.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от eXpLoaD
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    на 16.. Никога не съм се разбирала с майка си. Но скоро ще трябва да поговоря с нея сериозно. Не искам да разбира от гинеколога... Страх ме е да не ме отдалечи от приятела ми.. Способна е на всичко!
    И аз да съм ти майка, и аз не бих била очарована от факта, че 16 годишната ми щерка прави секс. да не говорим, че тя още казва обичкаме се, което показва, че не е зряла. Кажи й. доколкото знам не е хубаво да си имала полови контакти преди поставянето на ваксината. за това би било напразно да дава стотици левове за нещо, което няма да има такава полза, колкото тя очаква! И да знаеш, че аз ако съм ти майка не само, че ще пребия от бой туебе и момчето, ами ще те пратя в най-отдалечения манастир на България! дано дъщерями не се прое**е на възраст под 18!

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Дали си правила секс не може да се разбере (май), освен девтвената ципа, която може да се разкъса по още куп причини.
    напротив, може да разбере и не само по девствената ципа. Влагалището също се променя и влагалището на девственица е доста по-различно от това на момиче, правило секс многократно! да, то си възвръща долу-горе формата след кта, но не и напълно. Особено, ако гинекологът я е следил и преди това, ще забележи разликата. на мен от 1 видеозон ми казва кога ми е бил последния акт, а ти..........

ХаХаХаХа интересно изказване най-отдалечения манастир в България много интересно ... Скъпа я си помисли на тебе кога ти беше за първи път и тогаз говори ... ако ми кажеш че си го направила след 18 ще ти се измея в лицето ... съжелявам за израза но е така ... А и немисля че майка и може да ме набие ... не съм и на годините но няма да може.Между другото аз съм приятеля и ...
    беше ми на 20 години, 9 месеца и 7 дни
    доволен ли си? А, да и на приятеля ми му беше за първи път и той беше на 21 без 1 месец точно. Мисля, че в случая имам основание да се тревожа, ако 16 годишната ми дъщеря прави секс. Пример няма да получи от мен или баща си(ако той е досегашният ми приятел, в което се надявам). За протокола-на 22 и половина съм!
    И защо ще ме се смееш? Защото съм консервативна, грозна и сдухана. Или защото съм по-умна от момиче, което ще се реши на скъпоструваща манипулация, само за да не си признае, че не е девствена. И като не те е страх, че ще те набие-кажи на майка й. Нали си много зрял?
    Прекалено хубаво е за да е истина ...

Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    xax....a az kvo da kaja kato sum na 14 i maika mi razbra ot ginekolog che ne sum devstvena
    ami ti moje6 spokoino da otide6 i da se zastrelq6

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    gafinka - Можеш ли да преброиш колко мнения си пуснала до тук?

По темата - мисля ,че не трябва да й казваш ,докато не си сигурна ,че ще те заведе ,защото на няколко пъти и моята ме е заплашвала ,но нищо не прави Като отричаш само внимавай ,защото много си личи кога един човек лъже Ако ще те води кажи й - мамо ,чувствам те достатъчно близка ,за да си призная сама ,а де не го научиш от някакъв доктор - спах с приятеля ми и тн....

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    gafinka - Можеш ли да преброиш колко мнения си пуснала до тук?

По темата - мисля ,че не трябва да й казваш ,докато не си сигурна ,че ще те заведе ,защото на няколко пъти и моята ме е заплашвала ,но нищо не прави Като отричаш само внимавай ,защото много си личи кога един човек лъже Ако ще те води кажи й - мамо ,чувствам те достатъчно близка ,за да си призная сама ,а де не го научиш от някакъв доктор - спах с приятеля ми и тн....
    И аз така мисля да направя..но от друга страна не искам в последният момент... Не знам ..страшно объркана съм. И най-гадното е че не знам кога ще и хрумне да ме заведе
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    на 16.. Никога не съм се разбирала с майка си. Но скоро ще трябва да поговоря с нея сериозно. Не искам да разбира от гинеколога... Страх ме е да не ме отдалечи от приятела ми.. Способна е на всичко!
    И аз да съм ти майка, и аз не бих била очарована от факта, че 16 годишната ми щерка прави секс. да не говорим, че тя още казва обичкаме се, което показва, че не е зряла. Кажи й. доколкото знам не е хубаво да си имала полови контакти преди поставянето на ваксината. за това би било напразно да дава стотици левове за нещо, което няма да има такава полза, колкото тя очаква! И да знаеш, че аз ако съм ти майка не само, че ще пребия от бой туебе и момчето, ами ще те пратя в най-отдалечения манастир на България! дано дъщерями не се прое**е на възраст под 18!

Дали си правила секс не може да се разбере (май), освен девтвената ципа, която може да се разкъса по още куп причини.
    напротив, може да разбере и не само по девствената ципа. Влагалището също се променя и влагалището на девственица е доста по-различно от това на момиче, правило секс многократно! да, то си възвръща долу-горе формата след кта, но не и напълно. Особено, ако гинекологът я е следил и преди това, ще забележи разликата. на мен от 1 видеозон ми казва кога ми е бил последния акт, а ти..........

