- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- на някои от вас падал ли му е нокат???
оф сори за тъпия въпрос нооооооо... след нечовешкото парти Hard Love ... когато се прибрах ноктите на краката на палците ми бяха сини... и стават все по-сини... незнам как съм скачала ... за първи път ми се случва такова чудо.... та искам да ви попитам .. боли ли когато пада и когато расте новия ? за колко време израства нов ? защото мисля лятото да ходя да бачкам на морето ама без нокти хаххахаоххх нз много съм се филмирала ... и бтв ако знаете някакви козметични мазила и работи за да се оправя по-бързо кажете ... мерси мн
Love you Kris !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Айде ще пропусна увода и ще кажа само, че не боли много като пада, ама после е много гнусно да седиш без нокът![]()
uf ужасно е ... но супер много ме наплашиха![]()
Love you Kris !!!
ne si priteanqvai i na men mi epadal naistina e malko gnyno no nqma na4in kato pda ne boli i posle barzo izrastva do lqtoto 6te ti irastni
e kak цяла нощ подскачах .... ама стабилно подскачане и ето какво станаПървоначално написано от KillSwitchEngage
Love you Kris !!!
На мен като малка ми падна нокът, защото се бях затиснала на железна врата. Самото падане не боли, дори не го усетих. Но докато ти порасне нов е доста кофти.
на мен ми се е случвало на нокът на ръката..
самото падане не боли, ама след това е гадно..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Като бях малка си бях затиснала пръста на машината на баба и ми падна нокътя. Не боля падането, обаче без нокът е.....![]()
hahhaha нали миличкаПървоначално написано от Whisskas
ти знаеш как е
а за съветите и отговорите на другите мерси
)
Love you Kris !!!
na men mi e padal vadi li sa mi s operativna namesa no naistina e gnusno otidi na lekarПървоначално написано от CooL^GirL^^^
Начи аз като бях по малка (3- 4 клас) си бях дръпнала една кожичка на показалеца на ръката.Ей така я хванах с зъбите и я искормих и то като бликна кръвсигорно не е било много, ама бях много изплашена.След това нокътя просто отказа да расте и 2-3 месеца не помръдна.Накрая си преодолях страха и отидох при сестрата в училището.Тя ми го огледа и ми сложи няква пудра и едно зелено кремче (по скоро приличаше на вазелин); бинтова ми го и ми каза имената на тия лекарства.Купих си ги и в продължение на месец-два го мажех пръста и сменях марлята всяка сутрин.Накрая почна да расте обаче беше малко деформиран самия нокът докато не израсна и не го отрязах.Сега си е нормален.Нокътя на палеца на крака си го бях защипала на една врата отдоло (беше много зверско
) обаче и той малко по малко израсна (пак деформиран като тоя на ръката) и го изрязах.Баща ми редовно си удря нокрите на ръцете с чукове и разни такива тежки предмети ама и той по същия начин ги реже. ИиИи...Споко ше израсне след 5-6 месеца.
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...