- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх ме е! :S
Та значи.. Видях че е една съфорумка е пуснала няква подобна тема и реших и аз да ви питам..но моя проблем е по сложен! Майка ми работи в районен съд и сега са излезли някви промоции за техните дъщери,за тази ваксина срещу рак на шийката на матката. Майка ми иска 1-во да отидем на гинеколог,за да ме прегледа дали съм девствена . Проблема е че не съм! А майка ми е от онези старомодни жени,които се женят за 1-вия си... Цял живот иска да ме научи да правя като нея.Но..хахах...аз нямам такова намерение. Та въпроса ми е : Как да и го кажа така че да не ме изсели от нас? С момчето си ходя от 8 месеца и косур .Обичкаме се много! Мисля че беше време.Но как да и го кажа.Тя много пъти ме е питала ..аз все отричам.![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
а ти си на колко години?
защо просто не поговориш с майка ти?
на 16.. Никога не съм се разбирала с майка си. Но скоро ще трябва да поговоря с нея сериозно. Не искам да разбира от гинеколога... Страх ме е да не ме отдалечи от приятела ми.. Способна е на всичко!
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
ако питаш мен на 16 е съвсем нормално
най-добре просто поговори с нея, наистина не е добра идея да разбере от трето лице
Да поговоря-да...но какво точно да и кажа?! За нея и на 20 да стана -пак няма да е нормално!
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
просто й обясни това, което каза тук - че смяташ, че няма нищо лошо в това, заедно сте от 8 месеца, можеш да му имаш доверие, достатъчно голяма си вече (поне за себе си) ... просто й покажи, че можеш да бъдеш самостоятелна и вече не си дете.Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
пък дори и да не е съгласна, не може да промени нещата
Дали си правила секс не може да се разбере (май), освен девтвената ципа, която може да се разкъса по още куп причини.
xax....a az kvo da kaja kato sum na 14 i maika mi razbra ot ginekolog che ne sum devstvena![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
И аз да съм ти майка, и аз не бих била очарована от факта, че 16 годишната ми щерка прави секс. да не говорим, че тя още казва обичкаме се, което показва, че не е зряла. Кажи й. доколкото знам не е хубаво да си имала полови контакти преди поставянето на ваксината. за това би било напразно да дава стотици левове за нещо, което няма да има такава полза, колкото тя очаква! И да знаеш, че аз ако съм ти майка не само, че ще пребия от бой туебе и момчето, ами ще те пратя в най-отдалечения манастир на България! дано дъщерями не се прое**е на възраст под 18!Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
напротив, може да разбере и не само по девствената ципа. Влагалището също се променя и влагалището на девственица е доста по-различно от това на момиче, правило секс многократно! да, то си възвръща долу-горе формата след кта, но не и напълно. Особено, ако гинекологът я е следил и преди това, ще забележи разликата. на мен от 1 видеозон ми казва кога ми е бил последния акт, а ти..........Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Ами баща ти разбра ли? Много повече ме е страх от тати..в смисъл.. Че ще го разучаровам.Но пък в крайна сметка не съм единствена.Ето както ти на 14... има и по -малки... Как да и обясня че е нещо нормално вече?!Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Много избирателно четеш! Мислиш ли, че е нормално да се прави секс на 14? Нужди било, хормони било. Аз като се сетя на какъв акъл бях на 14...айде моля ти се. деца, не бъдете безотговорни. То си е за вас, но родителите искат да ви предпазят от болка, разочарование, депресия, сълзи, болести, бебета. Не им се сърдете до определена възраст. После(като станете като мен на 22 и сексът още е табу), може да си ги псувате наум колкото си искате, както аз правя честичко!Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
П.С.16 не е нормална възраст за стартиране на половия живот. вие сте още деца!
