- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх ме е! :S
Прекалено хубаво е за да е истина ...Първоначално написано от krem4et0
ami ti moje6 spokoino da otide6 i da se zastrelq6Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
gafinka - Можеш ли да преброиш колко мнения си пуснала до тук?![]()
![]()
По темата - мисля ,че не трябва да й казваш ,докато не си сигурна ,че ще те заведе ,защото на няколко пъти и моята ме е заплашвала ,но нищо не правиКато отричаш само внимавай ,защото много си личи кога един човек лъже
![]()
Ако ще те води кажи й - мамо ,чувствам те достатъчно близка ,за да си призная сама ,а де не го научиш от някакъв доктор - спах с приятеля ми и тн....
И аз така мисля да направя..но от друга страна не искам в последният момент... Не знам ..страшно объркана съм. И най-гадното е че не знам кога ще и хрумне да ме заведеПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първоначално написано от eXpLoaD
krem4et0
Модератор "Тийн интереси и проблеми"
Модератор
МнениеПуснато на: Чет Ное 08, 2007 4:24 pm
Пия противозачатъчни от 16-17 годишна, а от 3 години някъда съвсем редовно. И все пак говорим и за това, че да правиш секс на 16-17 не е най-препоръчителното нещо на света!
Ехх... krem4et0 Не са ли ти казвали че не е хубаво да се лъже ..още повече когато искат сериозен съвет.
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Виж сега аз какво ще ти кажа...ако е сигурно,че ще те води на гинеколог сама виждаш,че просто...еми няма начин да не и кажеш.Трябва да не се сдухваш докато и говориш,ами да и говориш като зряла жена и бъди сериозна.Все пак тва вече е свършен факт и майка ти не може да направи нищо по въпроса (освен да те понаплеска малко
![]()
) Та такам малко си е страшничко ама..трябва да се престрашиш някак си.
Успех!
\Първоначално написано от SeXy_KoTe_F
/
Според мен въпроса не опира чак толкова до примера на родителите.Зависи, но не изцяло.Зависи от средата, от това дали дъщерята не е своенравна или просто е намерила човека, с когото иска да го направи, дори и на 16 да е.Боя определено не оправя нещата, защото дори и родителя да я набие, момичето пак ще продължи да прави секс.Боя не води до нищо хубаво, определено...освен само да навреди върху отношенията.
Първоначално написано от krem4et0
Абе тъпо е да се съдиме и упрекваме така. В смисъл вярно е,че от много малки започват със секса повечето,но все пак тва си е техния живот-да си го живеят както искат. В крайна сметка и да им се казва,че не е правилно, и да не им се те пак си правят тяхното. И аз съм протев ранните полови актове,но не мисля,че някой зачита мнението ми.
Колкото до авторката на темата-кажи й както си е-искала си,почувтвала си се готова,направила си го. Така или иначе е свършен факт и каквото и да прави майка ти не може да го промени.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първо се опитай да я разубедиш за тази ваксина, защото съм чувала, че колкото е полезсна толкова и вреди.Прочети малко повече от тук-там, майка ти може да се откаже!Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
Ако не ... й обясни, че не си девствена.Днес майка ми и на мен ми предложи за тази ваксина бла бла, но аз й казах, че няма много смисъл ..
Истина е. Който иска да вярва де, но си е така. И това много ме радва!Първоначално написано от eXpLoaD
Не, че е твоя работа, но ги пия по здравословни причини. От 15-16 годишна имам кисти на яйчниците и при кистозни яйчници това е лечението! полов живот съм започнала да водя на 20 и може всичките ми коментари да го потвърдят. Противозачатъчните подтискат действието на яйчника и по този начин кистата няма от къде да се храни и не нараства...........но мен на 15 не ме беше срам да отида на гинеколог на преглед и да кажа на майка си-няма проблеми-не съм правила секс, ака ч няма какво да се стресираш. мисля, че схващаш разликата. както и да е-свършен факт е вашето. Като искаш да й кажеш-кажи й. Може и да поспори, да се покара.........и не виждам толкова сериозното в проблемът т. Нали не й казваш-ще имам бебе или имам сифилис.Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
Oт прочетеното до тук мога да заключа, че не желая детето ми да е момиче...![]()
Истината е някъде там...
http://VoodooServ.HiT.Bg/
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
IRC Server: Irc.VoodooNet.biz
Не им обръщай внимание на тия дет ти разправят коко било рано на 16 и т.н. Съвсем нормално е от 16 нататък.
На майка ти просто и кажи. Издебни подходящ момент да е в подходящо настроение. Започни отначало да я разпитваш попринцип да я разпитваш да усетиш дали в момента е благоприятно настроена. Започни да и задаваш насочващи въпроси с които тя сама да усети накъде биеш ако те попита просто и кажи.
Най-много да ти се цупи ден два и ще и мине ( все пак си нейното детенце и каквото и да си направила няма да спре да те обича) Пък и в крайна сметка дали на 16, 18 , 20 или 25 все тая нали трябва да се случи рано или късно. Освен това ти не си го направила с някъв случаен, а с човек който обичаш.
отиваш на саме при генеколога и му казваш да се прави на чукнат пред майка ти![]()
![]()
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
ami trqbva da i kaje6 macko nz kvo da ti kaja, osven uspeh s maika ti
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
Нормално билоПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
кое му е нормалното на 14
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Случаят не е точн такъв, защото ако тя е имала полови контакти, може вече да се е заразила с вируса и ваксината няма да има ефект. А това са над 800 лв.........За това да каже на майка си в този случай е наложитално!Първоначално написано от **EcKo**
Не точно нормално..но от тази възраст започват... Така че не се учудвам..Аз поне съм изчакала 2 годинкиПървоначално написано от momchence_89
![]()
Няма да я лъжа за тампони и тем подобни ,но мерси за идеята.. Направо ще и кажа,пък квот стане.Мерси ви на всички че изказахте мненията си по темата.Много ми помогнахте!![]()
Да, но тя може да се е заразила вече и ваксината да няма ефект. Мисля, че темата приключи. Заключвам![]()