- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- вчера правих секс ама нещо ни ми харесъ
значи имам гаджи той малко и той кът мен хамав ама как да е. начи той си го пъхна нали в путчицата ми амъ по ино времи зе да ми влиза много навътри и ма заболя. после накрая зе че излези на края на актъ някфа бяла течнос такавъ и само от путката ми тичеше и съ чудя како е туй.
Редактирано от ЦвЕтИт0-11-та т.![]()
Тцтцтццтц еййй бахму майката,тука вече секи гледа как да го запълни тоя готин форум с глупости!!!Аве хора,или по точно пишлемета и сякви др олигофрени вие др работа нямате ли ве,или просто ги пишете тия глупости за да ви обърне някой внимание?!Да пази Господ от такива изроди!!!
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Ас съм сириозен чувек с сериозен проблем а ти ми съ подиграваш! Благодариа ти!Първоначално написано от stefity
![]()
мила костадинова Мога да те питам само едно : добре ли ти е главния моз1к пъсна 5 теми за 2 мин ..... поне да има6е не6то вярноо
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
mi ako ste imali prezervativ ti bi tryaalo dase izprazni6 ili
e sekret![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ako ne SPRMA a i kolko si godi6na?
sex bira i pari e tva e givota
Ми моля! Ем ти ако беше сериозен човек не мисля че щеше да се изразиш по тоя начин,или ако наистина си сериозна,начи си мн ама мн тъпа да напишеш такава тема.Първоначално написано от мила костадинова
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
село,селоооооо аре стига глупоси пишлеме кът нема кво да правиш си го наври в п****та еееее писна ми вечеПървоначално написано от мила костадинова
![]()
![]()
DaNi Obi4kaM Te PoVe4e Ot Vsi4kOOooo BeBOOoooooo :*:*:*:*:*:*
Е хубу де. тай са изеазявам. ко да напрайа,ни мога инъчеза туй тряя ли ми са подигравати и вий? аз ва питам нещо за секса-отговаряйте за секса моля бес странични кументари !
Първоначално написано от мила костадинова
![]()
![]()
ама че забавно хахаха
![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Е ти са смейш,значи ти е забавно!Първоначално написано от Russian Mafia Boss
лелееееее ама ти запълни целия сайти с некфииии тъпи теми Момиче ходи се прегледай!!!
Първоначално написано от мила костадинова
На мен само ми е интересно какво ще стане ако истинската Мила Костадинова те набара(кажи от къде си да знам ...къде ще се сътои събитието ...женски бой ...или пък М vs. F)
Я кажи , ко стана ,че искаш да и отмъстиш ? Да не ти открадна гаджето или ти каза ,че ти е много малък ?
![]()
Хахаха.
Истинската Мила е от Силистра.xD
Ма тва някой си прай ебавка или Мила найстина я пере съчмата.
Майка и обаче е мн готина.<3
Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.
Хайде стига бе момиче...Модераторите банн и триене на всички теми заслужава тая тъпа кучка...Ей мърда вадиш ми нервите ясно...Украси форума за 5 минути ей...![]()
London Tipton
Апф като нямаш какво да напишеш не пълни форума с простотиите си... И не ми обяснявай колко си сериозна. Да не кажа голяма дума ама голяма част от малките деца знаят кво е сперма.. а ти в кой клас трябва да си?! Ако смяташ,че си интересна.... сори че ти развалям кефа ама си направо смешна! А и това не е начина да трупаш мнения...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ако обичаш, пускай темите си тук:
http://www.teenproblem.net/f/viewfor...bd2fff912c24ec
Поредния юзър решил да се прави на интересенНека да те светна - банален/банална си
![]()