- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх ме е! :S
И аз да съм ти майка, и аз не бих била очарована от факта, че 16 годишната ми щерка прави секс. да не говорим, че тя още казва обичкаме се, което показва, че не е зряла. Кажи й. доколкото знам не е хубаво да си имала полови контакти преди поставянето на ваксината. за това би било напразно да дава стотици левове за нещо, което няма да има такава полза, колкото тя очаква! И да знаеш, че аз ако съм ти майка не само, че ще пребия от бой туебе и момчето, ами ще те пратя в най-отдалечения манастир на България! дано дъщерями не се прое**е на възраст под 18!Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
напротив, може да разбере и не само по девствената ципа. Влагалището също се променя и влагалището на девственица е доста по-различно от това на момиче, правило секс многократно! да, то си възвръща долу-горе формата след кта, но не и напълно. Особено, ако гинекологът я е следил и преди това, ще забележи разликата. на мен от 1 видеозон ми казва кога ми е бил последния акт, а ти..........Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