А ве големи разбирачи и отворковци/ки станахте пуу....
Някой като пише супер най-тъпата тема го приемате мило и драго, ама някой като има проблем веднага му скачате, ама ти що така, много си тъп и т.н. ще кажете, че вие сте всевишни
По принцип и аз съм против лапетаа, ранния секс, и правенето на секс без никаква култура - но тоя случай поне е не е от ония лигави лапета, дето не знаят какво е полов орган още...
Нали затова е тоя форум бе мамка му... да си помагаме. Стига сте доспичали положението, щото нали знаете, всичко се връъщаааа....
На който не му харесва дадена тема или начин на мислене - ми да не пише... както аз правя, ковто ми харесва шиша, което не ... да са спасяват, и без това няма да мога да помогна..
Относно темата - постовете, които не те ругаха ти отговориха правилно + мнението на 'кремчето' за тестовете за бременност.
Добре сте направили, че поне майка й знае.. ама другия път внимавайте, щото вече всичко ще е различно след като родителите й знаят за това, че се съмнявате за фал поради невнимание...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