ХаХаХаХа интересно изказване най-отдалечения манастир в България много интересно ... Скъпа я си помисли на тебе кога ти беше за първи път и тогаз говори ... ако ми кажеш че си го направила след 18 ще ти се измея в лицето ... съжелявам за израза но е така ... А и немисля че майка и може да ме набие ... не съм и на годините но няма да може.Между другото аз съм приятеля и ...

krem4et0
    Модератор "Тийн интереси и проблеми"
    Модератор

МнениеПуснато на: Чет Ное 08, 2007 4:24 pm

Пия противозачатъчни от 16-17 годишна, а от 3 години някъда съвсем редовно. И все пак говорим и за това, че да правиш секс на 16-17 не е най-препоръчителното нещо на света!

Ехх... krem4et0 Не са ли ти казвали че не е хубаво да се лъже ..още повече когато искат сериозен съвет.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    У София :P
    Виж сега аз какво ще ти кажа...ако е сигурно,че ще те води на гинеколог сама виждаш,че просто...еми няма начин да не и кажеш.Трябва да не се сдухваш докато и говориш,ами да и говориш като зряла жена и бъди сериозна. Все пак тва вече е свършен факт и майка ти не може да направи нищо по въпроса (освен да те понаплеска малко ) Та такам малко си е страшничко ама..трябва да се престрашиш някак си. Успех!

Цитирай Първоначално написано от SeXy_KoTe_F
    Да поговоря-да...но какво точно да и кажа?! За нея и на 20 да стана -пак няма да е нормално!
    просто й обясни това, което каза тук - че смяташ, че няма нищо лошо в това, заедно сте от 8 месеца, можеш да му имаш доверие, достатъчно голяма си вече (поне за себе си) ... просто й покажи, че можеш да бъдеш самостоятелна и вече не си дете.

пък дори и да не е съгласна, не може да промени нещата
    \/

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен въпроса не опира чак толкова до примера на родителите.Зависи, но не изцяло.Зависи от средата, от това дали дъщерята не е своенравна или просто е намерила човека, с когото иска да го направи, дори и на 16 да е.Боя определено не оправя нещата, защото дори и родителя да я набие, момичето пак ще продължи да прави секс.Боя не води до нищо хубаво, определено...освен само да навреди върху отношенията.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    xax....a az kvo da kaja kato sum na 14 i maika mi razbra ot ginekolog che ne sum devstvena
    Ами баща ти разбра ли? Много повече ме е страх от тати..в смисъл.. Че ще го разучаровам.Но пък в крайна сметка не съм единствена.Ето както ти на 14... има и по -малки... Как да и обясня че е нещо нормално вече?!
    Много избирателно четеш! Мислиш ли, че е нормално да се прави секс на 14? Нужди било, хормони било. Аз като се сетя на какъв акъл бях на 14...айде моля ти се. деца, не бъдете безотговорни. То си е за вас, но родителите искат да ви предпазят от болка, разочарование, депресия, сълзи, болести, бебета. Не им се сърдете до определена възраст. После(като станете като мен на 22 и сексът още е табу), може да си ги псувате наум колкото си искате, както аз правя честичко!

П.С.16 не е нормална възраст за стартиране на половия живот. вие сте още деца!

Абе тъпо е да се съдиме и упрекваме така. В смисъл вярно е,че от много малки започват със секса повечето,но все пак тва си е техния живот-да си го живеят както искат. В крайна сметка и да им се казва,че не е правилно, и да не им се те пак си правят тяхното. И аз съм протев ранните полови актове,но не мисля,че някой зачита мнението ми.

Колкото до авторката на темата-кажи й както си е-искала си,почувтвала си се готова,направила си го. Така или иначе е свършен факт и каквото и да прави майка ти не може да го промени.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Re: Страх ме е! :S

Та значи.. Видях че е една съфорумка е пуснала няква подобна тема и реших и аз да ви питам..но моя проблем е по сложен! Майка ми работи в районен съд и сега са излезли някви промоции за техните дъщери,за тази ваксина срещу рак на шийката на матката. Майка ми иска 1-во да отидем на гинеколог,за да ме прегледа дали съм девствена . Проблема е че не съм! А майка ми е от онези старомодни жени,които се женят за 1-вия си... Цял живот иска да ме научи да правя като нея.Но..хахах...аз нямам такова намерение. Та въпроса ми е : Как да и го кажа така че да не ме изсели от нас? С момчето си ходя от 8 месеца и косур .Обичкаме се много! Мисля че беше време.Но как да и го кажа.Тя много пъти ме е питала ..аз все отричам.
    Първо се опитай да я разубедиш за тази ваксина, защото съм чувала, че колкото е полезсна толкова и вреди.Прочети малко повече от тук-там, майка ти може да се откаже!
    Ако не ... й обясни, че не си девствена.Днес майка ми и на мен ми предложи за тази ваксина бла бла, но аз й казах, че няма много смисъл ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

беше ми на 20 години, 9 месеца и 7 дни
    доволен ли си? А, да и на приятеля ми му беше за първи път и той беше на 21 без 1 месец точно. Мисля, че в случая имам основание да се тревожа, ако 16 годишната ми дъщеря прави секс. Пример няма да получи от мен или баща си(ако той е досегашният ми приятел, в което се надявам). За протокола-на 22 и половина съм!
    И защо ще ме се смееш? Защото съм консервативна, грозна и сдухана. Или защото съм по-умна от момиче, което ще се реши на скъпоструваща манипулация, само за да не си признае, че не е девствена. И като не те е страх, че ще те набие-кажи на майка й. Нали си много зрял?
    Прекалено хубаво е за да е истина ...
    Истина е. Който иска да вярва де, но си е така. И това много ме радва!

