

Цитирай Първоначално написано от tAint3d`love
    На 15 съм и имам цикъл от 2 години,но се притеснявам,защото бях правила лятото диети и ме е страх да нямам някакъв хормонален проблем!Мерси на тези,които писаха;]
    Ми иди на лекар,какво толко страшно,аз съм ходила не гинеколог и няма да те "човърка" само ще те гледа там на онова...видеозон ...На мен даже ми е интересно да ходя

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    entre el mar y una estrella...
    аз те съветвам да поговориш с майка ти и да решите дали да отидеш на лекар или не, но няма нищо страшно в това да отидеш на гинеколог, още повече че ако си девствена прегледа ще протече по съвсем различен начин айде успех дано не е нищо сериозно
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

пх...не мога да кажа аз..защо не се посъветваш с майка ти..?!

Град
    Варна
    Иди на лекар! Щом си девствена няма да ти бърка, ще те гледа само на ехограф спокс

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Cikalat ti e neredoven ako ti e do6lo skoro ne se pritesnqvai i na men ne mi be6e idvalo 4 meseca ot kakto mi doide za parvi pat ama znam 4e ne e ni6to seriozno

As da ti kaja imai tarpenie .Po prinzip taka stava tova e normalno,ne znam na kolko si godini ni to pak koga ti e do6lo za parvi pat ,no po prizip e taka.Tai 4e ne se pretesniavai prosto imai tarpenie,osven ako ne si spala s niakoi na skoro [/b]

Aми ако ние ти кажем хапчета мои да ти стане нещо щом не са предписани от лекар-а на лекар те е страх да идеш-но то пък няма нищо страшно!Или иди на лекар или си трай и чакай да ти дойде-знам гадно ти е, че не ти идва ,но и аз бях така до скоро-ужасно е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си