- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- приятелката ми постоянно повръща
не. не сега.Първоначално написано от atanakata
жалко...Първоначално написано от SeXy_KoTe_F
![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
sry to break it up for yaПървоначално написано от atanakata
da otide taq tvoq priqtelka da si vzeme test.predstavqm si q sigorno e nqkoq 13-14 gdi6na gospojica 6tom neznae kvo da napravi i za takova ne6to se dopitvate do forumite
Първоначално написано от gafinka
а ти кат толко разбираш зашо пишеш по тия форуми?
MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl
4aaakai ne se pritestiskai ne pra6tai edno i su6to po 5 puti az pi6a tuk s cel da razbera psihikata na horata i da se opitam da pomogna s kakvoto moga
ше си поствам мненията колкот ис пъти искам!
Гъзо ти е умен... шапчица му свалямПървоначално написано от РоЗуФ БиБеРоНеЦ
![]()
1 si kupi test , za da se uveri6 , 4e ne si bremenna (pone taka predpolagam)
2 idi na lekar , za vidi6 otkakvo povry6ta6 i ala bala
3 abe kyde sa va6te - kak moje da povry6ta6 1 mesec i nikoid a ne ti obyrne vnimanie![]()
![]()
![]()
ida pi6e6 1 mes sled tui temi po forumi ...
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Tака е ,пък може да си вземе един тест ,за да се успокоиПървоначално написано от ~CaLiCo~ *PepS* :P
![]()
Едва ли е бременна...по-скоро е пипнала нещо или пък има някакъв друг проблем![]()
hahaha ... za kvo ni pita6 nas?!da si napravi test, toi 6te dade po-dobur otgovor!ma taka e kato ste o6te v detskata gradina?!![]()
ЧеститоМислете име
![]()
ObiChaM kindergarden !!!
Първоначално написано от bungle
Напълно съгласна!!!
![]()
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
Хаха! Един месец повръща и никой от родителите й не забелязва?
И тя самата не е решила да иде на лекар? И се допитвате до форуми по въроса? Приятелката ти да не е безпризорна наркоманка на 11?
Може да е от бременност,може да е от ред други причини.Да си направи тест.
ми тя е на 14 и родителите и мислят че нещо е болна абе и аз нз мн не споделя с това , но тя немже да отиде на лекар защото трябва да е с родител а майка и баща и не знаят че го е правила ... аз и казах с тест за бременост ама тя си замълча![]()
надявам се че е нещо гриб а не бреченост![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Грип цял месец. Съмнява ме нещо. Нека си купи тест. А всъщност тя каза ли дали се е пазила, когато го е правила?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
хмМмМмМ... ЗАБРАВИХ ДА Я ПИТАМ![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Първоначално написано от roksana_1
ooooo da , opredeleno e ot posledniq vyrluvasht griBBBBBBBB , otnachalo zaposhva s povryshtane , a po-kysni simptomo za izduane na korema v techenie na 9 meseca , sled lekarska namesa shte i mini , ne boi se .
em che za kako da q pitash , dali se e pazila , tebe ti stiga fakta , che e praila sex i che sq povryshta i davai , nie shte pipame natymno , nalis ichki tuka sa vracki , shte se orqntirat ... dr pyt kaot imahs problem , samo kaji rojdennatat data i pola i sichko shte kajem , bolesti , bydeshte , minalo , naish li kakvi sme dobri ....
(*,)![]()
![]()
![]()
![]()
p.s pishe se bremeNNost
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Аз мисля , че приятелката ти не трябва да яде повече туршия и домашна лютеница . Ще се оправи до 2 дена !