.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

вчера правих секс ама нещо ни ми харесъ

значи имам гаджи той малко и той кът мен хамав ама как да е. начи той си го пъхна нали в путчицата ми амъ по ино времи зе да ми влиза много навътри и ма заболя. после накрая зе че излези на края на актъ някфа бяла течнос такавъ и само от путката ми тичеше и съ чудя како е туй.
    Редактирано от ЦвЕтИт0-11-та т.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Тцтцтццтц еййй бахму майката,тука вече секи гледа как да го запълни тоя готин форум с глупости!!!Аве хора,или по точно пишлемета и сякви др олигофрени вие др работа нямате ли ве,или просто ги пишете тия глупости за да ви обърне някой внимание?! Да пази Господ от такива изроди!!!
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Цитирай Първоначално написано от stefity
    Тцтцтццтц еййй бахму майката,тука вече секи гледа как да го запълни тоя готин форум с глупости!!!Аве хора,или по точно пишлемета и сякви др олигофрени вие др работа нямате ли ве,или просто ги пишете тия глупости за да ви обърне някой внимание?! Да пази Господ от такива изроди!!!
    Ас съм сириозен чувек с сериозен проблем а ти ми съ подиграваш! Благодариа ти!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    мила костадинова Мога да те питам само едно : добре ли ти е главния моз1к пъсна 5 теми за 2 мин ..... поне да има6е не6то вярноо
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

mi ako ste imali prezervativ ti bi tryaalo dase izprazni6 ili
    e sekret a ako ne SPRMA a i kolko si godi6na?
    sex bira i pari e tva e givota

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от мила костадинова
    Цитирай Първоначално написано от stefity
    Ас съм сириозен чувек с сериозен проблем а ти ми съ подиграваш! Благодариа ти!
    Ми моля! Ем ти ако беше сериозен човек не мисля че щеше да се изразиш по тоя начин,или ако наистина си сериозна,начи си мн ама мн тъпа да напишеш такава тема.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Re: вчера правих секс ама нещо ни ми харесъ

значи имам гаджи той малко и той кът мен хамав ама как да е. начи той си го пъхна нали в путчицата ми амъ по ино времи зе да ми влиза много навътри и ма заболя. после накрая зе че излези на края на актъ някфа бяла течнос такавъ и само от п****та ми тичеше и съ чудя како е туй.
    село,селоооооо аре стига глупоси пишлеме кът нема кво да правиш си го наври в п****та еееее писна ми вече
    DaNi Obi4kaM Te PoVe4e Ot Vsi4kOOooo BeBOOoooooo :*:*:*:*:*:*

Е хубу де. тай са изеазявам. ко да напрайа,ни мога инъче за туй тряя ли ми са подигравати и вий? аз ва питам нещо за секса-отговаряйте за секса моля бес странични кументари !

Е хубу де. тай са изеазявам. ко да напрайа,ни мога инъче за туй тряя ли ми са подигравати и вий? аз ва питам нещо за секса-отговаряйте за секса моля бес странични кументари !
    ама че забавно хахаха
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от Russian Mafia Boss
    ама че забавно хахаха
    Е ти са смейш,значи ти е забавно!

лелееееее ама ти запълни целия сайт и с некфииии тъпи теми Момиче ходи се прегледай!!!

Forslor
    Guest

На мен само ми е интересно какво ще стане ако истинската Мила Костадинова те набара
    (кажи от къде си да знам ...къде ще се сътои събитието ...женски бой ...или пък М vs. F)
    Я кажи , ко стана ,че искаш да и отмъстиш ? Да не ти открадна гаджето или ти каза ,че ти е много малък ?

Хахаха.
    Истинската Мила е от Силистра.xD
    Ма тва някой си прай ебавка или Мила найстина я пере съчмата.
    Майка и обаче е мн готина.<3
    Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.

Хайде стига бе момиче...Модераторите банн и триене на всички теми заслужава тая тъпа кучка...Ей мърда вадиш ми нервите ясно...Украси форума за 5 минути ей...
    London Tipton

Град
    Там, където е сърцето...
    Апф като нямаш какво да напишеш не пълни форума с простотиите си... И не ми обяснявай колко си сериозна. Да не кажа голяма дума ама голяма част от малките деца знаят кво е сперма.. а ти в кой клас трябва да си?! Ако смяташ,че си интересна.... сори че ти развалям кефа ама си направо смешна! А и това не е начина да трупаш мнения...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Ако обичаш, пускай темите си тук:
    http://www.teenproblem.net/f/viewfor...bd2fff912c24ec

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Male druga raota nqmate li si ili kakvo?

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Поредния юзър решил да се прави на интересен Нека да те светна - банален/банална си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си