- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- заразяване с СПИН въпрос
имам въпрос за СПИН ако правиш секс с човек болен от спин с резерватив ако не се скъса не си се заразил нали така, но ако е без презерватив но момчето не се изпразни в теб ?? много ще бада благодарна на отговорилите .пак и ако има такава тема няма да е зле по-новите хора да знаят щото никой не се рови в по -задните страници
Ами мисля, че момчето ако е болно от СПИН дори да не се е изпразнил в жената пак може да я зарази..![]()
Ако не се е скъсал не би трябвало да се заразиш , а за втория въпрос, мисля, че дори и да не се изпразни пак можеш да се заразиш, но не сам сигурен!
Човек може да се зарази със СПИН по 3 начина(на всеки познати)-
по полов път-анален,вагинален и орален секс,кръв и вроден ХИВ(детето бива заразено още в утробата или при раждането).Предава се както от мъжа(сперма),така и от жената(вагинален секрет).Презерватива е единствения начин да се прадпазиш не само от ХИВ,а и от множество други за щтастие лечими полово предавани болести.Попадне ли какъвто и да е секрет във влагалището на жената от ХИВ-позитивен,става мн лошо.Все пак да се има в предвид,че по време на ерекция мъжът изхвърля секрет(които ние наричаме "предеяколационна течност") и ако е без презерватив,оттичаш...
За ХИВ(СПИН) няма лечение-единствено може да се забави развитието на болеста,поддържаики нормалното здравословно състояние на човека чрез терапии и медикаменти за които не съм наясно..
Затова хора,пазете се и пазете тези около вас...
Надявам се да съм ти помогнала малко![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Ами доколкото знам, СПИН-ът се предава не само чрез семенната течност,а и чрез секретите отделяни по време на половия акт. Така че правиш ли секс със заразен, без презерватив.... заминаваш... Така че нерискувай.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ХИВ вирусът се съдържа във всяка течност от организмът-сперма, вагинални секрети, слюнка, сълзи, кръв и тн...
Situatin normal-All fucked up...
От слюнка и сълзи не може да се хване ХИВ/СПИН!!!!Поради простата причина,че е в мн малки количества и не може да бъде пренесен(ХИВ).От къде го измисли тва не ми е ясно...???...Първоначално написано от Ico_
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Първоначално написано от christina_aguilera
и аз така мисля...![]()
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
Да си видяла някъде да съм написал, че можеш да се заразиш?Мисля, че съм споменал само, че се съдържа и в слюнката и в сълзите.Това е доста по-различно.Зацепваш ли?Първоначално написано от _BoSSy_
Situatin normal-All fucked up...
reshih da pitam v tazi tema.taa vuprosa me moje li da se hvane spin ako si slojish obicata na nqkoi dr ? po neq e nqmalo kruv no vse pak da popitam ?
Ако презарватива не е скъсан шанса е 1 на 1 000 000 000 000 ... да се инфектираш разбирасе ако партниорати е ХИВ+ , но ако е скъсан дори и момчето да не свърши в теб може да се инфектираш !
аз не мога да рзбера едно - как така винаги в примерите Момчето е носителя на вируса, като статистиките в световен мащаб доказват точно обратното - женския пол е статистически знчим резервоар на инфекцията!
В примерите е така, защото все момичета питатПървоначално написано от batkodoki
![]()
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!