.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Повече от фен

Писна ми от богати надувки!

Проблема ми е следния:Значи класа ни е много разкъсан, сега сме 9 клас и миналата година бяхме зайци.Имахме цяла година за да се опознаем и мисля, че вече знаем много неща за себе си.Да обаче има една групичка, която наричаме "елита".Те са 5 много надути момичета които само плетат интриги, за тях ние сме утайки и само разкъсват класа.Аз и останалите момичета всячески се опитваме да станем по задружен клас, но тези богати надувки не искат.Постоянно ме обсъждат и се дразнят, че съм по хубава и, че не само те са забелязвани от другите а и аз.Говорят зад гърба ми и само настройват момчетата от класа срещу мен и моите приетелки.Мислят си че като са богати значи са нещо повече.Моля ви дайте някакъв съвет как да спра това, и някой има ли подобен проблем?
    Благодаря опредварително!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Мама им да еб... на такива , не мога да ти помогна ама ше ги псоваме заедно
    \/
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    Shumen
    Ami i az imah s1shtiq problem ama go reshih kato im teglih edn maina na onezi djofri i im zatvorih ustite.I ti mojesh da napravish tay ako iskash
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

А ти си в езикова ,'елитна' гимназия или частно училище,познах ли?
    Еми спокс,такива винаги ще има,важното е ти да се научиш да излизаш от ситуации,а тях ги заеби. Бъди си със свястната част от класа и да не ти пука кво говорят онея. Нали знаеш,по-добре на хората в устата,отколкото в краката. Ти сама си знаеш,че не трябва да им се впрягаш. Успех.

Кво като ти говорят зад гърба и плетат интриги важното е на теб да ни ти пука.Тва за деленето навсякъде го има (90%) ..Така,че няма да се промени просто ти и другите момичета не обръщайте внимание на другите момичета и те ще престанат да говорят,а и да не престанат на кои му пука..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Тегли им една майна.. Псувай ги.. Бий ги.. Меле !

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Като плетат интриги и настройват срещу теб, плети и ти интриги и настройвай срещу тях.

Само едно ще ти кажа ЗАВИЖДАТ ..... В новия ми клас иам една групичка пушачки ( в случая дори не са и богати ) дет се мислят за върха на аизберга ма не са защото са грозни и само една от тях е хубавичка , друга пък е като хипопотам . трета грозновата и пъпчива , четръвта грозна с грум а без грим когаот е сънуваш кошмари , а другите двечки и те са скръб... Поснтоянно говорят за мен и другите момичета .... Ама като ги гледам пон е тия з акотйо знам че говорят съм убедена че завиждат ... МА си реших да не им се впрягам ся съм си закала , че ще ги заеба ще си гледам учението , а те да пропадат колкото си искат.... Направи същото и ти ..

Мацка,такива като тия нали се сещаш,че винаги ще ги има ? Или ги игнорирай и изобщо не им обръщай внимание,или отвръщай на удара с удар ! Успех !
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Бой по каските!

П.П. Не им обръщай внимание!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ти не може да си самодеен борец за справедливост,нахъсан от каузата-Да спасим класа ни.Именно в тези години,децата са сколонни към това да парадират с финансовите възможности на своите родители.Убедени са,че парите на техните ги правят независими,силни,властни.Р ално погледнато въпросните девойки,отварят много по-лесно вратите пред себе си,убедени в това,ме са божества,чиито семейства,могат за задоволят всяка една нужда или обикновен каприз.

Моя съвет е просто да не се поддаваш на провокациите им и да не обръщаш внимание,защото тях именно наличието на такова ги мотивира да продължават да се държат,като кокошки.С времете ще им омръзне да парадират със всичко...просто трябва да се намери някой,кой да ги светне по някои въпроси и да разберат,това че с изкуствено високо самочувствие не се постига нищо...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Мама им да еб... на такива , не мога да ти помогна ама ше ги псоваме заедно

\/ smurt na Elitkite

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    badi takava kakvato si bez zna4enie bogata ili bedna!

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Като плетат интриги и настройват срещу теб, плети и ти интриги и настройвай срещу тях.
    Пак българското във вас се събуди...За кво и тя трябва да го прави...Аз бих им казала пък,че са супер тъпанарки дето се мислят за нещо което не са и да си затварят плювалниците...Да не делят класа....Ще ги у мършите...Познато ми...Даскалото ми е пълно с такива мърди..Направо...
    London Tipton

Повече от фен
    Благодаря ви, ще се постарая да не им обръщам внимание.Но кофтито е, че аз се мъчих цяла година и учих за да вляза в елитно училище и влязох, а тея пикли са ги вкарали и готово.

Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Благодаря ви, ще се постарая да не им обръщам внимание.Но кофтито е, че аз се мъчих цяла година и учих за да вляза в елитно училище и влязох, а тея пикли са ги вкарали и готово.
    Значи бях права,така ли излиза? В 'елитно' училище си,а какво по-точно? Плс,кажи ми,че правя нещо като 'проучване'

Град
    София
    Ох... няколко пикли казали нещо за тебе и вече АУ ... кво се коркаш - ако тръгнеш да квичкаш от всяко нещо, което чуеш за себе си, ехеееееееееееееееееееееее ...... Трябва да си егати мазния плужек, за да не говорят за теб...
    Нека си говорят - тях ще ги боли устата.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Точно така момиче... \/ Не им обръщай внимание учи си,забавлявай се и си живей...Преуспей и имай хубав живот...Това ти препоръчвам...Зарежи ги тея пикли...След време ти ще си по-добра от тях на ъкъл и на всичко друго,а те ще са тъпанарки които по цял ден висят у тях и ходят по барчета и дискотеки и ще вземат парите си от родителите си...Офф малко се отклоних съжелявам..
    London Tipton

Повече от фен
    Ох,такива винаги е имало и винаги ще има,друг е въпроса,че някои просто не знаят как да им "намерят цаката".Целта на тези "елитки" е да превлекат внимание,да бъдат обсъждани и явно в повечето случаи го постигат.Щом искат да делят класа-нека го правят.Ако се раздели, единственият виновник за това ще е самия той,защото е позволил да стане това.Апък ти,така като гледам не си се закахарила много,много какво говорят за теб,след като парадираш с това,че си по-хубва(не знам до колко е така).Ако им позволиш да ти повлиаят по някакъв начин,било то-да ти развалят настроението,да ти понижат самочувствието,ще говори лощо за теб,не за тях.Защото те целта си ще са я постигнали,а ти ще си тази,която им е позволила.
    Та така де,надявам се да си схванала това,което исках да кажа,защото малко се разводни отговора ми...Каквото си направиш сам,никой друг не може да ти го направи-и в добрия,и в лощия смисъл!

0о0о0 боже какво можеш да направиш освен да бъдеш себе си?
    ако някой те хареса и ти е приятел това трябва да е така заради това което си! остави ги тия 'надувки" както ги нарече ти! живей си там тинейджърството и дА не ти пука!

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Най-доброто нещо, което можеш да направиш е да ги оставиш да си живеят мизерния живот.А ако момчетата и момичетата от класа ти са достатъчно интелигентни,за да разберат че онези не струват, значи няма да им слушат глупостите. Ако ли не значи са същите кратуни като тях.
    Eventful past is everclear.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от izmislenata
    Значи бях права,така ли излиза? В 'елитно' училище си,а какво по-точно? Плс,кажи ми,че правя нещо като 'проучване'
    Уча в природоматематическа гимназия

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Ти не може да си самодеен борец за справедливост,нахъсан от каузата-Да спасим класа ни.Именно в тези години,децата са сколонни към това да парадират с финансовите възможности на своите родители.Убедени са,че парите на техните ги правят независими,силни,властни.Р ално погледнато въпросните девойки,отварят много по-лесно вратите пред себе си,убедени в това,ме са божества,чиито семейства,могат за задоволят всяка една нужда или обикновен каприз.

Моя съвет е просто да не се поддаваш на провокациите им и да не обръщаш внимание,защото тях именно наличието на такова ги мотивира да продължават да се държат,като кокошки.С времете ще им омръзне да парадират със всичко...просто трябва да се намери някой,кой да ги светне по някои въпроси и да разберат,това че с изкуствено високо самочувствие не се постига нищо...
    Съгласна съм!Игнорирай ги и те ще престанат
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Пак българското във вас се събуди...За кво и тя трябва да го прави...Аз бих им казала пък,че са супер тъпанарки дето се мислят за нещо което не са и да си затварят плювалниците...Да не делят класа....Ще ги у мършите...Познато ми...Даскалото ми е пълно с такива мърди..Направо...
    Българското...

Като им кажеш, че са супер тъпанарки, нищо няма да направиш, най-много да направят някоя интрига и да те прецакат. В такива ситуации се иска мозък за да се справиш с противника. А като държите да сте идеалисти, ваша работа, но ще ви мачкат. Трябва да се научите на разумни дози гъвкавост и безскрупулност.

Пф..баси за какво толкова ти пук?!
    Кой е казал,че трябва да си първа приятелка
    с всички от класа ти.
    Като ги настройват срещу теб и те са тъпи и се оставят
    да бъдат манипулирани от вчерашни кифли..това е техен проблем.
    Заеби ги тея..такива ги има навсякъде и при мене..
    това са една групичка от 3-4-5 момиченца,които се правят на нещо,което не са.
    Такива или ги газиш или не им обръщаш внимание

Walk go home boy...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си