Град
    Свищов

krem4et0
    Модератор "Тийн интереси и проблеми"
    Модератор

МнениеПуснато на: Чет Ное 08, 2007 4:24 pm

Пия противозачатъчни от 16-17 годишна, а от 3 години някъда съвсем редовно. И все пак говорим и за това, че да правиш секс на 16-17 не е най-препоръчителното нещо на света!

Ехх... krem4et0 Не са ли ти казвали че не е хубаво да се лъже ..още повече когато искат сериозен съвет.
    Не, че е твоя работа, но ги пия по здравословни причини. От 15-16 годишна имам кисти на яйчниците и при кистозни яйчници това е лечението! полов живот съм започнала да водя на 20 и може всичките ми коментари да го потвърдят. Противозачатъчните подтискат действието на яйчника и по този начин кистата няма от къде да се храни и не нараства...........но мен на 15 не ме беше срам да отида на гинеколог на преглед и да кажа на майка си-няма проблеми-не съм правила секс, ака ч няма какво да се стресираш. мисля, че схващаш разликата. както и да е-свършен факт е вашето. Като искаш да й кажеш-кажи й. Може и да поспори, да се покара.........и не виждам толкова сериозното в проблемът т. Нали не й казваш-ще имам бебе или имам сифилис.

Oт прочетеното до тук мога да заключа, че не желая детето ми да е момиче...
    Истината е някъде там...

http://VoodooServ.HiT.Bg/
    -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    IRC Server: Irc.VoodooNet.biz

Цитирай Първоначално написано от VoodooServ
    Oт прочетеното до тук мога да заключа, че не желая детето ми да е момиче...
    qft

Не им обръщай внимание на тия дет ти разправят коко било рано на 16 и т.н. Съвсем нормално е от 16 нататък.
    На майка ти просто и кажи. Издебни подходящ момент да е в подходящо настроение. Започни отначало да я разпитваш попринцип да я разпитваш да усетиш дали в момента е благоприятно настроена. Започни да и задаваш насочващи въпроси с които тя сама да усети накъде биеш ако те попита просто и кажи.
    Най-много да ти се цупи ден два и ще и мине ( все пак си нейното детенце и каквото и да си направила няма да спре да те обича) Пък и в крайна сметка дали на 16, 18 , 20 или 25 все тая нали трябва да се случи рано или късно. Освен това ти не си го направила с някъв случаен, а с човек който обичаш.

Град
    Пловдив-София
    отиваш на саме при генеколога и му казваш да се прави на чукнат пред майка ти
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

ami trqbva da i kaje6 macko nz kvo da ti kaja, osven uspeh s maika ti
    Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
    Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!

Град
    Варна
    Ами баща ти разбра ли? Много повече ме е страх от тати..в смисъл.. Че ще го разучаровам.Но пък в крайна сметка не съм единствена.Ето както ти на 14... има и по -малки... Как да и обясня че е нещо нормално вече?!
    Нормално било кое му е нормалното на 14

Единствения сносен отговор е че си се отворила с тампон...Като отидете на гинеколог.Правиш се на не по-малко учудена от нея и после ще и кажеш че е възможно да е от тампона...ще кажеш че ти е било замаяно и такива раоти...и се праиш на луда и това е.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от **EcKo**
    Единствения сносен отговор е че си се отворила с тампон...Като отидете на гинеколог.Правиш се на не по-малко учудена от нея и после ще и кажеш че е възможно да е от тампона...ще кажеш че ти е било замаяно и такива раоти...и се праиш на луда и това е.
    Случаят не е точн такъв, защото ако тя е имала полови контакти, може вече да се е заразила с вируса и ваксината няма да има ефект. А това са над 800 лв.........За това да каже на майка си в този случай е наложитално!

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Нормално било кое му е нормалното на 14
    Не точно нормално..но от тази възраст започват... Така че не се учудвам..Аз поне съм изчакала 2 годинки

Няма да я лъжа за тампони и тем подобни ,но мерси за идеята.. Направо ще и кажа,пък квот стане.Мерси ви на всички че изказахте мненията си по темата.Много ми помогнахте!

Tezi vaksini ne sa samo za devstveni momi4eta,az govorih s moq genekolog i tq kaza,4e seksa ne e pre4ka

Град
    Свищов
    Да, но тя може да се е заразила вече и ваксината да няма ефект. Мисля, че темата приключи. Заключвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си