- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя, за да ме забележи
mdaaa....Първоначално написано от daRito0
porasni dy6ice
kakto kaza kato te gledam sas sigyrnost ne te zabelqzva ne zaradi viso4inata ami..
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
хихихихи какво значение има колко е висок ..няма да те види като си нисичка лия си свиркай и най-добре ако не се познавате се запознайте като за начало излезте на кафенце и то ако ще става нещо между вас ще стане \
/ хихихи Успех!
![]()
![]()
еех деца... ок, той е 1.85.. а кво значение има колко са високи приятелите му?!таааа.. ми облечи някоя супер къса поличка, токчета и блуза с широко деколте... и се блъсни в него без да искаш
особено в тва време ше биеш на очи не само за него, облечена така... а като пораснеш малко (в двата смисъла) мое да ти даваме и по-сериозни съвети
![]()
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()
Дейм .. пак стара тема , ама интересна ..
Аз имах подобен случай , само дето малко ще го изкривя ..
Висок съм 190 , а тя 165 , няма значение това ..
Ако искаш да те забележи ,се прави на идиот , като мен , и ще те забележи .. на мен помогна![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Е аз кат съм 2 и отгоре к'во, да се самоубия освен.
Накарай го да те забележи заради тебе, мани го ръста, той е само да ти прави живота тежък и да се шашкаш.
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
Яж повече Nesquik(бъзик) хм .. започни да му казваш Здравей например ..
- заговаряй го пък той ако не е тъп ше разбере
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
съблечи се гола и мини пред него![]()
![]()
със сигурност ще те забележи и дълго ще те помни..
Първоначално написано от kombarka
Ахахаха , че тва, че си ниска значи ли, че си залепена за земята и не се виждаш ? АХахах , ако беше така аз съм в голяма грешка сега![]()
.
Няма значение колко си висока, няма ръста да му направи впечатлението.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
това ми звучи все едно човекът е твърде висок и гледа само нагоре,така че няма как да види какво му е в краката....тъпо е....![]()
someone else...