Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
xax....a az kvo da kaja kato sum na 14 i maika mi razbra ot ginekolog che ne sum devstvena
Ами баща ти разбра ли? Много повече ме е страх от тати..в смисъл.. Че ще го разучаровам.Но пък в крайна сметка не съм единствена.Ето както ти на 14... има и по -малки... Как да и обясня че е нещо нормално вече?!
Много избирателно четеш! Мислиш ли, че е нормално да се прави секс на 14? Нужди било, хормони било. Аз като се сетя на какъв акъл бях на 14...айде моля ти се. деца, не бъдете безотговорни. То си е за вас, но родителите искат да ви предпазят от болка, разочарование, депресия, сълзи, болести, бебета. Не им се сърдете до определена възраст. После(като станете като мен на 22 и сексът още е табу), може да си ги псувате наум колкото си искате, както аз правя честичко!

П.С.16 не е нормална възраст за стартиране на половия живот. вие сте още деца!

Абе тъпо е да се съдиме и упрекваме така. В смисъл вярно е,че от много малки започват със секса повечето,но все пак тва си е техния живот-да си го живеят както искат. В крайна сметка и да им се казва,че не е правилно, и да не им се те пак си правят тяхното. И аз съм протев ранните полови актове,но не мисля,че някой зачита мнението ми.

Колкото до авторката на темата-кажи й както си е-искала си,почувтвала си се готова,направила си го. Така или иначе е свършен факт и каквото и да прави майка ти не може да го промени.