otidi pei neq i pogovorete obqsni i 4e nie jiveem v nov mnogo po-razli4en svqt ot tehniq.zapo4ni s tova 4e ti samata si go iskala i si se po4uvstvala gotova .obqsni i 4e 16 godini sa gore-dolu normalni za takiva podvizi (sex) predpolagam e tq 6te te razbere moje bi 6te ti se skara i t.n. no ti i zadai vyprosa ''mamo,predpo4ita6 da ne znae6 i da ne spodelqm s teb li?" naistina tova pomga pri mnogo momi4eta.a kolkoto do ginekologa nqma 6ans da kaje s to4nost za6toto cipata moje da byde razkusana ot mnogo ne6ta (ot padane ili puk ot udar) pojelavam ti uspeh
Първоначално написано от krem4et0
ХаХаХаХа интересно изказване най-отдалечения манастир в България много интересно ... Скъпа я си помисли на тебе кога ти беше за първи път и тогаз говори ... ако ми кажеш че си го направила след 18 ще ти се измея в лицето ... съжелявам за израза но е така ... А и немисля че майка и може да ме набие ... не съм и на годините но няма да може.Между другото аз съм приятеля и ...
taka e. jiveem v po-razli4en svqt. zatova na6to pokolenie e tolkova propadnalo 4e na po na 13-14 po4vat se ebat. po temata: kaji i 4e go obi4a6 i si smetnala za nujno. gledai da ne i se rep4i6. syglasqvai se s neq i se pravi na kolkoto se moje po inteligentna, za da te pomisli za po zrqla i da mine po leko. aide uspexПървоначално написано от gafinka
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
беше ми на 20 години, 9 месеца и 7 дниПървоначално написано от eXpLoaD
доволен ли си? А, да и на приятеля ми му беше за първи път и той беше на 21 без 1 месец точно. Мисля, че в случая имам основание да се тревожа, ако 16 годишната ми дъщеря прави секс. Пример няма да получи от мен или баща си(ако той е досегашният ми приятел, в което се надявам). За протокола-на 22 и половина съм!
И защо ще ме се смееш? Защото съм консервативна, грозна и сдухана. Или защото съм по-умна от момиче, което ще се реши на скъпоструваща манипулация, само за да не си признае, че не е девствена. И като не те е страх, че ще те набие-кажи на майка й. Нали си много зрял?
ABSOLUTNO NAPULNO SUM SUGLSNA S TEB PROSTO SE PITAM IZOB6TO TEZI DECA NA PO 13-14 GODINI IZOB6TO ZNAQT LI ZA KAKVO STAVA VYPROS.VSI4KO E DO LIPSATA NA POLOVA KULTURA I NA TOVA 4E S DECATA NA DNE6NO VREME NIKOI NE RAZGOVARQ PONE TOVA E MOITO MNENIEПървоначално написано от DoomShadow
Застанете двамата с приятеля ти пред майка ти и кажете, че от доста време насам водите полов живот. Толкова ли ви е срам от скандал и бой? Ебаси, дори да ви бие по 2 шамара какво толкова ще стане? Нищо.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
NAISTINA SI MNOGO PRAVA NO DNE6NOTO POKOLENIE SE MISLQT ZA MNOGO GOLEMI I SI POZVOLQVAT VSI4KO.A VSU6TNOST NE ZNAQT KAKVI POSLEDICINOSI SEXA I KOLKO SERIOZNO NE6TO E TOIПървоначално написано от krem4et0
Гафинка, на колко години си?
Е, на 16 сме така зрели, а почналите полов живот след 18 са такива задръстеняци......не искам да съм задръстена. Много по-готино е да си имал венерическа болест и да си забременявал преди пълнолетие, отколкото да си правил секс с разум.
Първоначално написано от krem4et0
да, така е. по-добре е да чакам да стана на 60, за да ме фане менопаузата и д а песта пари за хапчета за бременност!
MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl
Всъщност жената изпитва най-голямо удоволствие от секса около 30 годишна възраст. Мъжете по-рано между 17 и 23, а жените от 28 до към 35. Така, че да чакаш малко, значи да имаш по-хубав сексуален живот. И аз го виждам-все по-хубаво ми е, все по-често свършвам по време на секс, все повече са оргазмите по време на френската любов!
offf boje gospodi ako iz4aka6 do 18 kakvo?6te ostane6 po-nazad ot propada6tite nadolu momi4eta li?Първоначално написано от ~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
malka sum na 15 no moeto mislene e korenno razli4no ot tova na drugiteПървоначално написано от SeXy_KoTe_F
neznam az li sum izostanala ili prosto te byrzat da porasnat