- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отново проблеми..
Извинявайте,че отново ще ви товаря с моите проблеми,но...сякаш няма към кой друг да се обърна.Освен,че се държи гадно приятеля ми и изобщо спря да ми обръща внимание.Докато съм на училише нито ми пише смс,нито ми цъква,а работата му е такава,че постоянно седи на компютър.Като се засечем в чата въобще не говорим..просто незнам какво става
Мислите ли,че това са признаци за охладняване на чувствата му и че иска да се оттърве от мен вече? (Той сега има бая проблеми,но мисля,че това не го оправдава напълно
)
Или има проглеми,или си му омръзнала ..Може би ти го държиш твърде натясно ..дай му почивка ако те обича ще те потърси ..![]()
Опитах миналата седмица.Но той ми се развика,че не искал никаква почивка защото явно малко се постресна като видя,че и аз мога да го пренебрегвам.
Спокойно бе, всеки минава през такъв период. Когато един човек има много проблеми на главата, не му е до романтика и "цъкания". Гледам от подписа ти, че ходите отдавна, не рискувай да се карате за глупости. Просто човек не винаги е на кеф, явно сега минава през такъв период, но не вярвам да е нещо сериозно. Спокойно![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Познато ми е. Не знам..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
А вие изобщо кога се виждате?
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Виждаме се веднъж на 2 седмици средно.Ами той постоянно е в такива периди баси![]()
![]()
Миналата година търпях същите неща,тази пак...кое ми дава ганация,че ме обича още и,че не ми изневерява.
![]()
Аз ако съм на твое място..оставям го! Трябва да имам наистина силни чуства към него за да го търпя тва.Колкото и проблеми да е имал приятела ми ..винаги е намирал време за мен.. Би трябвало при всички да е така! За една връзка са нужни двама!
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Хората са различни.Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
Ако има момчета, които обичат сантименталностите и да си презваняват по 10 пъти на час, то други не са такива, но все пак ОБИЧАТ приятелките си. Не си прави прибързани изводи.
А по въпроса дали ти изневерява-не можеш да знаеш. Според мен не трябва да си толкова крайна, сама казваш, че има проблеми, може това да го притеснява.
Какво да направя като прекалено много го обичам и не си представям това да го оставя макар че страшно много искам да имам смелост.2 пъти сме се разделяли до сега...и двата той се върна при мен...незнам..може би щеше да е по-добре ако не се бяхме събирали пак
![]()
Ne go tarsi.Ostavi go toi da te tarsi,kogato se seti za teb,kogato ima vreme,nujda ot teb.
Ами според мен има няколко варианта
1 . Чувства се гузен за нещо и не смее да те погледне в очите или нещо друго ...
2 . Държиш го много на тясно и иска свобода
3 . Вече си му омръзнала и иска да те отблъсне , но явно и той не знае как ...
Това са вариантите според мен и се надявам да съм поогнала макар и малко.
И УСПЕХ !
I az do predi malko misleh da pi6a podobna tema ama vidqh 4e ti si q napisala to i az tfa se pitamПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
![]()
I az do predi malko misleh da pi6a podobna tema ama vidqh 4e ti si q napisala to i az tfa se pitamПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Знаете ли..сега се замислих..и може би аз искам прекалено много от него.Защото вдеки когато има много проблеми,купил си е кола която му създава супер много проблеми в буквалния смисъл,мисли за работа...е нормално да пренебрегне малко любимия.В крайна сметка нали аз трябва да съм подкрепата му,да го разбера и да съм до него?Може би изисквам много от него точно в този труден период от живота му,пък и не може цялото внимание да е само върху мен..Не мислите ли така?Обичкам ви и ви благодаря за всичко!
Не си прави прибързани заключения е моя съвет, а изчакай малко.Ако видиш, че това е системно отношение, а както стана ясно - на теб не ти харесва, просто му го казваш и търсите изход.
Виждам, че след 10 дни правите 2 годиниПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
Дано отношението му се промени дотогава и започне да те оценява. Късмет!
Копирам мнението си от предишната ти тема, то си е пак актуално.
Първоначално написано от Octofunk
Прав си!Първоначално написано от Octofunk
А да ти кажа ли нещо...2 пъти сме късали,той се връща при мен и аз го приемам пак...
![]()
Мерси много,дано се промени.Днес пак...направи нещо което ми говори,че не иска да си пише с мен в чата,но може просто така да се е случило...незнамПървоначално написано от sherry
![]()
Kvo ti puka.Pokaji harakter!Nqma da mu se davash...Shtom toi se darji taka- mi draj se i ti! I vapreki vsichko ne e edinstveniq!!! ae Good Luck!
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!