Първоначално написано от
XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
на 16.. Никога не съм се разбирала с майка си. Но скоро ще трябва да поговоря с нея сериозно. Не искам да разбира от гинеколога... Страх ме е да не ме отдалечи от приятела ми.. Способна е на всичко!
И аз да съм ти майка, и аз не бих била очарована от факта, че 16 годишната ми щерка прави секс. да не говорим, че тя още казва обичкаме се, което показва, че не е зряла. Кажи й. доколкото знам не е хубаво да си имала полови контакти преди поставянето на ваксината. за това би било напразно да дава стотици левове за нещо, което няма да има такава полза, колкото тя очаква! И да знаеш, че аз ако съм ти майка не само, че ще пребия от бой туебе и момчето, ами ще те пратя в най-отдалечения манастир на България! дано дъщерями не се прое**е на възраст под 18!

Първоначално написано от
Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Дали си правила секс не може да се разбере (май), освен девтвената ципа, която може да се разкъса по още куп причини.
напротив, може да разбере и не само по девствената ципа. Влагалището също се променя и влагалището на девственица е доста по-различно от това на момиче, правило секс многократно! да, то си възвръща долу-горе формата след кта, но не и напълно. Особено, ако гинекологът я е следил и преди това, ще забележи разликата. на мен от 1 видеозон ми казва кога ми е бил последния акт, а ти..........