Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
Та значи.. Видях че е една съфорумка е пуснала няква подобна тема и реших и аз да ви питам..но моя проблем е по сложен! Майка ми работи в районен съд и сега са излезли някви промоции за техните дъщери,за тази ваксина срещу рак на шийката на матката. Майка ми иска 1-во да отидем на гинеколог,за да ме прегледа дали съм девствена . Проблема е че не съм! А майка ми е от онези старомодни жени,които се женят за 1-вия си... Цял живот иска да ме научи да правя като нея.Но..хахах...аз нямам такова намерение. Та въпроса ми е : Как да и го кажа така че да не ме изсели от нас? С момчето си ходя от 8 месеца и косур .Обичкаме се много! Мисля че беше време.Но как да и го кажа.Тя много пъти ме е питала ..аз все отричам.
Първо се опитай да я разубедиш за тази ваксина, защото съм чувала, че колкото е полезсна толкова и вреди.Прочети малко повече от тук-там, майка ти може да се откаже!
Ако не ... й обясни, че не си девствена.Днес майка ми и на мен ми предложи за тази ваксина бла бла, но аз й казах, че няма много смисъл ..