Цитирай Първоначално написано от DoomShadow
Цитирай Първоначално написано от gafinka
otidi pei neq i pogovorete obqsni i 4e nie jiveem v nov mnogo po-razli4en svqt ot tehniq.zapo4ni s tova 4e ti samata si go iskala i si se po4uvstvala gotova .obqsni i 4e 16 godini sa gore-dolu normalni za takiva podvizi (sex) predpolagam e tq 6te te razbere moje bi 6te ti se skara i t.n. no ti i zadai vyprosa ''mamo,predpo4ita6 da ne znae6 i da ne spodelqm s teb li?" naistina tova pomga pri mnogo momi4eta.a kolkoto do ginekologa nqma 6ans da kaje s to4nost za6toto cipata moje da byde razkusana ot mnogo ne6ta (ot padane ili puk ot udar) pojelavam ti uspeh
taka e. jiveem v po-razli4en svqt. zatova na6to pokolenie e tolkova propadnalo 4e na po na 13-14 po4vat se ebat. po temata: kaji i 4e go obi4a6 i si smetnala za nujno. gledai da ne i se rep4i6. syglasqvai se s neq i se pravi na kolkoto se moje po inteligentna, za da te pomisli za po zrqla i da mine po leko. aide uspex
ABSOLUTNO NAPULNO SUM SUGLSNA S TEB PROSTO SE PITAM IZOB6TO TEZI DECA NA PO 13-14 GODINI IZOB6TO ZNAQT LI ZA KAKVO STAVA VYPROS.VSI4KO E DO LIPSATA NA POLOVA KULTURA I NA TOVA 4E S DECATA NA DNE6NO VREME NIKOI NE RAZGOVARQ PONE TOVA E MOITO MNENIE